Jump to content
Sign in to follow this  
danis1235

Στρωσιμο Daytona dy

Recommended Posts

Γεια σε ολους..μετα απο πολυ ψαξιμο αγορασα τελικα το dy της daytona 50cc..ολα καλα (αφου δυο μερες το εχω) απλα το θεμα ειναι πως δεν ειμαι και ειδικος στα μηχανακια..οποτε αν και εχω διαβασει πολλα θα ηθελα να μου πει οποιος μπορει καποια επιπροσθετα πραγματα σχετικα με το στρωσιμο..το ποσο προσεκτικος πρεπει να ειμαι σε ταχυτητες και τετοια.. ευχαριστω προκαταβολικα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μέχρι 60 χλμ,μόνο μονοκαβαλος,ταχύτητες κανονικά σε μέτριες στροφές,δεν το φορτώνεις με πράματα,δεν κάνεις σούζες κτλ,χαλαρά ανεβάζεις ταχύτητες χαλαρά κατεβάζεις,απλά μην σε τρομάζει καθόλου μηχανάκι είναι όχι γκόμενα :crazy: τώρα είναι δικό σου θέμα αν θες να κάνεις 500χλμ η 1000.καλά χιλιόμετρα και καλορίζικο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω δηλαδη που εχω καινουργειο σκουτερ 50cc και ειναι στο στρωσιμο και περνω και δικαβαλα και το φορτονω τι θα παθει το μηχανακι????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να πηγαινεις στρωτα (δηλαδη να εχεις 3η και 4η) με ταχυτητες μεχρι 50-55 χαω, οχι αποτομες αλλαγες στις ταχυτητες, οχι δικαβαλα.

Ισως καψει λιγο λαδι, μην ανησυχήσεις

αν εχεις και ελευθερη ωρα καλυτερα βγαλτο εξω απο την πολη για πιο καλο στρωσιμο.

αλλα το σημαντικο: οχι δικαβαλα.

οσο καλυτερο στρωσιμο κανεις τοσο θα αποδιδει το μηχανακι σου.

Παντα με κρανος :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω δηλαδη που εχω καινουργειο σκουτερ 50cc και ειναι στο στρωσιμο και περνω και δικαβαλα και το φορτονω τι θα παθει το μηχανακι????

το ζοριζεις ετσι και δεν ειναι και οτι καλυτερο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια..εννοειται παντα κρανος..θα προσπαθησω για τα δικαβαλα γιατι πολλοι θα μου ζητανε..αλλα θα προσπαθησω να κανω οσα λιγοτερα γινεται..το χω πιασει το νοημα παντως..χαλαρα,σωστες αλλαγες ταχυτητων και οχι ζορισμα! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια..εννοειται παντα κρανος..θα προσπαθησω για τα δικαβαλα γιατι πολλοι θα μου ζητανε..αλλα θα προσπαθησω να κανω οσα λιγοτερα γινεται..το χω πιασει το νοημα παντως..χαλαρα,σωστες αλλαγες ταχυτητων και οχι ζορισμα! :_thumbsup:

ειναι πολυ σημαντικο στα παπια οταν τα στρωνεις να μη κανεις δικαβαλα! προφανως θελεις το 100% της δυναμης του μηχανακιου!

αντε τωρα αν παιζει κανα γκομενακι, κανε την καρδια σου πετρα και ανεβασε το (σε τετοια διλημματα ημουνα και εγω πριν κανα 2 χρονια :sweatdrop: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άμα είναι να γαμ...κ βέβαια πως το φορτώνεις το γκομενακι!αν είναι για άκυρο λόγο με καμία παναγία....

καλά και ασφαλή χιλιόμετρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορει να καιει και λαδια πχ η να μην εχεις την μεγιστη αποδοση η να τσιμπαει καταναλωση

η και ολα μαζι!

για να το λεει ο κατασκευαστης κατι ξερει,αυτο θα επρεπε να αρκει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι πολυ σημαντικο στα παπια οταν τα στρωνεις να μη κανεις δικαβαλα! προφανως θελεις το 100% της δυναμης του μηχανακιου!

αντε τωρα αν παιζει κανα γκομενακι, κανε την καρδια σου πετρα και ανεβασε το (σε τετοια διλημματα ημουνα και εγω πριν κανα 2 χρονια :sweatdrop: )

Χαχα..οκ φιλε μου! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια εγω το δικο μου με δικαβαλα το στρωνα και μια χαρα δουλευει ουτε λαδια καιει.Απλα μεχρι τα 350km δεν πηγενα πανω απο 50 και μετα μεχρι τα 500 λιγο παραπανω.Γενικα πρεπει να δουλευεις ολες τις ταχυτητες εκει που πρεπει και να μην ανεβαινουν πολυ οι στροφες.Και φυσικα να εχει παντα μεσα λαδια,γενικα πρεπει αλλα ειδικα στο στρωσιμο.Γιατι στην αρχη μπορει να καψει λιγο λαδι φυσιολογικο ειναι αφου δεν πατανε ακομα καλα τα ελατηρια για αυτο κοιτα το και καθε μερα αν μπορεις.

Τωρα αυτο που λενε οτι θελει στρωσιμο μεχρι τα 1000km κατα τη γνωμη μου ειναι βλακιες.Αν κανει 200-300(500 για να σε σιγουρος) χιλιομετρα και πατησουν καλα τα ελατηρια ειναι ενταξει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια εγω το δικο μου με δικαβαλα το στρωνα και μια χαρα δουλευει ουτε λαδια καιει.Απλα μεχρι τα 350km δεν πηγενα πανω απο 50 και μετα μεχρι τα 500 λιγο παραπανω.Γενικα πρεπει να δουλευεις ολες τις ταχυτητες εκει που πρεπει και να μην ανεβαινουν πολυ οι στροφες.Και φυσικα να εχει παντα μεσα λαδια,γενικα πρεπει αλλα ειδικα στο στρωσιμο.Γιατι στην αρχη μπορει να καψει λιγο λαδι φυσιολογικο ειναι αφου δεν πατανε ακομα καλα τα ελατηρια για αυτο κοιτα το και καθε μερα αν μπορεις.

Τωρα αυτο που λενε οτι θελει στρωσιμο μεχρι τα 1000km κατα τη γνωμη μου ειναι βλακιες.Αν κανει 200-300(500 για να σε σιγουρος) χιλιομετρα και πατησουν καλα τα ελατηρια ειναι ενταξει.

Και ποσο εχεις τελικη τωρα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα