Colin 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Καλησπερα σε ολους.Θα ηθελα λιγο τα φωτα σας αν εχει βαλει κανεις το εξης κατ'εμε πολυ χρησιμο οργανακι που διχνει το τι ταχυτητα εχεις στο κιβωτιο. Ειμαι σχετικα νεος αλλα και να παλιωσω οπως και εχω καποιους φιλους παλι και εκεινοι μου λενε οτι δεν ξερουν τι ταχυτητα εχουν μεσα στο κιβωτιο. ειναι ακριβως αυτο http://www.ebay.com/itm/GEAR-INDICATOR-HONDA-CBR250R-CB400-CB600F-HORNET-CB1000-/110728181632?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item19c7e9f780 αλλα λεει οτι ειναι plug and play.Απο τις φισες γνωριζει κανεις που θα πρεπει να το κουμπωσω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vdik 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) Γιατί θέλεις να ξέρεις τι ταχύτητα έχεις στο κιβώτιο? Εξοικειώσου λίγο με το μοτέρ και θα σου τραγουδάει σε λίγο καιρό, δεν χρειάζεται να ξέρεις τι ταχύτητα έχεις μέσα :) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2012 από τον vdik Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariospapanikolaou 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 ετσι πιστευω και εγω.περα το λαμπακι της νεκρας που το χρειαζεσαι για να πατησεις την μιζα σου δεν χρειαζεται κατι αλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 ..και 100 ευρω πολλά δεν είναι, για κάτι που στην ουσία είναι άχρηστο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Colin 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) Γιατί θέλεις να ξέρεις τι ταχύτητα έχεις στο κιβώτιο? Εξοικειώσου λίγο με το μοτέρ και θα σου τραγουδάει σε λίγο καιρό, δεν χρειάζεται να ξέρεις τι ταχύτητα έχεις μέσα :) Εχει τυχει να νομιζω πως εχω τριτη και παω να κατεβασω σε δευτερα και μπαινει πρωτη ακουσα το τακ το δυνατο που κανει αλλα ηταν αργα γιατι ειδη ειχα αφησει τον συμπλεκτη και εκανε shift lock ......Για πρωταρη δεν ειναι και οτι καλυτερο να μπαινει 1η σχεση και να μπλοκαρει ο πισω σε χρονο dt.Μακαρι να ειναι θεμα εξηκιωσης αλλα το κακο ειναι οτι δεν την οδηγω και πολυ συχνα!Του τεστιν 2 φορες την βδομαδα.....αντε 3 και αυτο για καμια βολτα το βραδυ οχι ολη μερα.Δεν αμφεβαλα οτι ειναι πολλα!Φυσικα και ειναι αλλα ειναι και για το καλο μου!Το θεμα ειναι να μου πειτε αν τελικα αποφασισω να το παρω που κουμπωνει???? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2012 από τον Colin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες