Apollyon 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Υπαρχει κάποιος που εχει αγορασει το σετακι? Αν ναι, απο που και με τι τιμη? Ενδιαφερομαι να το αγορασω ολοκληρο και imitation οχι καινουριο. Ευχαριστω για τις απαντησεις εκ των προτερων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Γυρο στα 70-80€ κανουν καινουργια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasilhs1995 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Eχω ακουσει απο ενα φιλο μ με σουπρα πως τα ιμιτα κανουν 90-100 και τα κανονικα ξεφευγουν 200.Αραγε γιατι τετοια διαφορα στην τιμη τ διαφορες εχουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apollyon 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Η διαφορα ειναι οτι τα καινουρια σπανε πολυ πιο δυσκολα απο οτι τα imitation. Ακομα και σε περιπτωση πτωσης (κουφια η ωρα) αντεχουν παραπανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasilhs1995 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Χτυπατε ξυλο καταλαβα θεματα τριξιματοσ και κουμποματος δεν υπαρχουν ετσι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apollyon 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Οχι αν οι βασεις σου ειναι οκ. Αυτο που θελω να βρω ειναι ενα μαγαζι που να τα δινει κομπλε σετ κοντα στα 70-80 ευρω. Ξερει κανεις καποιον? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Αυτα τα πλαστικα αν και μουφα ειναι πολυ καλα τωρα αν πεσεις λογικο ειναι να σπασουν.Το mexis στη θεσσαλονικη τα εχει γυρο στα 70-80€ αλλα απο οτι βλεπω εσυ εισαι Αθηνα.Λογικα μπορουν να στα στειλουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgis 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2012 Ωραία πλαστικά εχει και στο mototrade στη θεσσ/νίκη με καλές τιμές για το σούπρα και σε γνήσια και σε ιμιτατίον !!! Κοίταξε αμα νε συμφέρει !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apollyon 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 Απο Αθηνα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgis 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 Στο motosmart νομίζω κάτω πετράλωνα ................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moto-Kodra 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 ο μοτοσμαρτ τα έχει με 70 ευρώ είναι στην χαμοστερνας 2.καμία σχέση με τα γνήσια αλλά αν δεν έχεις φράγκα την δουλειά τους την κάνουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos3xd 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Ακριβός και εγώ αμέσως μοτοσμαρτ σκεύτικα τα έχω αγοράσει και έγω επειδί έκανα το κινέζικο μετατροπή σε supra και εδώ και 6 μίνες δέν έχουν βγάλει κίχ!! Μετράνε άπειρα!! Εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστιμένος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 ο μοτοσμαρτ τα έχει με 70 ευρώ είναι στην χαμοστερνας 2.καμία σχέση με τα γνήσια αλλά αν δεν έχεις φράγκα την δουλειά τους την κάνουν Εγω ειδα πολλες φορες απο κοντα αυτα που κανουν 70€ και ειναι πολυ καλα. Δηλαδη τα γνησια τι διαφορα εχουν?Ειναι τοσο καλητερα? Γιατι τα μονα γνησια που εχω δει απο κοντα ειναι 6-7+ χρονια και δεν καταλαβαινω τη διαφορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moto-Kodra 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγω ειδα πολλες φορες απο κοντα αυτα που κανουν 70€ και ειναι πολυ καλα. Δηλαδη τα γνησια τι διαφορα εχουν?Ειναι τοσο καλητερα? Γιατι τα μονα γνησια που εχω δει απο κοντα ειναι 6-7+ χρονια και δεν καταλαβαινω τη διαφορα. καταρχας δεν εχουν ιδιο χρωμα με τα γνησια...τα μπλε τουλαχιστον.κατα δευτερον αν τα πιασεις στο χερι σου θα καταλαβεις την ποιοτητα του γνησιου.ειναι οπως τα glx που το φτερο το εμπρος ειναι στο θεο σε σχεση με το γνησιο παντα.και φυσικα στο πολλα χλμ και στις λακουβες δεν τριζουν οπως τριζουν τα ιμιτασιον...αν θυμαμαι καλα τα γνησια μου ειχε πει ο μοτοσμαρτ οποιος ειναι και πολυ φθηνος ,οτι κομπλε κουστουμι γνησιο ειχε με 180-200 ευρω τωρα δεν ξερω(γιατι δεν το ειδα) αν ειναι γνησιο honda η κατι σε federal,απο εκει και περα ο καθενας βαζει στο παπι του οτι θελει αυτα απο μενα Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2012 από τον Moto-Kodra 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apollyon 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Αυριο το πρωι παω να τα παρω απο το motorsmart στα 87,5€ ολο το κοστουμι. Ευχαριστω για της πληροφοριες. Οτι υπαρξει θα ενημερωσω αναλογως και αντικειμενικα παντα για την πορεια της αγορας. Ελπιζω με το service και τα πλαστικα κλπ να βγαλει το τιμημενο μου supra τον 15ο χρονο ζωης του :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geoperros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Παιδια έχετε κανενα link η τηλεφωνο ετσι ωστε να ρωτησω και εγω που θελω ενα ολοκληρο σετ; ΕΙμαι απο κερκυρα και δεν ξερω που να ψαξω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgis 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 http://mototrade.gr/osCommerce/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 https://www.facebook.com/pages/motosmart/206672449365326?sk=photos_stream 72 ευρω κομπλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες