Jump to content
thomasglx

honda glx 57mm

Recommended Posts

για σας παιδια....8α ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματακια για το glx που θα κανω!!!!εχω ενα glx c50 το εχω πολα χρονια και δν εχει πα8ει καμια ζημια και τωρα μαλον θα το κανω 57mm δηλαδη οσο παει,τι λετε το μοτερ θα το αντεξει(με καλα πραγματα επανω)και τι κιλινδροπιστονα να παρω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φιλε επειδη εχω glx με 50αρι μοτερ (το εχω 72 τωρα) εχω ρωτησει πολλα ατομα και σχεδον ολοι μου ειπαν οτι το καλυτερο για 50αρι μοτερ ειναι να το κανεις μεχρι 53-54cc.... γνωμη μου, μη χαραμισεις ενα τοσο καλο και αξιοπιστο μοτερ με τετοια επιβαρυνσει... ή βαλ'του ενα lifan για πιο πολυ δυναμη (αν και δεν τα παω καθολου αυτα τα μοτερ) και κρατα το μοτερ ως εχει για ωρα αναγκης ή ανεβασε μεχρι 53cc... ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε προσφατα εφτιαξα ενα glx 58 με aasa πραγμτα.Το μηχανακι σκοτωνει αλλα δεν θα αντεξει για πολυ και ειναι πολλα τα λεφτα .εγω προτεινω 54.αν το φτιαξεις καλα θα περναει 57ρια.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για σας παιδια....8α ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματακια για το glx που θα κανω!!!!εχω ενα glx c50 το εχω πολα χρονια και δν εχει πα8ει καμια ζημια και τωρα μαλον θα το κανω 57mm δηλαδη οσο παει,τι λετε το μοτερ θα το αντεξει(με καλα πραγματα επανω)και τι κιλινδροπιστονα να παρω?

exw moter lifan 54mm kai paei arketa kala alla nomizw pws 8a dokimasw kai 56,57 xiliosta na dw pws paei

Φιλε προσφατα εφτιαξα ενα glx 58 με aasa πραγμτα.Το μηχανακι σκοτωνει αλλα δεν θα αντεξει για πολυ και ειναι πολλα τα λεφτα .εγω προτεινω 54.αν το φτιαξεις καλα θα περναει 57ρια.....

poso euro peripou edwses gia na to kaneis 58?guro sta 250e 8a dosw gia na to kanw alla den 8a to paw sta termata sunexeia pisteuw pws 8a adexei kairo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην φτιαξεις το lifan δν ακσιζει.στροφαλος aasa τριγωνικος 56 διαδρομη 180 ευρω.κυλινδροσ aasa 60.πιστονι φτιαγμενο στο δρακο 60 και εφτιακσα και μια cdi με 80 ευρω ροικη.αν θες βαζεις πιο φτηνο στροφαλο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην φτιαξεις το lifan δν ακσιζει.στροφαλος aasa τριγωνικος 56 διαδρομη 180 ευρω.κυλινδροσ aasa 60.πιστονι φτιαγμενο στο δρακο 60 και εφτιακσα και μια cdi με 80 ευρω ροικη.αν θες βαζεις πιο φτηνο στροφαλο...

edaxei a mia xara...oxi den ipa na kanw to lifan to honda lew...mexri 250-300eurw ama dosw gia to moter gia na to kanw 57 kala einai alla xereis ti skeutomai na to kanw 56 gia na mn exw pola provlimata,esu ti les? :grin: :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα