xaros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Εβλεπα κατι βιντεακια στο youtube και κατα τυχη ειδα αυτο, και αναρωτηθηκα... Μηπως αν καναμε κατι σαν αυτο γινοταν κατι επιτελους σε αυτη τη χωρα...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 τι παιχτηκε δεν καταλαβα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avatar 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μα τον Τουτατή δεν κατάλαβα τίποτα όμως? EDIT: Υποψιάζομαι οτι όοοοοοοοοοοολοι αυτοι ήταν στρουμφάκια... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 26 , 2012 από τον Avatar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 A ερχόντουσαν σπίτι μου τους είχα κάνει Μπατσοcake με ολόκληρα κομμάτια μπάτσου μέσα :P Καταπληκτική συνταγή 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos3xd 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Τι ακριβός ήταν αυτό που έκαναν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δειτε τα σχόλια στο youtube, το βίντεο είναι απο ελλαδα ή κυπρο, Τωρα αυτο που λεει ο φιλος "Μηπως αν καναμε κατι σαν αυτο γινοταν κατι επιτελους σε αυτη τη χωρα...?" δεν το καταλαβα, τι πρεπει να κανουμε δλδ? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 27 , 2012 από τον nikoskallithea Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
point zero 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 και εγω με την σειρα μου δεν καταλαβα τιποτα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Εγω μεσα ειμαι...οτι κι αν κανανε καλο φαινεται.Πολυ μοτοσυκλετα....θελω βολτα κι ας ειναι και στα διοδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stpauli 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Τι εναι αυτο ρε παιδια ξερει κανεις???? προσεξα οτι εχει ημερομηνια ανεβασματος 28-3-2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 κατατοπιστικότατο βίντεο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Ειναι στη γεφυρα της Κυμης πριν το ολυμπιακο χωριο στην Αθηνα. Κλασσικος κοντροδρομος. Το τι θελει να πει ο ποιητης παντως, ουτε εγω το καταλαβα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aspg 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) α'στο καλο πρωινιάτικα.... :D Τροποποιήθηκε Ιούνιος 27 , 2012 από τον aspg 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xjohnny13 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) alex_cbr γιατι εκανες like στου surveyor???Σου θυμιζει τιποτα το σκηνικο;;; χααχαχαχαχ λογικα κανανε πεσιμο οι μπατσοι στο ολυμπιακο χωριο.....αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ειναι μερα!!! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 27 , 2012 από τον xjohnny13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ηρεμα ρε παιδια, μια σκεψη εκανα.... Μια μοτο-πορεια εννοω, μια αρκετα μεγαλη διαδρομη εντος αττικης, σαν ενδειξη διαμαρτυριας γενικα, οχι κατι συγκεκριμμενο, ή απλα για βολτα. Και στο κατω κατω μια σκεψη ειναι, μη με πιανετε απ τα μουτρα αμεσως !.... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 27 , 2012 από τον xaros Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Strogilakias 89 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Εχουν γινει ηδη αρκετες μοτο-πορειες σαν ενδειξη διαματρυριας.......και γενικος γινοντε απλα πρεπει να το μαθεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Εβλεπα κατι βιντεακια στο youtube και κατα τυχη ειδα αυτο, και αναρωτηθηκα... Μηπως αν καναμε κατι σαν αυτο γινοταν κατι επιτελους σε αυτη τη χωρα...? πιό κουραστικό και σπασ@ρχίδικο τράβηγμα δε μπορούσε να κάνει;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avatar 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Καλά ναι ο τύπος είναι zoom in - zoom out πέρα δώθε την κάμερα κούνα κιάλλο θα τ' αντέξω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 O παπάκιας στο τέλος, παραλίγο να γίνει σάντουιτς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avatar 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Δεν νομίζω καν οτι το πήρε είδηση...γιαυτό σκοτώνονται. Πάντως έπρεπε να είναι ένας στην λωρίδα δίπλα σε όλους αυτους και να τους προσπερνάει είτε με σούζα είτε με 350. Πραγματικά θα ήθελα να δω εκφράσεις μετά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas72 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 πφφφφφ...άσκοπη σπατάλη βενζίνης. -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες