Harleyman 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 πόσα λεφτά διαθέτεις; μπορείς να βρεις κάτι σπορτ αλλά και άνετο πχ cbr600fi z750s vfr800fi ή κανά fazer ντυμμένο shiver 750 κλπ Θελω κατω απο 700cc επειδη δεν εχω να πληρωνω και τεκμηριο..!λεφτα μεχρι 4000-4500ευρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 μια και έχεις και το nick δεν παίρνεις κανα τσόπερ; ή τσάμπα το nick; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gianniskriti 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) 1)600ρρ πιο φιλικο-ροπατο χαμηλα , 2)ρ6 αρρωστημενα ομορφο εγω παντως δεν 8α αλλαζα κατηγορια για να βολευεται ο πισω :D...η κατηγορια που ψαχνεις ειναι απλα για νααα ..''σ φτιαχνουν τη μερα''.... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 1 , 2012 από τον gianniskriti Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 Αν μιλαμε για σπορ μηχανη που να ειναι και ο συνεπιβατης οκ , τοτε ενα παλαιοτερο CBR600F οπως ειπαν αρκετοι ειναι σχεδον μονοδρομος. Μια χαρα στριβουν (βασικα παρα πολυ καλα) και μια χαρα γκαζι εχουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 Εβαλαν τεκμηριο στα 700+ απο ποτε? Για ποια χρηση το θες το ςς??????? Γιατι αμα το θες για βολτες μεσα στην πολη ........... τοτε κλαφτα!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harleyman 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 Εβαλαν τεκμηριο στα 700+ απο ποτε? Για ποια χρηση το θες το ςς??????? Γιατι αμα το θες για βολτες μεσα στην πολη ........... τοτε κλαφτα!!!!! Περισσοτερο για ταξιδια το θελω αλλα και για μεσα στη πολη αμα τυχει καμια φορα..!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 Τα ςς για μεσα στην πολη ειναι οτι τα παπια για ταξιδι!!!!! ταξιδακι και 600 ναι υπο προυποθεσεις!!! Δυστηχως τα ςς 600 ειναι φτιαγμενα μονο για ενα σκοπο!!!!!!! ΠΙΣΤΑ !!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 Αλλο ενα θεμα Yamaha VS Honda :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 οι μηχανες δεν εχουν τεκμήριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 Kawasaki ρε μουτρα!!!!!!!!! :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harleyman 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 Τα ςς για μεσα στην πολη ειναι οτι τα παπια για ταξιδι!!!!! ταξιδακι και 600 ναι υπο προυποθεσεις!!! Δυστηχως τα ςς 600 ειναι φτιαγμενα μονο για ενα σκοπο!!!!!!! ΠΙΣΤΑ !!!!!!!!!!! Δε διαφωνω!!αλλα τα θελω και για ταχυτητα(οχι καγκουριες!!!!!)και γι'αυτο ψαχνω σε τετοιου στυλ μηχανες! μετα μενουν μονο οι street! οι μηχανες δεν εχουν τεκμήριο Απο οτι μου εχουν πει απο 700cc και πανω εχουν τεκμηριο...αν θυμαμαι καλα απο περυσι εχει γινει αυτο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 Δε διαφωνω!!αλλα τα θελω και για ταχυτητα(οχι καγκουριες!!!!!)και γι'αυτο ψαχνω σε τετοιου στυλ μηχανες! μετα μενουν μονο οι street! Ποιος σου ειπε οτι μεσα στην πολη πας γρηγορα με το SS ? Ειτε 100αρι εχεις ειτε 1000αρι την ιδια ωρα κανεις μεσα στο κεντρο. Αν θες ταχυτητα αγορασε ενα αεροπορικο εισητιριο , πανε αρκετα γρηγορα τα αεροπλανα :P Τα 220 χλμ δηλαδη δεν ειναι αρκετα καλη ταχυτητα ? Πιστευεις εχει τεραστια διαφορα απο τα 250 ? Και σορρυ, αλλα αν η ταχυτητα δεν ειναι καγκουρια τοτε τι ειναι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harleyman 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 Ποιος σου ειπε οτι μεσα στην πολη πας γρηγορα με το SS ? Ειτε 100αρι εχεις ειτε 1000αρι την ιδια ωρα κανεις μεσα στο κεντρο. Αν θες ταχυτητα αγορασε ενα αεροπορικο εισητιριο , πανε αρκετα γρηγορα τα αεροπλανα :P Τα 220 χλμ δηλαδη δεν ειναι αρκετα καλη ταχυτητα ? Πιστευεις εχει τεραστια διαφορα απο τα 250 ? Και σορρυ, αλλα αν η ταχυτητα δεν ειναι καγκουρια τοτε τι ειναι ? Για μεσα στη πολη οτι και να παρεις ειναι το ιδιο..δε λεω γι'αυτο και οσο για τη ταχυτητα εννοω παντα για τα ταξιδια και οχι για μεσα στη πολη.!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 Για μεσα στη πολη οτι και να παρεις ειναι το ιδιο..δε λεω γι'αυτο και οσο για τη ταχυτητα εννοω παντα για τα ταξιδια και οχι για μεσα στη πολη.!! Και ξαναλεω εγω, αν το να πηγενεις με 250+ χιλιομετρα δεν ειναι καγκουρια, τοτε τι ειναι ? Και αντε να λες για μεγαλες ταχυτητες. Εχεις δοκιμασει να ταξιδεψεις εστω 10 λεπτα με πανω απο 200 ? Στο λεω με σιγουρια πως ετσι δεν κανεις ταξιδι. Εκτος αν πιστευεις εσυ πως με τετοια χιλιομετρα οδηγας ξεκουραστα και εχεις τον χρονο να βλεπεις και τριγυρο. Τωρα αν για εσενα ταξιδι ειναι να πας την ευθεια απο αθηνα για χαλκιδα με αλλους 5-6 φιλους με SS τοτε παω πασο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 και γιατι δεν αγοραζης ενα ρ6 και ενα.... β-στρομ να λυσης το προβλημα της κακγουριας και της βολτας με το αμορε....και ενα παπακι για την πολη εχει δικιο και ο αλαρμ...νομειζω ετσι εχει κανει καπιος εδω μεσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harleyman 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 Και ξαναλεω εγω, αν το να πηγενεις με 250+ χιλιομετρα δεν ειναι καγκουρια, τοτε τι ειναι ? Και αντε να λες για μεγαλες ταχυτητες. Εχεις δοκιμασει να ταξιδεψεις εστω 10 λεπτα με πανω απο 200 ? Στο λεω με σιγουρια πως ετσι δεν κανεις ταξιδι. Εκτος αν πιστευεις εσυ πως με τετοια χιλιομετρα οδηγας ξεκουραστα και εχεις τον χρονο να βλεπεις και τριγυρο. Τωρα αν για εσενα ταξιδι ειναι να πας την ευθεια απο αθηνα για χαλκιδα με αλλους 5-6 φιλους με SS τοτε παω πασο. Εχω κανει ταξιδι με cbr 1000rr fireblade(ενος συγγενη)μαζι με εναν φιλο που εχει μια R1 απο Πατρα στη Θεσαλονικη μεση ταχυτητα περιπου 250 βεβαια με το καταλληλο εξοπλισμο και μπορω να πω οτι ηταν απιστευτη εμπειρια..!! και γιατι δεν αγοραζης ενα ρ6 και ενα.... β-στρομ να λυσης το προβλημα της κακγουριας και της βολτας με το αμορε....και ενα παπακι για την πολη εχει δικιο και ο αλαρμ...νομειζω ετσι εχει κανει καπιος εδω μεσα Αυτο φιλε μου χρειαζεται πολλα λεφτα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εχω κανει ταξιδι με cbr 1000rr fireblade(ενος συγγενη)μαζι με εναν φιλο που εχει μια R1 απο Πατρα στη Θεσαλονικη μεση ταχυτητα περιπου 250 βεβαια με το καταλληλο εξοπλισμο και μπορω να πω οτι ηταν απιστευτη εμπειρια..!! Αυτο δεν λεγεται ταξιδι, λεγεται 'παω γυρευοντας και παιζω την ζωη μου κορονα γραμματα' . Οσο για τον εξοπλισμο, εισαι πολυ αφελης αν πιστευεις οτι στα 250 χλμ μπορει να σε σωσουν. Αυτο φιλε μου χρειαζεται πολλα λεφτα.. Οχι, αυτο χρειαζεται απλα μαθηματικα . Περνεις ενα μεταχειρισμενο CBR600F με 6.000 και ενα Vstrom με 4.000 . Σορρυ που θα στο πω ρε αδελφε, ευχομαι να μην καταφερεις ΠΟΤΕ να αγορασεις τετοια μηχανη. Ειναι κριμα για αυτον που ισως να σκοτωσεις . Και για να μην το παιξω νομοταγης, εχω οδηγησει με τετοιες ταχυτητες καποιες φορες. Ξεσπασματα δευτερολεπτον θα τα ελεγα ισως. Προσωπικα ομως τα χιλιομετρα που βγαζει η μηχανη μου δεν ηταν αυτοσκοπος για την αγορα της ουτε μπορω να αποκαλεσω ταξιδι κατι τετοιο. Και ναι, ειναι και καγκουρια, ειναι και μαλακια οπως ειναι και επικινδυνο. Για αυτο και καθομαι στα αυγα μου τις περισσοτερες φορες και κοιταζω να διασκεδασω με διαφορετικο τροπο με την μηχανη μου. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 1 , 2012 από τον Alarm 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 GsxR και θα είσαι και ο πρώτος στην καφετιέρα! Δεν το λέω εγώ που το έχω αλλά 21 κατασκευαστές καφέ το ίδιο λένε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avatar 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μέση ταχύτητα 250 λέει...συγκεντρώσου...πρέπει να πήγαινες δηλαδή με 200 στα σημεία που είχε κίνηση ή στενούς δρόμους πχ Τέμπη και 350 εκεί που δεν είχε? Άσε που σε τέτοιες ταχύτητες και εντοιχισμένος σε αφρολέξ 3 μέτρων πάχους να είσαι δεν σώζεσαι. Και 150 να ήταν η μέση ταχύτητα (πιο λογικό) πάλι υπερβολικά γαμιόντας ήταν... 250 μέση ταχύτητα είναι Πατρα-Θεσ/νίκη σε 2 ώρες παρά κάτι ψιλά...το αεροπλάνο κάνει σχεδόν 1 ώρα για τέτοια απόσταση Άμα έχεις τέτοια καύλα με το γκάζι πάρε ενα ss και πιές του το αίμα στην πίστα να γουστάρεις κιόλας οτι δεν θα πετύχεις και καμια 10αρια καρπούζια στο δρόμο (ή στο κεφάλι) απο το αγροτικό που πήγαινε κομμάτια και δεν τα είχε ασφαλίσει. Αλλα πραγματικά σε δημόσιους δρόμους είσαι κίνδυνος για τον εαυτό σου αλλα κυρίως για όλους εμας με τους οποίους μοιράζεσαι αυτούς τους δρόμος. Πολύ ωραίο το γκάζι αλλα ο ΚΟΚ έχει λόγο που υπάρχει. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 1 , 2012 από τον Avatar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harleyman 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μέση ταχύτητα 250 λέει...συγκεντρώσου...πρέπει να πήγαινες δηλαδή με 200 στα σημεία που είχε κίνηση ή στενούς δρόμους πχ Τέμπη και 350 εκεί που δεν είχε? Άσε που σε τέτοιες ταχύτητες και εντοιχισμένος σε αφρολέξ 3 μέτρων πάχους να είσαι δεν σώζεσαι. Και 150 να ήταν η μέση ταχύτητα (πιο λογικό) πάλι υπερβολικά γαμιόντας ήταν... Άμα έχεις τέτοια καύλα με το γκάζι πάρε ενα ss και πιές του το αίμα στην πίστα να γουστάρεις κιόλας οτι δεν θα πετύχεις και καμια 10αρια καρπούζια στο δρόμο (ή στο κεφάλι) απο το αγροτικό που πήγαινε κομμάτια και δεν τα είχε ασφαλίσει. Δεν διαφωνω οτι ηταν πολλα..αλλα ειναι ο ορισμος της κ@@λ@ς Οπου ειχε κινηση κοβαμε στα 120 και πολλα λεω..250-280 πηγαιναμε στις ευθειες παραπανω δε πηγαιναμε..!ειναι τρελα το ξερω αλλα ειναι η αγαπη μου για τις ss Τροποποιήθηκε Ιούλιος 1 , 2012 από τον Harleyman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avatar 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 Το μόνο που έχω να προσθέσω εδώ είναι πρόσεχε,γιατι εγώ ήμουν τυχερός και έβγαλα απο μέσα μου το μικρόβιο της μεγάλης ταχύτητας στο αυτοκίνητο,και η τύχη έγκειται στο οτι ήταν τετρακίνητο γιατι έχω περάσει αρκετές φάσεις που αν δεν ήταν θα βρισκόμουν μαζί του σε καμιά χαράδρα στην πατρών-κορίνθου ή σε κανα χαντάκι στην αθηνών-λαμίας μόνος η μαζί με κάποιον άλλον άτυχο. Ευτυχώς έβαλα μυαλό. Για μένα η ουσία ενός ss και ενός οποιουδήποτε street δίτροχου είναι οι στροφές στροφές στροφές και στροφές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δεν διαφωνω οτι ηταν πολλα..αλλα ειναι ο ορισμος της κ@@λ@ς Οπου ειχε κινηση κοβαμε στα 120 και πολλα λεω..250-280 πηγαιναμε στις ευθειες παραπανω δε πηγαιναμε..!ειναι τρελα το ξερω αλλα ειναι η αγαπη μου για τις ss Τότε πάρε μεταχείρο ZZR1100 με 2 χιλιάρικα και Τρανσάλπ 650 με άλλα 3 και πόσταρε πότε βολτάρεις με το ΖουΖουΡα να καθόμαστε σπίτι... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 1 , 2012 από τον Mi_ka 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 Ας γυρισω καλυτερα στον αγωνα, περισσοτερο εβδιαφερον εχει απο τες ανοησιες που διαβαζω. Καλη τυχη φιλαρακι, σε σενα και σε εμας, μη διασταυρωθουμε ποτε. :/ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 Δεν ειναι τρελα οπως λες, μαλακια ειναι αυτο. Μην περιμενεις να ακουσεις απο καποιον μπραβο για το "κατορθωμα" σου. Ολοι λιγο πολυ τις κανουμε τις μαλακιες στον δρομο, καμια φορα την βγαζουμε καθαρη, αλλες φορες οχι. Εχω φαει και εγω τα μουτρα μου απο μαλακια. Το χειροτερο ομως ειναι να περνεις και αλλους στον λαιμο σου. Και εσυ κανεις αυτο το πραγμα. Μην το περνεις στραβα. Δεν νομιζω να εχει καποιος κατι μαζι σου οπως ουτε εγω. Ουτε νομιζω πως θα πει καποιος πως ολοι οδηγουμε με βαση τα ορια ταχυτητας. Αλλο ομως να λεει 120 και να πηγενεις με 140-150 και αλλο με 280. Και για του λογου του αληθες, δεν ειναι λιγες οι φορες που εχω δει γνωστους με On/Off μηχανακια να με περνανε στις στροφες σαν να ειμαι σταματημενος. Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι μια ευθεια σε κανει γρηγορο και καλο οδηγο, τοτε μαλλον πρεπει να αρχισεις να ξανασκεφτεσαι αν θες μια τετοια μηχανη. Ολα αυτα με πολυ καλη διαθεση απο εμενα. Δεν εχω κατι να χωρισω μαζι σου. Μακαρι να παρεις οτι μηχανη θες, οσα κυβικα θες αρκει να εχεις και το μυαλο εκει που πρεπει. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 αφου θες ταχυτητα τι να κλασει το 600ρακι... παρε hayabusa να γουσταρεις! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες