Jump to content
Sign in to follow this  
DDjimakos

κινητηρας honda astrea και βελτιωση.

Recommended Posts

Ποιο εννοεις??Εκει που εχει μερος για τη φοτο??Και εγω καινουργιο μελος ειμαι δεν ξερω πολλα αλλα λογικα εκει μετραει ποσο ενεργο ειναι ενα μελος αναλογα με τα μνμ του.Ειναι ομορφη η λεβελ αλλα οταν ερθει η ωρα να την παρει ο φιλοσ μου θα ειμαι και εγω μαζι του να την δω και να την συγκρινω με την ντραγκον.Τα πλαστικα ημιτα ξερεις ποσο κανουν??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μια motosport βαλε κλασικα με τον γνωστο ωραιο μπασο ηχο. και τεριαζει εμφανισιακα οσο καμια αλλη

γνησια ενα 50ευρο και παιρνει και σιγαστηρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστω για την βοηθεια.Η μοτοσπορ για μενα (γνωμη μου) μονο ηχος ειναι και τπτ αλλο σκουριαζει ευκολα και απο ομορφια δεν λεει και πολλα αλλα η τιμη της σε αυτους τους καιρους ειναι τιμια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι οντως απο τις καλυτερες μακαρι να βρει ο φιλος μ την αυθεντικη οχι μεταχειρισμενη:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο φιλος που λεει οτι η motorsport ειναι μονο για ηχο κανει λαθος γιατι στα πολυ δυνατα παπια ειναι η καλυτερη επιλογη,στροφαρουν περισσοτερο σε σχεση με τη sebring η οποια ειναι πιο βολταδικη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πήγαινε στο car.gr στα αξεσουάρ/ανταλλακτικά για μοτοσυκλέτες ,μετά πάτα στη κατηγορία εξάτμιση ,μετά κάτω από την κατηγορία πάτα ολόσωμη..........τέλος στη μάρκα από κάτω πάντα honda και δίπλα στο ελέυθερο κείμενο πάτα στα αγγλικά <<astrea supra>>......μην βάλεις περιοχές και τέτοια ΤΕΛΟΣ πάτα ΔΕΙΞΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ και εκέι έχει διάφορες για to supra από καινούργιες μέχρι μεταχειρισμένες

α.........έχει και χειροποίητες !!!ΒΑΣΙΛΗ 1995 :idea:

Α.....η yoshimura carbon καλή είναι και κάνει και μπάσο ήχο!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω πολυ γιωργο εχω βρει ωραια πραγματα ειδικα κατι πλαστικα με αερογραφια πσσσσσ http://www.car.gr/parts/view/2562352/

Και εξατμιση αυτη http://www.car.gr/parts/photos/874217/ και αυτη http://www.car.gr/parts/view/1657427/ :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τί εξάτμιση βρήκες???ωραία πλαστικά έχει επίσης και στο mototrade.gr αν από το car.gr δεν έχεις αγοράσει ακόμα κάτι κοίταξε και εκεί!!!

Το μαγάζι αυτό είναι θεσσ/νίκη και αποστολές κάνει και με acs !!!! :shoot:

Αμα φτιάξετε το σουπρα στήλε καμοιά φοτο!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλες εξατμισεις η μαπα?? :PΣκεφτομαστε βσκα για μαυρα πλαστικα με κοκκινη εξατμιση hrc.Οταν με το καλο το φτιαξουμε θα ανεβασω φοτο :)

Βασικα τα πλαστικα για να γλυτωσουμε τα μεταφορικα θα τα παρουμε μαλλον απο εδω την πολη μας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αθήνα γιατί στο mototrade έχει μαύρα http://mototrade.gr/osCommerce/product_info.php?cPath=136_407_421_643&products_id=1261 με 99 ευρώ και κόκκινη εξάτμιση http://mototrade.gr/osCommerce/product_info.php?cPath=136_551_565&products_id=1644 με 50 ευρώ ...................

τα πλαστικά δεν ξέρω αν είναι γνήσια αλλά κοίταξε το ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!!!! :afro1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πο ρε φιλε τι πλαστικα ειναι αυτα :wub: ......ωστοσο για πλαστικα ιδια με αυτα του mototrade εχει στο motosmart (ΑΘΗΝΑ) με 72 €

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν είναι κάτω πετράλωνα το ξέρω......α....έχει και άσπρα αν θές ,

αλλά και τα α΄λλα στο car.gr είναι μπόμπα !!!!!!!!!!!!!!!! :wub: δες και πές μου ρε μάάάάάάγκα !!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ειδα γιωργο το θεμα δεν ειναι αν ειναι αυθεντικα η οχι δεν νμζω να τον πειραζει απλα το θεμα ειναι τα μεταφορικα αν τα φερνει δλδ με acs καλως περιπου 10 με 15 ειναι πιστευω.Αυτα στο car.gr ειναι πανεμορφα αλλα ακριβα σμρα θα παιξουμε κανενα στοιχηματακι μπας και παρουμε κανα ευρο.Αντε μωρε ΕΛΛΑΔΑΡΑΑ ΑΣΑΡΑΑΑΑ!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάμε ρε μάγκες να τους γ........ και άντε με τη νίκη γιατί το supra ανηπομονεί να αλλάξει ρούχα και αξεσουάρ!!!! :P :punk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχα αρε τρελε γιωργο ακριβως παμε γερα αλλα βλεπω 11αδα μαπα παλι ο σαντος θα μας καψει.Αν τα πλαστικα κανουν 80 ευρο καλα ειναι απλα εβαλα στο ματι κατι απο το car.gr με αερογραφια δεν νμζω ομως να κατσει φαση πολλα τα λεφτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έστειλα e-mail αλλά τίποτα .....τώρα θα δώ !!!!!

εσύ δεν έχεις τίποτα στο μυαλό σου ??? :thumbsup1:

Α.... vasilh1995 με την αερογραφία είναι πιο ωραία αλλά θα κριθεί απο την εθνική μας!!! :greece:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αΡΕ εθνικαρα επρεπε να ριξω οτι ψιλω ειχα πανω μ σε εσενα δεν σε εμπιστευτικα και τοσο αλλα δεν πειραζει σημασια εχει οτι περασαμεεεεεεεε!!!!!!Ακυρο μια αερογραφια ξερετε ποσο παει περιπου??Δηλαδη τα πλαστικα περιπου 80 και αλλα 50 για αερογραφια??? λεμε τωρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα