dorris 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 γεια σας παιδια.... θα ήθελα μια μικρή βοήθεια..... έχω πάρει ενα μοτέρ lifan 110cc εδω και λίγους μήνες.... το πρόβλημα είναι οτι εδώ στο χωριό μου όλοι έχουν crypton x με αποτέλεσμα να με αφήνουν 1 χιλ απόσταση... το μοτέρ πάει σχετηκά καλλα αφού η μηχανή του έχει 4000 χιλιόμετρα και δν έχει ανήξει ακόμη.... η τελίκή του είναι γύρο στα 100-115.... αλλά με ψαράκωμα..... τί θα μπορούσα να το κάνω για να έχει μία καλήτερη τελική και ένα καλήτερο άρπαγμα.... γύρο στα 200-300 ευρό..... ευχαριστώ εκ τον προτέρων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 Εγώ θα έλεγα να βάλεις έναν πιο άγριο εκκεντροφόρο (πχ fuego 1000) και ένα μεγαλύτερο καρμπ.. Μην μπλέξεις με κυλινδροπίστονα γτ τα λιφαν δεν ειναι για πολλά πολλά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dorris 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 fuego f100 ενοείς?? :D ας ακούσουμε κιάλες απόψεις .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 Ναι μου ξέφυγαν τα μηδενικά ειναι και μια παρά τώρα ούτε που ξέρω τι γράφω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 εξατμιση,χοανη και ζιγκλερ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dorris 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 εγω σκεφτομουν κάτι για εξάτμιση, καρμπυρατερ, ηλεκτρονικη, εκεντροφόρο και ένα καλό γρανάζομα ο συνδιασμος που το εχω τωρα ειναι 14-39..... έχει κάπιος να προτηνεί για μάρκες κτλ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Βαλε αυτα που λες και πιο μακρυ γραναζωμα(η πιο κοντο αν το θες για κοντρες). Αλλιος πουλα το 110 και παρε το 125 που αξιζει περισοτερο να το φτιαξεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dorris 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 όταν λές πιο κοντό για κοντρες ενοείς?? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 λεει με γραναζια ωστε να πιανει γρηγορα τελικες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dorris 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 ενοω τι προτηνει... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lostre 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΑΧΗΝΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ...ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΚΑΡΜΠ ΓΙΑΤΙ ΤΑ LIFAN ΔΝΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) οτι και να του κανει,πανω απο 120 δεν προκειται να δει.. κοντο γραναζωμα,φιλτροχοανη,αυτα μονο μπορει να κανει...ποσο να αντεξει το λιφαν? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2012 από τον daytonaman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 Βασικα χωρις να ανοιξει μοτερ crypton δεν προκειται να περασει για κανενα λογο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 με λιφαν ουτε στα ονειρα του..στα πρωτα 100 μετρα θα εχει σκορπισει το μοτερ..εδω μαμισιο βγαζει προβληματα..φανταστειτε και φτιαγμενο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelios_lp 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Εκανες και εσυ το λαθος να βαλεις λιφαν... Αφου ειχες σκοπο να το πειραξεις γιατι επελεξες κινεζικο μοτερ? αν ηταν honda μοτερ κατι θα εκανες...Αποψη μου: αστο τωρα ετσι οπως ειναι και οταν βγαλεις διπλωμα για περισσοτερα κυβικα παρε κατι αλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 τι λετε ρε παιδια? οτι ακουτε λετε? τα λιφαν τα 110 ειναι απο τα πιο αξιοπιστα μοτερ και δεν βγαζουν προβληματα!επισεις ειναι πολυ ανθεκτικα στις καταπονισεις στο να πηγαινεις συναιχια τεζα και γενικος δεν παθενουν τιποτα! ααα και τα λιφαν τα μοτερ ειναι εξισου καλα με το χοντα αμα τα φτιαξεις με καλα προγματα και οχι μουφα! και φιλε daytonaman σε διαβεβαιω οτι ειτε μαμα ειτε καραφτιαγμενο 60μμ δεν ειπαρχει περιστοσει να σκορπισει!και τελευτεω ετσι για να ξερετε τα λιφαν τα καρτερ ειναι καλητερα απο τα χοντα γιατι φτιαχνονται καλητερα! και ολα αυτα δεν μου τα εχουν πει τα εχω δει με τα ματια μου 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες