danis1235 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2012 Γεια σε ολους..μετα απο πολυ ψαξιμο αγορασα τελικα το dy της daytona 50cc..ολα καλα (αφου δυο μερες το εχω) απλα το θεμα ειναι πως δεν ειμαι και ειδικος στα μηχανακια..οποτε αν και εχω διαβασει πολλα θα ηθελα να μου πει οποιος μπορει καποια επιπροσθετα πραγματα σχετικα με το στρωσιμο..το ποσο προσεκτικος πρεπει να ειμαι σε ταχυτητες και τετοια.. ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moto-Kodra 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2012 μέχρι 60 χλμ,μόνο μονοκαβαλος,ταχύτητες κανονικά σε μέτριες στροφές,δεν το φορτώνεις με πράματα,δεν κάνεις σούζες κτλ,χαλαρά ανεβάζεις ταχύτητες χαλαρά κατεβάζεις,απλά μην σε τρομάζει καθόλου μηχανάκι είναι όχι γκόμενα τώρα είναι δικό σου θέμα αν θες να κάνεις 500χλμ η 1000.καλά χιλιόμετρα και καλορίζικο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnastasisP 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2012 εγω δηλαδη που εχω καινουργειο σκουτερ 50cc και ειναι στο στρωσιμο και περνω και δικαβαλα και το φορτονω τι θα παθει το μηχανακι???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KennyDY 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2012 να πηγαινεις στρωτα (δηλαδη να εχεις 3η και 4η) με ταχυτητες μεχρι 50-55 χαω, οχι αποτομες αλλαγες στις ταχυτητες, οχι δικαβαλα. Ισως καψει λιγο λαδι, μην ανησυχήσεις αν εχεις και ελευθερη ωρα καλυτερα βγαλτο εξω απο την πολη για πιο καλο στρωσιμο. αλλα το σημαντικο: οχι δικαβαλα. οσο καλυτερο στρωσιμο κανεις τοσο θα αποδιδει το μηχανακι σου. Παντα με κρανος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2012 εγω δηλαδη που εχω καινουργειο σκουτερ 50cc και ειναι στο στρωσιμο και περνω και δικαβαλα και το φορτονω τι θα παθει το μηχανακι???? το ζοριζεις ετσι και δεν ειναι και οτι καλυτερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
danis1235 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2012 Ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια..εννοειται παντα κρανος..θα προσπαθησω για τα δικαβαλα γιατι πολλοι θα μου ζητανε..αλλα θα προσπαθησω να κανω οσα λιγοτερα γινεται..το χω πιασει το νοημα παντως..χαλαρα,σωστες αλλαγες ταχυτητων και οχι ζορισμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KennyDY 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2012 Ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια..εννοειται παντα κρανος..θα προσπαθησω για τα δικαβαλα γιατι πολλοι θα μου ζητανε..αλλα θα προσπαθησω να κανω οσα λιγοτερα γινεται..το χω πιασει το νοημα παντως..χαλαρα,σωστες αλλαγες ταχυτητων και οχι ζορισμα! ειναι πολυ σημαντικο στα παπια οταν τα στρωνεις να μη κανεις δικαβαλα! προφανως θελεις το 100% της δυναμης του μηχανακιου! αντε τωρα αν παιζει κανα γκομενακι, κανε την καρδια σου πετρα και ανεβασε το (σε τετοια διλημματα ημουνα και εγω πριν κανα 2 χρονια ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moto-Kodra 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2012 άμα είναι να γαμ...κ βέβαια πως το φορτώνεις το γκομενακι!αν είναι για άκυρο λόγο με καμία παναγία.... καλά και ασφαλή χιλιόμετρα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnastasisP 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2012 το ζοριζεις ετσι και δεν ειναι και οτι καλυτερο τι θα παθει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2012 Δε θα αντέξει σε βάθος χρόνου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2012 μπορει να καιει και λαδια πχ η να μην εχεις την μεγιστη αποδοση η να τσιμπαει καταναλωση η και ολα μαζι! για να το λεει ο κατασκευαστης κατι ξερει,αυτο θα επρεπε να αρκει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
danis1235 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2012 ειναι πολυ σημαντικο στα παπια οταν τα στρωνεις να μη κανεις δικαβαλα! προφανως θελεις το 100% της δυναμης του μηχανακιου! αντε τωρα αν παιζει κανα γκομενακι, κανε την καρδια σου πετρα και ανεβασε το (σε τετοια διλημματα ημουνα και εγω πριν κανα 2 χρονια ) Χαχα..οκ φιλε μου! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 Ρε παιδια εγω το δικο μου με δικαβαλα το στρωνα και μια χαρα δουλευει ουτε λαδια καιει.Απλα μεχρι τα 350km δεν πηγενα πανω απο 50 και μετα μεχρι τα 500 λιγο παραπανω.Γενικα πρεπει να δουλευεις ολες τις ταχυτητες εκει που πρεπει και να μην ανεβαινουν πολυ οι στροφες.Και φυσικα να εχει παντα μεσα λαδια,γενικα πρεπει αλλα ειδικα στο στρωσιμο.Γιατι στην αρχη μπορει να καψει λιγο λαδι φυσιολογικο ειναι αφου δεν πατανε ακομα καλα τα ελατηρια για αυτο κοιτα το και καθε μερα αν μπορεις. Τωρα αυτο που λενε οτι θελει στρωσιμο μεχρι τα 1000km κατα τη γνωμη μου ειναι βλακιες.Αν κανει 200-300(500 για να σε σιγουρος) χιλιομετρα και πατησουν καλα τα ελατηρια ειναι ενταξει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
danis1235 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 Ρε παιδια εγω το δικο μου με δικαβαλα το στρωνα και μια χαρα δουλευει ουτε λαδια καιει.Απλα μεχρι τα 350km δεν πηγενα πανω απο 50 και μετα μεχρι τα 500 λιγο παραπανω.Γενικα πρεπει να δουλευεις ολες τις ταχυτητες εκει που πρεπει και να μην ανεβαινουν πολυ οι στροφες.Και φυσικα να εχει παντα μεσα λαδια,γενικα πρεπει αλλα ειδικα στο στρωσιμο.Γιατι στην αρχη μπορει να καψει λιγο λαδι φυσιολογικο ειναι αφου δεν πατανε ακομα καλα τα ελατηρια για αυτο κοιτα το και καθε μερα αν μπορεις. Τωρα αυτο που λενε οτι θελει στρωσιμο μεχρι τα 1000km κατα τη γνωμη μου ειναι βλακιες.Αν κανει 200-300(500 για να σε σιγουρος) χιλιομετρα και πατησουν καλα τα ελατηρια ειναι ενταξει. Και ποσο εχεις τελικη τωρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες