Jump to content
Sign in to follow this  
dorris

lifan 110cc βελτίωση

Recommended Posts

γεια σας παιδια.... θα ήθελα μια μικρή βοήθεια..... έχω πάρει ενα μοτέρ lifan 110cc εδω και λίγους μήνες.... το πρόβλημα είναι οτι εδώ στο χωριό μου όλοι έχουν crypton x με αποτέλεσμα να με αφήνουν 1 χιλ απόσταση... το μοτέρ πάει σχετηκά καλλα αφού η μηχανή του έχει 4000 χιλιόμετρα και δν έχει ανήξει ακόμη.... η τελίκή του είναι γύρο στα 100-115.... αλλά με ψαράκωμα..... τί θα μπορούσα να το κάνω για να έχει μία καλήτερη τελική και ένα καλήτερο άρπαγμα.... γύρο στα 200-300 ευρό.....

ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγώ θα έλεγα να βάλεις έναν πιο άγριο εκκεντροφόρο (πχ fuego 1000) και ένα μεγαλύτερο καρμπ.. Μην μπλέξεις με κυλινδροπίστονα γτ τα λιφαν δεν ειναι για πολλά πολλά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω σκεφτομουν κάτι για εξάτμιση, καρμπυρατερ, ηλεκτρονικη, εκεντροφόρο και ένα καλό γρανάζομα ο συνδιασμος που το εχω τωρα ειναι 14-39..... έχει κάπιος να προτηνεί για μάρκες κτλ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαλε αυτα που λες και πιο μακρυ γραναζωμα(η πιο κοντο αν το θες για κοντρες).

Αλλιος πουλα το 110 και παρε το 125 που αξιζει περισοτερο να το φτιαξεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΑΧΗΝΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ...ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΚΑΡΜΠ ΓΙΑΤΙ ΤΑ LIFAN ΔΝΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οτι και να του κανει,πανω απο 120 δεν προκειται να δει..

κοντο γραναζωμα,φιλτροχοανη,αυτα μονο μπορει να κανει...ποσο να αντεξει το λιφαν?

Τροποποιήθηκε από τον daytonaman

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με λιφαν ουτε στα ονειρα του..στα πρωτα 100 μετρα θα εχει σκορπισει το μοτερ..εδω μαμισιο βγαζει προβληματα..φανταστειτε και φτιαγμενο... :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκανες και εσυ το λαθος να βαλεις λιφαν... Αφου ειχες σκοπο να το πειραξεις γιατι επελεξες κινεζικο μοτερ? αν ηταν honda μοτερ κατι θα εκανες...Αποψη μου: αστο τωρα ετσι οπως ειναι και οταν βγαλεις διπλωμα για περισσοτερα κυβικα παρε κατι αλλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι λετε ρε παιδια?

οτι ακουτε λετε?

τα λιφαν τα 110 ειναι απο τα πιο αξιοπιστα μοτερ και δεν βγαζουν προβληματα!επισεις ειναι πολυ ανθεκτικα στις καταπονισεις στο να πηγαινεις συναιχια τεζα και γενικος δεν παθενουν τιποτα!

ααα και τα λιφαν τα μοτερ ειναι εξισου καλα με το χοντα αμα τα φτιαξεις με καλα προγματα και οχι μουφα!

και φιλε daytonaman σε διαβεβαιω οτι ειτε μαμα ειτε καραφτιαγμενο 60μμ δεν ειπαρχει περιστοσει να σκορπισει!και τελευτεω ετσι για να ξερετε τα λιφαν τα καρτερ ειναι καλητερα απο τα χοντα γιατι φτιαχνονται καλητερα!

και ολα αυτα δεν μου τα εχουν πει τα εχω δει με τα ματια μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα