Nikos1982 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2012 εχει κανεις αυτο το παπι να μου πει τι λεει?δεν θελω να παω σε μεταχηρισμενο και το οριο σε λεφτα που μπωρο να δωσο ειναι περιπου στα λεφτα του nova.χρηση θα ειναι για δουλεια και καμια βολτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2012 Δίνεις 200€ παραπάνω και παίρνεις το Sprinter το 125.. Δοκιμασμένο, τρομερό.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2012 Μια χαρα και το 100αρι. αν εχει το ιδιο μοτερ με τοτε που το ειχα παρει και εγω,μην σου πω να το προτιμησεις και απο το sprinter. εκδοση και με πισω δισκοφρενο κοιτας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos1982 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2012 Μια χαρα και το 100αρι. αν εχει το ιδιο μοτερ με τοτε που το ειχα παρει και εγω,μην σου πω να το προτιμησεις και απο το sprinter. εκδοση και με πισω δισκοφρενο κοιτας? δεν ξερω τι ακριβως εχει πανω.αλου το βλεπω με μπροσ πισο αλου το βλεπω μονο με μπροστα.εχω μπερδεφτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2012 πηγαινε ρωτα και δες και παρε οπωςδηποτε την εκδοση με πισω δισκοφρενο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos1982 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2012 θα το δω αυτο οταν παω να το αγωρασο τι παιζι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billdv50 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2012 Γεια σας και από εμένα ...και εγώ το κόβω σε κάνα δυο εβδομάδες να πάρω το dv125rs , απλά θα ήθελα να ρωτήσω βγαίνει με πίσω δισκόφρενο??? η αν το βάλω εγώ πόσο κοστίζει??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos1982 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 Λοιπον πηγα και ρωτησα για το nova100cc και δεν βγενει πλεων με δισκοφρενο πισω.ουτε το 125cc. τιμη για το 100cc με πηνακιδες ειναι 1050 ευρο που ρωτησα στο γαλατσι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billdv50 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 Μια χαρά είναι η τιμή του !!!!! Μήπως θα μπορούσε να μας απαντήσει κάποιος πόσο κοστίζει να βάλουμε και ένα πίσω δισκόφρενο ώστε να έχουμε ακόμη καλύτερα φρένα , άρα και καλύτερη ασφάλεια??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες