xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 Κλοπή, εδώ! Κλοπή, εκεί! Κλοπή, παραπέρα..... Μπήκα κι εγώ, χθες, για λίγο στην ενέργεια του φόβου της κλοπής και την πάτησα!!!! :( Πάω στο παρκινγκ ενος σουπερ μαρκετ και βλέπω έναν μελαμψό ψιλοπερίεργο τύπο, οπότε εκτός από το κλείδωμα του τιμονιού, σκέφτηκα.... Ας βάλω και το λουκέτο του δισκόφρενου......Και το΄κανα! Και δεν ξανάνοιξε, ποτέ!!!! Καλώ συνάδερφο μοτοφίλο και τον ρωτάω τί να κάνω....Κάλεσε κλειδαρά μου απαντά....Καλώ τον κλειδαρά και μου λέει πως το λουκέτο θέλει κόψιμο....Με τρεμάμενη φωνή ρωτώ, πόσο θα στοιχίσει....30 ευρω, μου απαντά....Οκ, έλα! Στο μεταξύ, όντας με έναν άλλο συνάδερφο, ο οποίος ήταν με το αυτοκίνητό του, και έχοντας χρησιμοποιήσει το κινητό του για να καταγράψω το τηλέφωνο του κλειδαρά, έγινε το κακό (ευτυχώς μικρό!).... Τί είπα ότι ήλξα λόγω φόβου.....? Ε, μέχρι να γυρίσουμε τα μάτια μας προς το αυτοκίνητο του συναδέρφου το κινητό του τηλέφωνο έκανε φτερά!!! Ω, γιες! Σε πάρκινγκ, με κόσμο, από ένα ανοιχτό παράθυρο το βούτηξαν!!! Είμαι σίγουρη πως ήταν ο σοκολατένιος που είδα πηγαίνοντας στο παρκινγκ.... Το ποστ γράφετε για δύο λόγους..... 1ο Για να σας ενημερώσω τί κάνουμε σε πρίπτωση που χαλάσει το λουκέτο.... και 2ο Κάνουμε θετικές σκέψεις κι έλκουμε θετικές καταστάσεις....Το αντίθετο βλάπτει σοβαρά την ψυχική μας υγεία και ενίοτε και την τσέπη μας.... Καλημέρα σας! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τόλης 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 Ποο έλεος ρε παιδιά, τι να πω. Κρίμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto_bill 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 Και 'γω βαζω λουκετο στο δισκοφρενο,δε μου εχει τυχει να σκαλωσει ετσι!Λογικα,σου χαλασε απ'οτι φαινεται!Δε γυριζε το κλειδι καν?Γιατι να δωσεις 30 ευρω?Δε γινεται να σπασει με καποιο τροπο ή να αναζητησεις κανενα ειδικο σπρευ που χρησιμοποιουν τα κλεφτρονια για ν'ανοιξει?Κακα τα ψεματα,αυτα τα λουκετακια που χρησιμοποιουμε δεν ειναι και οτι πιο αξιοπιστο,μου εχουν πει πως ανοιγουν για πλακα!Και 'γω οταν πρωτοπηρα τη μηχανη μου και το λουκετο,πιστευα πως την εχω πιο ασφαλισμενη τη μοτοσυκλετα μου,αλλά τα πιο αλανια μου το διαψευδουν αυτο!Τι να πεις!Μονο συναγερμο και ασφαλες εσωτερικο παρκινγκ μας σωζει!Εχω βρει στα Practiker λουκετο δισκοφρενου με συναγερμο πανω,45 ευρω κοστιζει..Ποια ειναι η γνωμη σας?Αξιζει μηπως περισσοτερο να το αγορασουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 περαστικά κοπελιά (και σε 'σένα & το φίλο που κλαίει το κινητό).... αλήθεια αντισκουριακό δοκίμασες ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 Και 'γω βαζω λουκετο στο δισκοφρενο,δε μου εχει τυχει να σκαλωσει ετσι!Λογικα,σου χαλασε απ'οτι φαινεται!Δε γυριζε το κλειδι καν?Γιατι να δωσεις 30 ευρω?Δε γινεται να σπασει με καποιο τροπο ή να αναζητησεις κανενα ειδικο σπρευ που χρησιμοποιουν τα κλεφτρονια για ν'ανοιξει?Κακα τα ψεματα,αυτα τα λουκετακια που χρησιμοποιουμε δεν ειναι και οτι πιο αξιοπιστο,μου εχουν πει πως ανοιγουν για πλακα!Και 'γω οταν πρωτοπηρα τη μηχανη μου και το λουκετο,πιστευα πως την εχω πιο ασφαλισμενη τη μοτοσυκλετα μου,αλλά τα πιο αλανια μου το διαψευδουν αυτο!Τι να πεις!Μονο συναγερμο και ασφαλες εσωτερικο παρκινγκ μας σωζει!Εχω βρει στα Practiker λουκετο δισκοφρενου με συναγερμο πανω,45 ευρω κοστιζει..Ποια ειναι η γνωμη σας?Αξιζει μηπως περισσοτερο να το αγορασουμε? Καποιο παλλικαρι τις προάλλες ελεγε οτι του την κλεψαν απο γκαραζ με συναγερμο. Οποτε μονο η ασφαλεια κλοπης απομενει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 Κλοπή, εδώ! Κλοπή, εκεί! Κλοπή, παραπέρα..... Μπήκα κι εγώ, χθες, για λίγο στην ενέργεια του φόβου της κλοπής και την πάτησα!!!! :( Πάω στο παρκινγκ ενος σουπερ μαρκετ και βλέπω έναν μελαμψό ψιλοπερίεργο τύπο, οπότε εκτός από το κλείδωμα του τιμονιού, σκέφτηκα.... Ας βάλω και το λουκέτο του δισκόφρενου......Και το΄κανα! Και δεν ξανάνοιξε, ποτέ!!!! Καλώ συνάδερφο μοτοφίλο και τον ρωτάω τί να κάνω....Κάλεσε κλειδαρά μου απαντά....Καλώ τον κλειδαρά και μου λέει πως το λουκέτο θέλει κόψιμο....Με τρεμάμενη φωνή ρωτώ, πόσο θα στοιχίσει....30 ευρω, μου απαντά....Οκ, έλα! Στο μεταξύ, όντας με έναν άλλο συνάδερφο, ο οποίος ήταν με το αυτοκίνητό του, και έχοντας χρησιμοποιήσει το κινητό του για να καταγράψω το τηλέφωνο του κλειδαρά, έγινε το κακό (ευτυχώς μικρό!).... Τί είπα ότι ήλξα λόγω φόβου.....? Ε, μέχρι να γυρίσουμε τα μάτια μας προς το αυτοκίνητο του συναδέρφου το κινητό του τηλέφωνο έκανε φτερά!!! Ω, γιες! Σε πάρκινγκ, με κόσμο, από ένα ανοιχτό παράθυρο το βούτηξαν!!! Είμαι σίγουρη πως ήταν ο σοκολατένιος που είδα πηγαίνοντας στο παρκινγκ.... Το ποστ γράφετε για δύο λόγους..... 1ο Για να σας ενημερώσω τί κάνουμε σε πρίπτωση που χαλάσει το λουκέτο.... και 2ο Κάνουμε θετικές σκέψεις κι έλκουμε θετικές καταστάσεις....Το αντίθετο βλάπτει σοβαρά την ψυχική μας υγεία και ενίοτε και την τσέπη μας.... Καλημέρα σας! :) Ο Νόμος της Έλξης δηλώνει, ότι τα πάντα ελκύουν προς τον εαυτό τους αυτά τα οποία είναι παρόμοια με τον εαυτό τους. Με άλλα λόγια, όλα τα πράγματα ελκύουν κοντά τους αυτά με τα οποία είναι ίδια ή ταυτόσημα. Οι ενέργειες που έχουν παρόμοια φύση πάντοτε θα ελκύονται μεταξύ τους. Αυτή είναι η αρχή του μαγνητισμού. Η σκέψη πάντα ελκύει και οι σκέψεις ελκύουν άλλες σκέψεις παρόμοιας φύσης μέχρι να αρχίσουν να συγχωνεύονται και να αποκτούν κεκτημένη ταχύτητα, που τελικά οδηγεί στην εκδήλωση-πραγματοποίηση κάτι εντελώς «αληθινού» όσον αφορά την εμπειρία σας ................ Ενας σοκολατενιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 περαστικά κοπελιά (και σε 'σένα & το φίλο που κλαίει το κινητό).... αλήθεια αντισκουριακό δοκίμασες ??? Δοκίμασα τα πάντα! Δεν γινόταν, τίποτα.....Χάλασε ο εσωτερικός μηχανισμός και παρόλο που το κλειδί γυρνούσε δεν έδινε εντολή απασφάλισης του πύρου.... Σκέφτηκα να καλέσω την οδική βοήθεια, αλλά ο κλειδαράς (μηχανόβιος κι εκείνος) μου είπε πως το μονο που θα έκαναν θα ήταν να μεταφέρουν τη μηχανή κάπου....Όχι, να βγάλουν το λουκέτο... Ο Νόμος της Έλξης δηλώνει, ότι τα πάντα ελκύουν προς τον εαυτό τους αυτά τα οποία είναι παρόμοια με τον εαυτό τους. Με άλλα λόγια, όλα τα πράγματα ελκύουν κοντά τους αυτά με τα οποία είναι ίδια ή ταυτόσημα. Οι ενέργειες που έχουν παρόμοια φύση πάντοτε θα ελκύονται μεταξύ τους. Αυτή είναι η αρχή του μαγνητισμού. Η σκέψη πάντα ελκύει και οι σκέψεις ελκύουν άλλες σκέψεις παρόμοιας φύσης μέχρι να αρχίσουν να συγχωνεύονται και να αποκτούν κεκτημένη ταχύτητα, που τελικά οδηγεί στην εκδήλωση-πραγματοποίηση κάτι εντελώς «αληθινού» όσον αφορά την εμπειρία σας ................ Ενας σοκολατενιος Γιατρέ μου, τί χρωστάω....? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δοκίμασα τα πάντα! Δεν γινόταν, τίποτα.....Χάλασε ο εσωτερικός μηχανισμός και παρόλο που το κλειδί γυρνούσε δεν έδινε εντολή απασφάλισης του πύρου.... Σκέφτηκα να καλέσω την οδική βοήθεια, αλλά ο κλειδαράς (μηχανόβιος κι εκείνος) μου είπε πως το μονο που θα έκαναν θα ήταν να μεταφέρουν τη μηχανή κάπου....Όχι, να βγάλουν το λουκέτο... Γιατρέ μου, τί χρωστάω....? :P .......ενα λουκετο δισκοφρενου..... η .........ενα κινητο τηλεφωνο Τροποποιήθηκε Ιούνιος 29 , 2012 από τον ΓΙΑΝΝΗΣ Δ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 .......ενα λουκετο δισκοφρενου..... Σου χάλασε κι εσένα.....? Φτου! Φτου! Φτου!.....και μακριά ο νόμος της έλξης....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Σκέφτηκα να καλέσω την οδική βοήθεια, αλλά ο κλειδαράς (μηχανόβιος κι εκείνος) μου είπε πως το μονο που θα έκαναν θα ήταν να μεταφέρουν τη μηχανή κάπου....Όχι, να βγάλουν το λουκέτο... ακριβώς.... Ο Νόμος της Έλξης δηλώνει, ότι τα πάντα ελκύουν προς τον εαυτό τους αυτά τα οποία είναι παρόμοια με τον εαυτό τους. Με άλλα λόγια, όλα τα πράγματα ελκύουν κοντά τους αυτά με τα οποία είναι ίδια ή ταυτόσημα. Οι ενέργειες που έχουν παρόμοια φύση πάντοτε θα ελκύονται μεταξύ τους. Αυτή είναι η αρχή του μαγνητισμού. Η σκέψη πάντα ελκύει και οι σκέψεις ελκύουν άλλες σκέψεις παρόμοιας φύσης μέχρι να αρχίσουν να συγχωνεύονται και να αποκτούν κεκτημένη ταχύτητα, που τελικά οδηγεί στην εκδήλωση-πραγματοποίηση κάτι εντελώς «αληθινού» όσον αφορά την εμπειρία σας ................ Ενας σοκολατενιος εγώ ξέρω για τα ετερώνυμα που έλκονται... ο (Ν) πόλος ενός μαγνήτη έλκεται μόνο από τον (S) πόλο ενός άλλου μαγνήτη κ.λ.π. Το θύμα ελκύει τον θύτη !!! Αν δείξεις μπερδεμένος, σαστισμένος και γενικά φοβισμένος κι έξω από τα νερά σου (όπως εσείς εκείνη την ώρα), κάποιος θα σου την πέσει να το εκμεταλλευθεί.... "Σημάδια" διαβάζουν και διαλέγουν το θύμα τους... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 29 , 2012 από τον originalksd Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 Σου χάλασε κι εσένα.....? Φτου! Φτου! Φτου!.....και μακριά ο νόμος της έλξης....... το ειχα δανισει και δεν μου το εχουν επιστρεψει ακομη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 εγώ ξέρω για τα ετερώνυμα που έλκονται... ο (Ν) πόλος ενός μαγνήτη έλκεται μόνο από τον (S) πόλο ενός άλλου μαγνήτη κ.λ.π. Το θύμα ελκύει τον θύτη !!! Αν δείξεις μπερδεμένος, σαστισμένος και γενικά φοβισμένος κι έξω από τα νερά σου (όπως εσείς εκείνη την ώρα), κάποιος θα σου την πέσει να το εκμεταλλευθεί.... "Σημάδια" διαβάζουν και διαλέγουν το θύμα τους... What......? Απλά, ο ήχος του τροχού σε συνδυασμό με τις σπίθες και το θέαμα τον βοήθησαν (τον κλέφτη) να κάνει τη δουλίτσα του χωρίς να τον πάρουμε χαμπάρι.... Αλίμονο, αν αυτό το περιστατικό (βλάβη λουκέτου) προκαλούσε μπέρδεμα, σαστιμάρα και φόβο....Τότε, στα δύσκολα, τί θα κάναμε....? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 το ειχα δανισει και δεν μου το εχουν επιστρεψει ακομη Ποιό? Το........κινητό.....? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 Ποιό? Το........κινητό.....? Οχι .....το λουκετο δανεισα ..... .....το κινητο το χαρισα.................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
endurakias 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 αμ ναταν μόνο ο νόμος της έλξης! είναι και του Μέρφι (του καντέμη)! άσχετο, αλλά ότι γυρίζει το κλειδί και δεν απασφαλίζει στα καλά καθούμενα ίσος να είναι και ένδειξη προσπάθειας διάρρηξης (πέραν από ένδειξη φτηνοκατασκευής του λουκέτου). και όχι απαραίτητα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή αλλά ίσος λίγες μέρες/ώρες πριν.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
point zero 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 Αλλου το πειμενεις και απο αλλου σου ερχεται ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 Τα φτηνιάρικα των 15 ευρώ χαλάνε για πλάκα. Για τα ακριβά δεν ξέρω τι ισχύει. Ας μας πεί κάποιος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 Κι αυτά χαλάνε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες