Jump to content
statharas1

εξατμιση για kymco jetix

Recommended Posts

1oν θα σου συνηστούσα να μην δώσεις λεφτά για το παπί, γιατί απλά θα είναι πεταμένα λεφτά. Καλύτερα να τα κρατήσεις για όταν θα πας για το Α1 να πάρεις μια κανονική μοτοσυκλέτα. Άλλωστε με τον θόρυβο δεν καταλαβαίνεις τίποτα, ειδικά στο παπί το 50άρι, και άσε που στην 4η θα ακούγετε λες και το γαργαλάς...

2ον Όσο αφορά την ερώτηση σου. Ρώτα πρώτα στην σωστή ενότητα των μικρών μοτοσυκλετών να σου πουν τα παιδιά, ποιες εξατμίσεις βγαίνουν για το μοντέλο σου.

3ον Αν δεν βρεις εξάτμιση που να κάνει στο μοντέλο σου, μπορείς να πάρεις αυτήν που σου αρέσει και να της αλλάξεις λαιμό με έναν που θα ταιριάζει στο μοντέλο σου(ενημερώνεσε απο εξατμισά μοτοσυκλετών). Της φτιάχνεις και μια βάση απο ενισχυμένα λαμάκια και την κουμπώνεις πάνω στο μηχανάκη. Την βάση την βάζεις είτε εκεί που κούμπωνε η παλιά εξάτμιση(συνήθως στο παταράκι) είτε στο παταράκι(σε περίπτωση που δεν κουμπώνει εκεί η κανονική του εξάτμιση.

Πάντως μην νομίζεις ότι επειδή βάζεις εξάτμιση κερδίζεις τίποτα... Ούτε 1 ίππο δεν θα πάρεις...

Υ.Γ. Το θέμα το έχεις βάλει σε λάθος κατηγορία. Έπρεπε να ήταν στην κατηγορία των μικρών μοτοσυκλετών και παπιών.

Τροποποιήθηκε από τον Gelinos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γειά σου φίλε... Αν μιλάς για jetix 50cc μήν βάλεις εξάτμιση... Έβαλα και εγώ στο δικό μου ( jetix 50cc ) μια poretch oval την πλήρωσα 100 ευρώ αλλα ΜΗΝ κάνεις και εσύ το ίδιο λάθος.. Με την μανίσια κερδίσεις τελική κάτι που χρειάζεσαι στα κυβικά σου.. Εγώ την είχα την εξάτμιση για 1 μήνα και τελικά την πούλησα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνω με τους προλαλησαντες. Κρατα την παπια να κανεις τη δουλεια σου και τις βολτες σου γιατι μια εξατμιση δεν θα σου δωσει ουτε αλογα ουτε τιποτα. Μονο ηχο και ματι. Κρατα τα λεφτα και βγαλε γουστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα το παιδι αν θελει να αλλαξει εξατμιση θα την αλλαξει οτι και να του πουμε...

Αρκει να καταλαβεις φιλε μου οτι δεν αξιζει να δωσεις χρηματα για εξατμισεις πχ yoshi protech και τα λοιπα

Αν σε καυλ*νει τοσο πολυ και καιγεσαι βαλε μια motosport μεταχειρισμενη βρισκεις με 20 ευρω η καινουργια στα 40-60 να βγαλεις το γουστο σου...

Το θεμα ειναι να δωσεις οσο λιγοτερα χρηματα μπορεις γιατι τωρα πανω στην τρελα δεν θα σε νοιαξει αλλα μετα μολις καταλαβεις τι εκανες θα :wallbash:

Τροποποιήθηκε από τον Scissorz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα θες να κανεις την καβλα σου πανε παρε καμια μεταχειρισμενη απο το car με 20e, πεταμενα λεφτα ειναι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Y.Γ ξεκιναω το ιδιο θεμα στην σωστη κατηγορια οποιος θελει να βαλω παρακατω το link να συμμετεχει με την αποψη του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γειά σου φίλε... Αν μιλάς για jetix 50cc μήν βάλεις εξάτμιση... Έβαλα και εγώ στο δικό μου ( jetix 50cc ) μια poretch oval την πλήρωσα 100 ευρώ αλλα ΜΗΝ κάνεις και εσύ το ίδιο λάθος.. Με την μανίσια κερδίσεις τελική κάτι που χρειάζεσαι στα κυβικά σου.. Εγώ την είχα την εξάτμιση για 1 μήνα και τελικά την πούλησα :)

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΝΑ ΛΕΕΙ "ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ.....ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?????ΓΙΑ ΔΙΑΩΑΣΤΕ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ.......ΦΙΛΑΡΑΚΙ,ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΕΞΑΤΜΗΣΗ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΚΥMCO,ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ 90 ΚΗΜ....BAZΩ ΤΗΝ PROTECH ΤΗΝ TRIO OVAL,ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΙ ΜΑΓΚΑ ΑΝΑΣΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ 10 ΚΗΜ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.........ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΠΩΣ Μ Ο Ν Ο ΜΕ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΣΕ ΣΙΜΠΥΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ,ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ

πως να την ζητησω? π.χ θελω μια εξατμιση Protech για Kymco Jetix?(για τις βασεις τα λεω αυτα!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ......ΚΟΙΤΑΞΕ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΕ ΓΙΑ PROTECH,ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ TRI OVAL TOU C50....ΑΥΤΗ ΚΟΥΜΠΟΝΕΙ ΣΤΟ JETIX.....ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΤΑΞΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ RACE TECH........ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κερδίζεις λόγο βάρους. Αν χάσεις και εσύ 10 κιλά θα πηγαίνει ακόμα καλύτερα. Αυτό όμως δεν σημαίνει βελτίωση. Όσο για την συμπίεση, είναι τόσο μικρή στα 50 κυβικά που κυριολεκτικά δεν κερδίζει σχεδών τίποτα. Για εξατμίσεις ή γρανάζει ισχύει ένα πράγμα. Αλλάζεις κάτι και κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις. Αν θες να τροποποιήσεις το μηχανάκι να πηγαίνει καλύτερα πρέπει να του αλλάξεις κυλινδρομπίστονα σε συνδιασμό με άλλα πράγματα που δεν αξίζουν τα λεφτά τους για ένα 50άρι που θα το κρατήσει 2 χρόνια. Αξίζει 100€(η τιμή της εξάτμισης) το να πηγαίνεις 10χλμ/ωρα παραπάνω σε κατηφόρες ή σε ευθείες?

Την στιγμή που μπορείς να τα μαζέψεις και να πάρεις κάτι καλύτερο με το μεγαλύτερο δίπλωμα? Προσωπικά πιστεύω ότι δεν αξίζει, και αυτό ακριβώς του είπα.

Αν εσύ πιστεύεις ότι αξίζει, σεβαστή η γνώμη σου, αλλά μάθε πρώτα να σέβεσαι και τις γνώμες των άλλων, να μιλάς καλύτερα και να μην φωνάζεις(κεφαλαία).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΝΑ ΛΕΕΙ "ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ.....ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?????ΓΙΑ ΔΙΑΩΑΣΤΕ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ.......ΦΙΛΑΡΑΚΙ,ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΕΞΑΤΜΗΣΗ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΚΥMCO,ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ 90 ΚΗΜ....BAZΩ ΤΗΝ PROTECH ΤΗΝ TRIO OVAL,ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΙ ΜΑΓΚΑ ΑΝΑΣΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ 10 ΚΗΜ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.........ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΠΩΣ Μ Ο Ν Ο ΜΕ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΣΕ ΣΙΜΠΥΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ,ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ......ΚΟΙΤΑΞΕ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΕ ΓΙΑ PROTECH,ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ TRI OVAL TOU C50....ΑΥΤΗ ΚΟΥΜΠΟΝΕΙ ΣΤΟ JETIX.....ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΤΑΞΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ RACE TECH........ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ

και ποσο μπορει να κοστιση αφτη η εξατμηση φιλε μου .......παρακαλω βοηθηστε με :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα