Jump to content
Apollyon

Honda Astrea Supra κοστουμι πλαστικα

Recommended Posts

Υπαρχει κάποιος που εχει αγορασει το σετακι? Αν ναι, απο που και με τι τιμη? Ενδιαφερομαι να το αγορασω ολοκληρο και imitation οχι καινουριο.

Ευχαριστω για τις απαντησεις εκ των προτερων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Eχω ακουσει απο ενα φιλο μ με σουπρα πως τα ιμιτα κανουν 90-100 και τα κανονικα ξεφευγουν 200.Αραγε γιατι τετοια διαφορα στην τιμη τ διαφορες εχουν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η διαφορα ειναι οτι τα καινουρια σπανε πολυ πιο δυσκολα απο οτι τα imitation. Ακομα και σε περιπτωση πτωσης (κουφια η ωρα) αντεχουν παραπανω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι αν οι βασεις σου ειναι οκ. Αυτο που θελω να βρω ειναι ενα μαγαζι που να τα δινει κομπλε σετ κοντα στα 70-80 ευρω. Ξερει κανεις καποιον?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα τα πλαστικα αν και μουφα ειναι πολυ καλα τωρα αν πεσεις λογικο ειναι να σπασουν.Το mexis στη θεσσαλονικη τα εχει γυρο στα 70-80€ αλλα απο οτι βλεπω εσυ εισαι Αθηνα.Λογικα μπορουν να στα στειλουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία πλαστικά εχει και στο mototrade στη θεσσ/νίκη με καλές τιμές για το σούπρα και σε γνήσια και σε ιμιτατίον !!!

Κοίταξε αμα νε συμφέρει !!! :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο μοτοσμαρτ τα έχει με 70 ευρώ είναι στην χαμοστερνας 2.καμία σχέση με τα γνήσια αλλά αν δεν έχεις φράγκα την δουλειά τους την κάνουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβός και εγώ αμέσως μοτοσμαρτ σκεύτικα τα έχω αγοράσει και έγω επειδί έκανα το κινέζικο μετατροπή σε supra και εδώ και 6 μίνες δέν έχουν βγάλει κίχ!! Μετράνε άπειρα!! Εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστιμένος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο μοτοσμαρτ τα έχει με 70 ευρώ είναι στην χαμοστερνας 2.καμία σχέση με τα γνήσια αλλά αν δεν έχεις φράγκα την δουλειά τους την κάνουν

Εγω ειδα πολλες φορες απο κοντα αυτα που κανουν 70€ και ειναι πολυ καλα.

Δηλαδη τα γνησια τι διαφορα εχουν?Ειναι τοσο καλητερα?

Γιατι τα μονα γνησια που εχω δει απο κοντα ειναι 6-7+ χρονια και δεν καταλαβαινω τη διαφορα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ειδα πολλες φορες απο κοντα αυτα που κανουν 70€ και ειναι πολυ καλα.

Δηλαδη τα γνησια τι διαφορα εχουν?Ειναι τοσο καλητερα?

Γιατι τα μονα γνησια που εχω δει απο κοντα ειναι 6-7+ χρονια και δεν καταλαβαινω τη διαφορα.

καταρχας δεν εχουν ιδιο χρωμα με τα γνησια...τα μπλε τουλαχιστον.κατα δευτερον αν τα πιασεις στο χερι σου θα καταλαβεις την ποιοτητα του γνησιου.ειναι οπως τα glx που το φτερο το εμπρος ειναι στο θεο :mB_kalo_e: σε σχεση με το γνησιο παντα.και φυσικα στο πολλα χλμ και στις λακουβες δεν τριζουν οπως τριζουν τα ιμιτασιον...αν θυμαμαι καλα τα γνησια μου ειχε πει ο μοτοσμαρτ οποιος ειναι και πολυ φθηνος ,οτι κομπλε κουστουμι γνησιο ειχε με 180-200 ευρω τωρα δεν ξερω(γιατι δεν το ειδα) αν ειναι γνησιο honda η κατι σε federal,απο εκει και περα ο καθενας βαζει στο παπι του οτι θελει αυτα απο μενα Τροποποιήθηκε από τον Moto-Kodra

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυριο το πρωι παω να τα παρω απο το motorsmart στα 87,5€ ολο το κοστουμι. Ευχαριστω για της πληροφοριες. Οτι υπαρξει θα ενημερωσω αναλογως και αντικειμενικα παντα για την πορεια της αγορας.

Ελπιζω με το service και τα πλαστικα κλπ να βγαλει το τιμημενο μου supra τον 15ο χρονο ζωης του :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια έχετε κανενα link η τηλεφωνο ετσι ωστε να ρωτησω και εγω που θελω ενα ολοκληρο σετ; ΕΙμαι απο κερκυρα και δεν ξερω που να ψαξω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα