Gennaios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 Γεια σας ρε μαγκες ακουω πολλα για τελικες και αναρωτηθηκα και εγω ποιο μηχανακι εχει μεγαλυτερη τελικη το 1-Yamah Crypton X η 2-Suzuki FX εχω ακουσει οτι το φχ βγαζει 130 κα ιτο χ 120 αλλα σε βιντεο βγαζει 140 πιθανων πειραγμενο ακουω γνωμες και ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billdv50 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 Γεια σου από εμένα . Νομίζω πως το fx έχει μεγαλύτερη τελική για το λόγω πως έχει μια ταχύτητα παραπάνω αν δεν κάνω λάθος . Πάντως στο θέμα πειράγματος πιστεύω πως στο fx μπορείς να κάνεις περισσότερα πράγματα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2012 λοιπον το φχ 140 ολο μαμα ουτε εξατμηση με δικαβαλο. το χ 125+ κατι λιγα κατω απο 130 ομως ολο μαμα και αυτο με μαμα εξατμηση και μονοκαβαλο. αααα και ολα αυτα δεν τα εχω ακουσει ειναι δοκιμασμενα απο εμενα!το φχ ειχε 35000 χιλιομετρα και το χ 2000κοντερισια πανταααα και το φχ εχει καλητερα κρατηματα και ειναι πιο ασφαλης κατα τη γνωμη μου.αν και καει λιγο παραπανω οπως ειναι λογικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2012 fx μαμα 140 με δικαβαλο? Μονο εσυ και ο chuck norris. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2012 να σου πω ρε φιλε εχεις καβαλησει ποτε αλλο μηχανακι εκτος απο το χρεπι σου και μιλας?ειπα κοντερισια σε φχ ..και αφου εισαι τοσο μαγκας βρες ενα παιδι με φχ και ρωτα των ποσα πιανει και ποσα λεει το κοντερ.που θα μου πεις και για τον τζακ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2012 Πρωτα απο ολα λιγα τα λογια σου για το μηχανακι μου.Δευτερον τα μηχανακια που εχω οδηγησει εγω δεν τα εχεις δει ουτε στον υπνο σου(αν εχεις οδηγησει και μηχανακι). Εσυ λες 140 μαμα με δικαβαλο και δεν λες τιποτα για κοντερ.Στο κοντερ μπορει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2012 ρε φιλε τι δεν λεω για κοντερ για κοιτα λιγο πανω που λεω 'κοντερισια παντα' για δες,και τι μηχανκαι εχεις οδηγησει?για πες μας και εμας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2012 θα πέσει ξύλο εδώ δεν ξέρω πόσο πιάνει το fx αν κ μου φαίνεται περίεργο 140 αλλά είναι απλά ότι πιο δυνατό και καλύτερα στημένο και μαμάει και δέρνει ότι παπάκι κινητε σε 4χρονο πάντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) ρε φιλε τι δεν λεω για κοντερ για κοιτα λιγο πανω που λεω 'κοντερισια παντα' για δες Οκ φιλε για αυτο συγνωμη μαλακια μου δεν το προσεξα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 24 , 2012 από τον gh0st Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 και εγω ρε φιλε σορρυ πυ σου εβρισα το οπλακι σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gennaios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Τέσπα, πλέον, μαμά το φχ είναι πόσα χλμ πάνω, ενώ τα Χ έχουν πιο λίγα, οπότε λογικό τα Χ να έχουν μεγαλύτερη τελική, με μέτρηση σωστή, με αμάξι δίπλα ξερω γω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gennaios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 εγω το εχω μετρησει το fx με κοντερ z1000 διπλα διπλα 134 εχει ακρβως!πιανεις 135 το χ?δν νομιζω τι να πω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 μαμα χ του θειου μου 125+ κατι λιγα..μονος μου και ειμαι και ελφρης!κοντερισια πααντα και το χ ολο μαμα .τωρα με την nob1 που εβαλε δεν το εχω μετρισει αλλα οταν το παρω θα δω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george3021 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 τι θες ακριβως φιλε μου? Να τρεξεις με παπια 140? Στην πρωτη λακουβα θα πεταξεις..τοσες μηχανες υπαρχουν για να τις τρεξεις και αλλες τοσες που ειναι εκει για να κανουν την δουλεια τους με καποια ταχυτητα οτι και να κανεις ΠΡΟΣΟΧΗ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Ουαου! Εχει σοου εδω μεσα, πρεπει να ερχομαι πιο συχνα... Παρολο που ειναι παλιο μηχανακι, ριχνω την ψηφο μου στο fx, παρολο που δε το εχω οδηγησει ποτε. Τι στο διαολο 5 ταχυτητες εχει. Τοτε που εβγαινε σιγα μην ειχαν καταλυτες και περιορισμους για τα καυσαερια, αρα πιο ελευθερη αποδοση. Ενα μαμα crypton X που οδηγησα, μου φανηκε, πολυς ντορος για το τιποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες