bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Έχει ο πατέρας μου την παραπάνω μηχανή παρατημένη κάμποσα χρόνια.μήπως έχει κανείς υπόψιν καποιο μαγαζί στην αθήνα να την αναλαβει εξολοκλήρου; νικελωμα , καθαρισμα ντεποζιτο ,αλλαγη σέλας , βαψιμο , σερβις κτλ; για να μην τρεχω σε 4 διαφορετικα μαγαζια για την εκαστοτε εργασια και μου βγει πιο ακριβα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StevenGalan 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Εγω θα λεγα αν ξερεις 2 3 πραγματα να το κανεις μονος σου , να βρεις ανταλακτικα και να πιαστεις . Και πιο φθηνο θα βγει , και θα το γουσταρεις , και θα χουμε αλλο 1 θεματακι να το θαυμαζουμε εδω :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Εγω θα λεγα αν ξερεις 2 3 πραγματα να το κανεις μονος σου , να βρεις ανταλακτικα και να πιαστεις . Και πιο φθηνο θα βγει , και θα το γουσταρεις , και θα χουμε αλλο 1 θεματακι να το θαυμαζουμε εδω αυτό. Τετοια μοτό δεν γερνάνε ποτέ, και δεν νικελώνονται.... Βέβηλε ! Απο τα πιο άνετα + ροπάτα 200άρια. Μοτό για αρχάριους. Φιλικότατο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos3xd 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 +107 :) Ακριβός αυτό άλλο πράγμα να το βλέπεις καινούριο και να είναι απο τα χεράκια σου!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 εχετε δικιο. βαψιμο σε φουρνο και ενα καλο σελα χρειαζομαι οπωςδηποτε. τα αλλα τα περισσοτερα πρεπει να τα προσπαθησω μονος. με τη προυποθεση οτι πρεπει να βρω δουλεια το καλοκαιρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες