Jump to content
Sign in to follow this  
-mitsos-

Δεν κρατάει ρελαντι

Recommended Posts

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα αυτές τις δυο μέρες. Όταν βάζω μπρος το μηχάκι (κρύο) δουλεύει για λίγα δευτερόλεπτα και μετά σβήνει, όταν όμως είναι ζεστό δε σβήνει. Τι λέτε οτι μπορεί να φταίει;;;

Ευχαριστώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το έχω δοκιμάσει να ανέβασω το ρελαντί και πάλι τα ίδια, όταν είναι ζεστό δουλεύει κανονικά και όταν είναι κρύο σβήνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν είναι κρύα η μηχανή λογικό είναι να σβήνει!

Το ρελαντί το ρυθμίζεις όταν η μηχανή είναι ζεστή!Αυτό είναι το σημείο αναφοράς!

Προσωπικά όταν ανάβω την μηχανή μου δεν την ανάβω και την αφήνω να δουλέψει γιατί πολύ απλά θα σβήσει, ακόμα και με τσοκ μπορεί να σβήσει!

Αυτό που κάνω είναι να τσιμπάω λιιιγο το γκάζι με σταθερές στροφές μέχρι να κινηθούν τα λάδια και μετά εφόσον έχει πιάσει το ρελαντί αφήνω για να ζεσταθεί περεταίρω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μείγμα ήθελε ρύθμισμα, επειδή ήταν πιο πλούσιο (μαύριζε το μπουζί) αλλά εξακολουθεί να σβήνει όταν είναι κρύο. Αναφέρω το πρόβλημα γιατί παλιότερα, όσο και κρύο να έκανε(ειδικότερα το χειμώνα) δεν έσβηνε ποτέ. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ακου επειδη το εχουν παθει καποια ατομα που ξερω αρχικα δοκιμασε σταθερες μικρες στροφες υστερα ανεβασε αποτομα ομως αφου εχει ζεσταθει...σε μερικους επιασε σε μερικους οχι!αν δεν σου διωρθοθει φταιει καρμπυλατερακι!αμα το αλλαξεις θα δεις οτι θα φτιαξει!!!απο την εμπειρια που εχω σου λεω δεν ειμαι και κανας ειδικος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα

αρχικα δοκιμασε σταθερες μικρες στροφες υστερα ανεβασε αποτομα ομως αφου εχει ζεσταθει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απλα ζεστανε το με χαλημες στροφες υστερα λιγο μεγαλυτερες και οταν εχει ζεσταθει δωσε 2-3 αποτομες δηλαδη να το ανοιξεις αρκετα!αμα δεις και σου το ξανακανει αυτο φταιει το καρμπυλατερι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού ζεστάθηκε όλα κανονικά, αλλά μετά από ώρα που το άφησα να κρύωσει πάλι δεν καραταγε ρελαντί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ξερω μηπως χρειαζεται να ρυθμισεις βαλβιδες...για ρωτα καποιον εμπιστο μαστορα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι υπάρχει φλάτζα κάτω από το καρμπυρατέρ. Τώρα όμως δεν παίρνει καθόλου μπροστά και δεν μπρώ να πάω ούτε σε μάστορα, μόνο αν ρίξω βενζίνη άπό μπροστα στο καρμπυρατέρ παίρνει για λίγο και μέτα σβήνει(άρα οι βαλβίδες δεν έχουν πρόβλημα).

Μπορείτε να μου πείτε τι να ρυθμίσω (μέσα) στο καρμπυρατέρ (εκτός μείγμα και ρελαντί) ώστε να πάρει τουλάχιστον.

Ευχαριστώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν ανοίγεις το τσοκ τι γίνεται;

Δες μήπως έχει πιάσει μούργα το καρμπυρατέρ και θέλει καθάρισμα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα