Jump to content
Harleyman

CBR600 vs R6

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους!!Εσεις τι λετε ποια απο τις 2 ειναι η καλυτερη??Ολες οι γνωμες δεκτες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και τα 2 στις τελευταιες εκδοσεις ειναι παρα πολυ καλα. Το cbr μετα το 07-08 ειναι το πιο φιλικο στην κατηγορια και ιδανικο για "αρχαριους" ενω το r6 ειναι το πιο ακραιο και δυσκολο.

Τροποποιήθηκε από τον Peiraiwths

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα προτιμούσα τη cbr600fi, αν δε σε ενδιαφέρει η f τότε θεωρώ ότι έχουν μικροδιαφορές τα περισσότερα 600άρια της κατηγορίες και να πάρεις όποιο σου αρέσει περισσότερο στο μάτι και στην τσέπη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και οι δυο καλες ειναι. Ο οδηγος θα κανει την διαφορα σε τετοιες μικροδιαφορες.

Το το RR ειναι λιγο πιο ροπατο χαμηλα, ενω το το R6 πιο ψηλα. Εχει και λιγες παραπανω στροφες.

Αν σε δεν υπαρχει το οικονομικο προβλημα, το RR προσφερει ABS.

Αλλα ενα πολυ σημαντικο πραγμα που εχει το CBR μετα το 07 ειναι το HESD. Ηλεκτρονικο σταμπιλιζατερ. Πραγμα που το κανει πολυ πρακτικο αφου δεν ειναι οπως τα αναλογικα. Το R6 δεν εχει μεχρι πριν καποια χρονια, δεν ξερω αν επιτελους αξιοθηκανε να βαλουνε. Αν οχι τοτε μετρας αλλα 400-600 ευρω για ενα σταμπιλιζατερ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστευω οτι η R6 ειναι πολυ ακριβη για αυτα που δινει σαν μοτοσυκλετα...(13.300ευρω) :thumbsdown:

εισαι σιγουρος για την τιμη ? δεν νομιζω τοσα. δεν ξερω αλλα μου φαινονται πολλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εισαι σιγουρος για την τιμη ? δεν νομιζω τοσα. δεν ξερω αλλα μου φαινονται πολλα.

Και εγω οταν το ακουσα δε το πιστευα αλλα το μπηκα στην ιστοσελιδα της yamaha(http://www.yamaha-motor.eu/gr/products/motorcycles/supersport/yzf-r6.aspx)και το τσεκαρα!!δε συμφερει καθολου επειδη με +2000 ευρω περιπου παιρνεις τη cbr 1000rr!! :_rock-on::_thumbsup: Δε συμφερει καθολου κατα τη γνωμη να δωσεις τοσα λεφτα για τη συγκεκριμενη μηχανη...εδω καταλαβαινεις οτι πληρωνεις το ονομα και οχι τοσο τη μηχανη..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μέχρι την μεταπώληση που σε αφήνουν όλοι μπουκάλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μέχρι την μεταπώληση που σε αφήνουν όλοι μπουκάλα

ανοιγεις αλλο θεμα τωρα! για εμενα δεν αγοραζεις την μηχανη για να την πουλησεις, ΟΤΑΝ και ΑΜΑ και μετα απο 4-5 χρονια την πουλησει ο ανθωπος βλεπει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ανοιγεις αλλο θεμα τωρα! για εμενα δεν αγοραζεις την μηχανη για να την πουλησεις, ΟΤΑΝ και ΑΜΑ και μετα απο 4-5 χρονια την πουλησει ο ανθωπος βλεπει!

Συμφωνω! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ήσουν ερωτευμένος δεν θα ρώταγες τι να πάρεις - θα έπαιρνες αυτό που σου αρέσει!

Αν ρωτάς, σημαίνει ότι σκέφτεσαι με τη λογική κυρίως οπότε σημαντικότατη παράμετρος η μεταπώληση.

Τροποποιήθηκε από τον Mi_ka

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ήσουν ερωτευμένος δεν θα ρώταγε τι να πάρεις - θα έπαιρνες αυτό που σου αρέσει!

Αν ρωτάς, σημαίνει ότι σκέφτεσαι με τη λογική κυρίως οπότε σημαντικότατη παράμετρος η μεταπώληση.

Δε διαφωνω!Αλλα και οι 2 μηχανες απο το ψαξιμο που εχω κανει η μεταπωληση τους ειναι αρκετα υψηλη αρα δε νομιζω οτι χανεις πολλα ειτε απο τη μια ειτε απο την αλλη..!! :afro: Το θεμα ειναι και τα εξοδα που εχουν αυτες οι μηχανες... :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε εγώ για την μεταπώληση της ευρωπαϊκής επιλογής έλεγα ...

Τώρα βλέπω ότι εχεις 125άρι.

Καθώς πια δεν υπάρχουν τετρακύλινδρα 250-400άρια εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα το πιο φιλικό και προβλέψιμο από τα δύο (όχι, δεν έχω εμπειρία από στρητ).

Θα άφηνα τα πιο απόλυτα εργαλεία για την επόμενη φάση ανόδου του επιπέδου μου.

Μάλιστα, ίσως να είναι σκοπιμότερο να πάρεις κάτι πιο F παλιότερης γεννιάς για να μαζέψεις ώρες πτήσης εκτός και αν το οδηγικό είναι πιο δεύτερη προτεραιότητα - όχι δεν μέμφομαι αυτούς που δεν το κυνηγάνε πάνω σε τέτοια οχήματα αρκεί να μην είναι κουλοί στον δρόμο (βλέπε χρήση καφετέριας και μόνο).

Απλώς σκέψου μην πας για μαλί ινδιάνου και βγεις κουρεμένος γιατί δεν είσαι έτοιμος ακόμα.

(Καλά έχω διαβάσει σε αμερικάνικα φόρουμ ιστορίες για 1000άρια ως πρώτη μοτοσυκλέττα πχ εδώ που μου έχει σηκωθεί η τρίχα με την ανοησία που τους βαράει...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το 125αρι το πηρα λογω ελλειψης χρηματων.. :this: απο 1000ρα αρχισα και εγω συγκεκριμενα με μια cbr 1000rr fireblade του 2008(την ειχε συγγενης)η πρωτη μου εμπειρια αστην καλυτερα... :_zeppelin: και απο οτι καταλαβαινεις το 125αρι δε μου αρκει οσον αναφορα ταχυτητα,επιταχυνση,κ.λ.π

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού επέζησες και ξέρεις με τι μπλέκεις, πάω πάσο - όπως προείπα από στρητ δεν κατέ'ω απλά φοβήθηκα με το άλμα από 125 σε πολεμικά 600

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού επέζησες και ξέρεις με τι μπλέκεις, πάω πάσο - όπως προείπα από στρητ δεν κατέ'ω απλά φοβήθηκα με το άλμα από 125 σε πολεμικά 600

Το βασικοτερο για εμενα ειναι και ο πισω δηλαδη με μια supersport ο πισω ειναι απο πολυ εως παρα πολυ αβολα :shock: ενω στις street ειναι σχετικα πιο καλα..!τωρα οι διαφορες σχετικα με επιταχυνση,τελικη,κ.λ.π. ειναι σχετικα μικρες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πίσω? Ποιος πίσω? Τι είναι αυτό?

Αυτό που βάζουμε στο διπλανό κάθισμα στο τουτού για να ακούμε μαζί ραδιοφωνο και να μη βαριόμαστε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πίσω? Ποιος πίσω? Τι είναι αυτό?

Αυτό που βάζουμε στο διπλανό κάθισμα στο τουτού για να ακούμε μαζί ραδιοφωνο και να μη βαριόμαστε?

Κατα 60% ειμαι δικαβαλια για αυτο με ενδιαφερει και ο πισω!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τότε γιατί κοιτάς σουπερσπορ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τότε γιατί κοιτάς σουπερσπορ?

Επειδη περα απο το συνεπιβατη ειναι και οι αγαπημενες μου μηχανες! :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπορείς να τα έχεις και τα δύο εκτός να θες να χωρίσεις...

Μόνη λύση σε δίκυκλο, τα δύο δίκυκλα... (ή καμμιά Βέφα Οκτακό)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπορείς να τα έχεις και τα δύο εκτός να θες να χωρίσεις...

Μόνη λύση σε δίκυκλο, τα δύο δίκυκλα... (ή καμμιά Βέφα Οκτακό)

χαχαχα..ενταξει οντως το θεμα με το συνεπιβατη ειναι ενα μικρο προβλημα αλλα η αισθηση που σου δινουν αυτες οι μηχανες ειναι ασυγκριτη!!! :_w00t:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πόσα λεφτά διαθέτεις; μπορείς να βρεις κάτι σπορτ αλλά και άνετο πχ

cbr600fi

z750s

vfr800fi

ή κανά fazer ντυμμένο

shiver 750

κλπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα