thomasglx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2012 για σας παιδια....8α ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματακια για το glx που θα κανω!!!!εχω ενα glx c50 το εχω πολα χρονια και δν εχει πα8ει καμια ζημια και τωρα μαλον θα το κανω 57mm δηλαδη οσο παει,τι λετε το μοτερ θα το αντεξει(με καλα πραγματα επανω)και τι κιλινδροπιστονα να παρω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
glxακης 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2012 φιλε επειδη εχω glx με 50αρι μοτερ (το εχω 72 τωρα) εχω ρωτησει πολλα ατομα και σχεδον ολοι μου ειπαν οτι το καλυτερο για 50αρι μοτερ ειναι να το κανεις μεχρι 53-54cc.... γνωμη μου, μη χαραμισεις ενα τοσο καλο και αξιοπιστο μοτερ με τετοια επιβαρυνσει... ή βαλ'του ενα lifan για πιο πολυ δυναμη (αν και δεν τα παω καθολου αυτα τα μοτερ) και κρατα το μοτερ ως εχει για ωρα αναγκης ή ανεβασε μεχρι 53cc... ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2012 Φιλε προσφατα εφτιαξα ενα glx 58 με aasa πραγμτα.Το μηχανακι σκοτωνει αλλα δεν θα αντεξει για πολυ και ειναι πολλα τα λεφτα .εγω προτεινω 54.αν το φτιαξεις καλα θα περναει 57ρια..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thomasglx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2012 για σας παιδια....8α ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματακια για το glx που θα κανω!!!!εχω ενα glx c50 το εχω πολα χρονια και δν εχει πα8ει καμια ζημια και τωρα μαλον θα το κανω 57mm δηλαδη οσο παει,τι λετε το μοτερ θα το αντεξει(με καλα πραγματα επανω)και τι κιλινδροπιστονα να παρω? exw moter lifan 54mm kai paei arketa kala alla nomizw pws 8a dokimasw kai 56,57 xiliosta na dw pws paei Φιλε προσφατα εφτιαξα ενα glx 58 με aasa πραγμτα.Το μηχανακι σκοτωνει αλλα δεν θα αντεξει για πολυ και ειναι πολλα τα λεφτα .εγω προτεινω 54.αν το φτιαξεις καλα θα περναει 57ρια..... poso euro peripou edwses gia na to kaneis 58?guro sta 250e 8a dosw gia na to kanw alla den 8a to paw sta termata sunexeia pisteuw pws 8a adexei kairo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 μην φτιαξεις το lifan δν ακσιζει.στροφαλος aasa τριγωνικος 56 διαδρομη 180 ευρω.κυλινδροσ aasa 60.πιστονι φτιαγμενο στο δρακο 60 και εφτιακσα και μια cdi με 80 ευρω ροικη.αν θες βαζεις πιο φτηνο στροφαλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thomasglx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 μην φτιαξεις το lifan δν ακσιζει.στροφαλος aasa τριγωνικος 56 διαδρομη 180 ευρω.κυλινδροσ aasa 60.πιστονι φτιαγμενο στο δρακο 60 και εφτιακσα και μια cdi με 80 ευρω ροικη.αν θες βαζεις πιο φτηνο στροφαλο... edaxei a mia xara...oxi den ipa na kanw to lifan to honda lew...mexri 250-300eurw ama dosw gia to moter gia na to kanw 57 kala einai alla xereis ti skeutomai na to kanw 56 gia na mn exw pola provlimata,esu ti les? :grin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 54 με τριγωνικο στροφαλο και μια καλη κεφαλη....και αντε γεια..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες