Jump to content
stel_0

Άδωνις vs Urfuslaag

Recommended Posts

Άργησα να το χωνέψω ότι είναι αληθινό... Κυρίως με εκπλήσουν οι αντιδράσεις του Άδωνι... Τι "έι" και "ει" ρε μπουμπούκο...

Πόσο πιο καραγκιόζης είναι αυτός ο άνθρωπος???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ειναι κλασμενος απο κανενα Σκου και δεν εχει καμια ροη ο λογος του . . .Αστειος ομως ο Ουρφ.

Προσπαθει να μας κανει εντυπωση γιατι σου λεει εκλογες ερχονται . . .Αστειος ομως ειναι και ο Αδωνης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ψηφίζουν οι αναρχικοί;

Που κολλάει αυτό ? Εγώ όσους ξέρω οι περισσότεροι όχι, αλλά κάποιοι φέτος ψήφισαν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με αυτα τα μυαλα οι κωλοαναρχικοι θα πανε πολυ μπροστα

<<γιατι τα πρεζακια δεν εχουν λευτα για πρεζα και βαρανε υγρα μπαταριας...>>

Τροποποιήθηκε από τον stzalis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με αυτα τα μυαλα οι κολοαναρχικοι θα πανε πολυ μπροστα

<<γιατι τα πρεζακια δεν εχουν λευτα για πρεζα και βαρανε υγρα μπαταριας...>>

Γιατί όλοι τα ίδια μυαλά έχουν ... Βρήκε ο μλκς ο μπουμπούκος να βγάλει έναν καραγκιόζη να γελάσει ο κόσμος. Σιγά μην έβγαζε κάναν άλλον θα μου πεις που χει λόγο...

Και συνέλληνα (ή νόμιμε μετανάστη) το κολο γράφεται με ω. Σβηστό μη το δει κάνας άλλος Έλλην και έχουμε παρεξηγήσεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί όλοι τα ίδια μυαλά έχουν ... Βρήκε ο μλκς ο μπουμπούκος να βγάλει έναν καραγκιόζη να γελάσει ο κόσμος. Σιγά μην έβγαζε κάναν άλλον θα μου πεις που χει λόγο...

Και συνέλληνα (ή νόμιμε μετανάστη) το κολο γράφεται με ω. Σβηστό μη το δει κάνας άλλος Έλλην και έχουμε παρεξηγήσεις...

Ελληνας και σε ευχαριστω που το ειδες

Οχι αλλο καρβουνο!

Κλειστε την τηλεοραση ποια και ξυπνηστε!

Δεν ειναι κατασταση αυτη στην οποια ζουμε σημερα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κολλάει στην έννοια της λέξης αναρχικός...

Μεγάλη κουβέντα... Πολλά κάνουν εκτός των πλαισίων που ορίζει αυτή η έννοια. Όντας ενσωματωμένοι οι περισσότεροι στην παρούσα κοινωνία και φόρους πληρώνουν και σε νόμους υπακούν και σε πολλά άλλα. Ο βαθμός τώρα που το κάνει ο καθένας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Όπως και όλοι μας δλδ, το κατά πόσον θα δημιουργήσουμε και θα υλοποιήσουμε κάποιες κοινωνικές αντιστάσεις και άμυνες έγκειται στον ηθικό-αξιακό κώδικα του καθενός και τις ισορροπίες που εφαρμόζει στην καθημερινότητα του.

Μιας και μιλάμε για τους αναρχικούς και όχι τους "αναρχικούς" (βλέπε και τον μασκοφόρο που μίλαγε στον άδωνι) κάποιος ο οποίος ζει σε αναρχική κοινωνία θα ναι μόνος του σε ένα βουνό. Όλοι οι άλλοι στον καθημερινό αγώνα...

Υ.Γ. Ιστορικά το "ψηφίζειν" στρατηγικά έχει βοηθήσει τους αναρχικούς. Στην Ισπανία είχαν ψηφίσει αριστερούς για να αδειάσουν λίγο οι φυλακές από πολιτικούς κρατούμενους. Η αποτυχία και η καθίζηση είναι όταν επαφίεσαι στην ψήφο σου (όπου και αν πέφτει αυτή) και αποσύρεσαι από τους δρόμους, τις απεργίες, τις συνελεύσεις της γειτονιάς σου και τα όποια εγχειρήματα κοινωνικής αλληλεγγύης πιθανόν να συμμετέχει ο οποιοσδήποτε.

Ελληνας και σε ευχαριστω που το ειδες

Οχι αλλο καρβουνο!

Κλειστε την τηλεοραση ποια και ξυπνηστε!

Δεν ειναι κατασταση αυτη στην οποια ζουμε σημερα!

Και τους τόνους συνέλλην μου μη ξεχνάς. Εγώ που δεν είμαι εθνικιστής ντάξει δεν πληρώ τα στάνταρ για να είμαι γνήσιος Έλλην αλλά εσύ που είναι πασιμφανές μην στερηθείς αυτή τη χαρά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα