Jump to content

Recommended Posts

λεμε για εκει φετος

παιζει γνωστος για δωματιο κ θα μας ερθει φθηνα

τι παιζει με τις τιμες εκει?ακουγεται οτι ειναι ακριβο νησι?

φερρυ εχει μονο απο ηγουμενιτσα?

ακουω εντυπωσεις αν καποιοσ εχει παει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φιλε μου να σου πω εγω που παω τ τελευταια 2 χροννια.καραβι εχει απο ηγουμενιτσα καποιες μερες κατευθειαν και καποιες μερες ηγουμενιτσα κερκυρα παξοι νομιζω απο οσο εχω ξερω.εναλλακτικα απο κερκυρα με δελφινι.θα ρωτησω την αδερφη μου και θα σου πω. αν και εγω πηγα ιουνιο οι τιμες ηταν λιγο τσιμπιμενες φανταζομαι ιουλιο αυγουστο θα ειναι καπως.μικρο νησακι αν πας με οχημα το γυριζεις ανετα αν κατσεις καμμια βδομαδα.θαλλασες πεντακαθαρες με πολυ αλατι και κρυσταλινες.πολυ κοτρωνα μεσα εξω και βραχια θελεις οπωσδηποτε παπουτσακια θαλλασης αλιως τ εσπασες τ ποδια σου!!οργανωμενες παραλιες εχει ολεσ και ολες 2 με 3 με ξαπλωστρες κλπ ολες οι αλλες ειναι ανοργανωτες και πρεπει να εισαι κομμαντο για να κατεβεις.οπως και δηπωτε να πας αντιπαξους θα τρελαθεις, λευκη αμμο νερα φανταστικα..πας με καραβακι μονο.νυχτερινη ζωη πολυ χαλαρη αν πας για ξενυχτια δεν.μεγαλες ηλικιες κυριως και γενικα πολοι σκαφατοι.αν πας με αμορε για χαλαρα ναι ,αν εχεις παιδια δεν θα το προτεινα.παρε και ενα καλο αντικουνουπικο γιατι εχει κουνουπια στουκας.αυτα μου ερχονται τωρα οτι αλλο θες με ρωτας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ ωραιοι οι παξοι.παω σχεδον καθε καλοκαιρι απο νοτια κερκυρα με καραβακι

φανταστικες παραλιες.απο ταβερνα που εχω φαει ειναι λιγο τσιμπημενα αλλα οχι κατι ιδιαιτερο

τωρα νομιζω οτι για πανω απο 3-4 μερες δενε ειναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα