Jump to content
μάθο...

Στην γιαγια μου βαζω αμπαρες...

Recommended Posts

hqdefault.jpg

Μετα το γνωστο στην καρδια μου βαζω αμπαρες να μην ξανακανει χαρες... εχουμε λογω επικειμενων εκλογων το ...

Στην γιαγια μου βαζω αμπαρες μην ψηφισει τους παπ@ρες.....::angelevil

Και μεταξυ σοβαρου και αστειου...τι απιτευτη εμμονη ειναι αυτη των γεροντων στα δυο κομματα ρε παιδια;..... :online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Χαχαχαχα πολυ καλο!!

ε τοσα χρονια αυτο ψηφιζουμε ν'αλλαξουμε τωρα???δεν μας παει το χερι...(κλασσικη απαντηση γιαγιαδοπαππουδων που τους λες ν'αλλαξουν)...γι'αυτο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οντως ολοι οι γεροι κλεισμενοι και κλειδωμενοι μεσα, γιατι αλλιως ξερετε τι μας περιμενει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ταν μόνο των γερόντων.... το τι κράξιμο ακούω στη δουλειά για όλους εκτός από Αντωνάκη δε λέγεται.... λέτε να με απολύσουν?!! :mB_faskelo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχαχα πολυ καλο!!

ε τοσα χρονια αυτο ψηφιζουμε ν'αλλαξουμε τωρα???δεν μας παει το χερι...(κλασσικη απαντηση γιαγιαδοπαππουδων που τους λες ν'αλλαξουν)...γι'αυτο!

Δεν τους νοιαζει γιατι αυτοι εζησαν τη ζωουλα τους, περασαν καλα και τωρα ονειρα γλυκα. Εμεις θα την φαμε την π@π@ρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλυ κακοπαιγμενο και ρατσιστικο αστειο αυτο με τους γερους.

Το μονο που δεν ξερω,εαν προερχετε απο συγκερκιμενο πολιτικο χωρο ή οχι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλυ κακοπαιγμενο και ρατσιστικο αστειο αυτο με τους γερους.

Ασε την Πολιτικη σκοπιμοτητα στην ακρη...Απεχει πολυ η αληθεια;Οι ηλικιωμενοι δεν ψηφιζουν οτι ψηφιζαν;Στην σνυτριπτικη πλειοψηφια;Και ποσοι ακομα δεν πανε να ψηφιζουν αδυνατωντας να ριξουν στην καλπη αλλο χρωμα;....Απεχει απο το σκηνικο που συμβαινει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτοι θελουν απλα να παιρνουν την συνταξουλα τους και ας παει για φουντο ολη η υπολοιπη κοινωνια

η γιαγια μου ψηφισε ΝΔ επειδη κατεβαινε η καρδιολογος της, οχι πως θα ψηφιζε κατι αλλο αν δεν της το ειχαν ετοιμασει (ναι ετοιμασει) το ψηφοδελτιο απο την επισκεψη της για εξεταση

Τροποποιήθηκε από τον KennyDY

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή, σε αυτή τη χώρα, μόνο οι γέροι ψηφίζανε...???

Οι 40άρηδες δεν έχουν μερίδιο ευθύνης...???

Από το 1990 και κάτω είχαν δικαίωμα ψήφου...

Άρα, Μητσοτάκη, Ανδρέα, Σημίτη, Κωστάκη και Γιωργάκη, δε μπορεί, όλο και κάποιος θα ψήφισε φανατικά, για μια θεσούλα στον ήλιο... εεε... στο δημόσιο...

Γιατί λοιπόν να μην βγεί ο 20χρονος τώρα, που θα φάει το χειρότερο αγγούρι και να καντηλιάζει τους 40άρηδες για όσα ψήφιζαν τόσα χρόνια...!!!

Ή νομίζετε πως υπάρχουν πολλοί ανοιχτόμυαλοι...???

Το διαίρει και βασίλευε καλά κρατεί...

Για μπείτε όμως λίγο στο πετσί των γέρων αυτών, νιώστε τα βιώματα κα τις αγωνίες τους και μετά ξανασυζητάμε...

Εξάλλου, γέρικο άλογο, καινούργια περπατησιά, δε βάνει...!!!

Για να δούμε, εμείς στα 70 μας, θα είμαστε άραγε διαλακτικοί και ευπροσάρμοστοι στα νέα δεδομένα...???

Τελικά, σ΄αυτή τη χώρα, φταίνε όλοι οι άλλοι, ΠΑΝΤΑ και ΠΟΤΕ εμείς οι ίδιοι...

Φταίνε οι γέροι, οι νέοι, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι αγρότες, οι εργάτες, οι αλλοδαποί, οι δεξιοί, οι αριστεροί, οι φασίστες, οι αναρχικοί,

οι κοντοί, οι ψηλοί, η Χιονάτη και οι 7 νάνοι, ο διπλανός μας στη δουλειά, ο γείτονας στη γειτονιά, αλλά εμείς... ΠΟΤΕ...!!!

Φταίει τὸ ζαβὸ τὸ ριζικό μας!

-Φταίει ὁ θεὸς ποὺ μᾶς μισεῖ!

-Φταίει τὸ κεφάλι τὸ κακό μας!

-Φταίει πρώτ᾿ ἀπ᾿ ὅλα τὸ κρασί!

«Ποιὸς φταίει; Ποιὸς φταίει;... κανένα στόμα

δὲν τὅβρε καὶ δὲν τὄπε ἀκόμα...

Ἔτσι, στὴν σκοτεινὴ ταβέρνα

πίνουμε πάντα μας σκυφτοί,

σὰν τὰ σκουλήκια κάθε φτέρνα

ὅπου μᾶς εὕρει, μᾶς πατεῖ:

δειλοί, μοιραῖοι κι ἄβουλοι ἀντάμα!

προσμένουμε, ἴσως, κάποιο θάμα!

Α ρε ΤΕΡΑΣΤΙΕ Βάρναλη...!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πόσο χρονων; :online2long:

Γεννήθηκε το 1884, έγραψε το ποίημα "Οι Μοιραίοι", στα 38 του, το 1922 και πέθανε το 1974, σε ηλικία 90 ετών... :shades::_hi:

Αλλά, εγώ την απορία την έχω... :secret:

Στα 90 του, το πρέσβευε το ποίημα, ή είχε άλλες απόψεις ο σεβάσμιος ποιητής, που τον έχει καπηλευτεί το Κ.Κ.Ε. μέχρι αηδίας... :puke:

Ας μη βγώ off topic όμως... :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτοι θελουν απλα να παιρνουν την συνταξουλα τους και ας παει για φουντο ολη η υπολοιπη κοινωνια

η γιαγια μου ψηφισε ΝΔ επειδη κατεβαινε η καρδιολογος της, οχι πως θα ψηφιζε κατι αλλο αν δεν της το ειχαν ετοιμασει (ναι ετοιμασει) το ψηφοδελτιο απο την επισκεψη της για εξεταση

χαχαχαχ καλά αυτό με την καρδιολόγο στην περιοχή μας δεν υπάρχει :lol:

Και εμένα συγγενικό πρόσωπο ψήφισε την συγκεκριμένη καρδιολόγο μόνο και μόνο επειδή είναι η γιατρός της :plaf:

Όσοι έχετε αμφιβολίες περί φανατισμού των ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας απλά δείτε τι γίνεται σε κάθε περιοδεία..... Τρέχουν να τους φιλήσουν τα χέρια :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασε την Πολιτικη σκοπιμοτητα στην ακρη...Απεχει πολυ η αληθεια;Οι ηλικιωμενοι δεν ψηφιζουν οτι ψηφιζαν;Στην σνυτριπτικη πλειοψηφια;Και ποσοι ακομα δεν πανε να ψηφιζουν αδυνατωντας να ριξουν στην καλπη αλλο χρωμα;....Απεχει απο το σκηνικο που συμβαινει;

Να αντιπροτεινω κατι?

Αντι να κλειδωσουμε τους γέρους στο σπιτι,δεν αποκτουν αυτοι καλυτερα την πειθώ που χρειαζετε για να πεισουν τους ΄΄παραλιες'' να πανε να τους ψηφισουν?

Οι γέροι ειναι μοιονοτητα μποστα τους.

Και εαν πρεπει να κλειδωσουμε τους γερους στο σπιτι,για να κερδισει το ''νεο'',ας μου εξηγησει καποιος πόσο νεο ειναι αυτο το κατι που εχει μεσα του τα ποντικια που ''την εκαναν'' απο το βηθιζωμενο πλοιο του πασοκ? -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί λοιπόν να μην βγεί ο 20χρονος τώρα, που θα φάει το χειρότερο αγγούρι και να καντηλιάζει τους 40άρηδες για όσα ψήφιζαν τόσα χρόνια...!!!

Γιατι και ο 20αρης ειναι ιδιος με τον 40αρη στην νοοτροπια,απλα ειναι 20αρης............................

Δες τι γινετε στο ΜΒ.

Βγαινει και καταγγελει ο καθε 20ρης τον κακο μπατσο που τον εγραψε για δυσδιακριτη πινακιδα πχ,εχωντας ομως παραβιασει προηγουμενως πινακιδες στοπ,ειναι χωρις διπλωμα,χωρις κρανος κλπ κλπ και την εχει γλυτωσει για αυτες τις παραβασεις

Ο κακος μπατσος ομως φταιει που τον εγραψε για την πινακιδα................

Ή νομίζετε πως υπάρχουν πολλοί ανοιχτόμυαλοι...???

Το διαίρει και βασίλευε καλά κρατεί...

Διαιρετικο δεν ειναι ομως να ξεχωριζουμε τους ανθρωπους σε ανοιχτομυαλους και μή?Και τελικα ποιός ειναι ο ανοιχτομυαλος?Ποιος και πως το οριζει αυτο?

Τελικά, σ΄αυτή τη χώρα, φταίνε όλοι οι άλλοι, ΠΑΝΤΑ και ΠΟΤΕ εμείς οι ίδιοι...

Σωστον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντι να κλειδωσουμε τους γέρους στο σπιτι,δεν αποκτουν αυτοι καλυτερα την πειθώ που χρειαζετε για να πεισουν τους ΄΄παραλιες'' να πανε να τους ψηφισουν?

Οι γέροι ειναι μοιονοτητα μποστα τους.

Εδω,σε αυτο το Τοπικ σχολιαζεται η σταση των ηλικιωμενων,των γεροντων στις τελευταιες εκλογες και στην εκλογικη συμμετοχη.

Ναι αν θελουμε να το δουμε πιο συνολικα δυο ειναι τα μεγαλα ΣΦΑΛΜΑΤΑ της Πολιτικης διαδικασιας στη συγχρονη εκλογικη εικονα.Οι παπουδες που θελουν "αμπαρες"γιατι εχουν παρωπιδες ετων και εχουν κολλησει πλεον στο προσωπο χωρις να μπορουν να βγουν και δευτερο-τραγικοτερο ισως-η αδικαιολογητη σταση και αποχη των νεων,ως δειγμα αντιδρασης και απεχθειας,με την αποχη απο τις καλπες.τεραστιο λαθος και ευχομαι να καταλαβαινουν ολοι το γιατι...Αν δεχθω οτι οι παπουδες εχουν ενα ελαφρυντικο,λογω ηλικιας και βιωματων,οι νεοι δεν εχουν απολυτως κανενα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βλεπω τους 15χρονους 20χρονους και λέω, ρε έτσι ακατοικητο ήμουν στην ηλικια τους?

Παντως και η μανα μου ετσι γρινιαζε. "Παιδι μου δεν εχεις νευρο μεσα σου?"

Τροποποιήθηκε από τον objecto

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βλεπω τους 15χρονους 20χρονους και λέω, ρε έτσι ακατοικητο ήμουν στην ηλικια τους?

Παντως και η μανα μου ετσι γρινιαζε. "Παιδι μου δεν εχεις νευρο μεσα σου?"

όχι έχω Hayabusa....μπουχαχα

Τροποποιήθηκε από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βλεπω τους 15χρονους 20χρονους και λέω, ρε έτσι ακατοικητο ήμουν στην ηλικια τους? Χαχα, κι εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι ρε φίλε....

Παντως και η μανα μου ετσι γρινιαζε. "Παιδι μου δεν εχεις νευρο μεσα σου?" Εγώ είχα νεύρο και σκέψη, αρκετά θα έλεγα και περισσότερο της ηλικίας μου :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαι μη σου πω πολυ παραπανω "γιδια"ημασταν εμεις...σημερα τα παιδια ειναι πολυ πιο εξυπνα και με αντιληψη,πολυ πιο ευφυη...Ομως προς λαθος κατευθυνση...

Το Playstation ειναι η καλυτερη διεξοδος ΜΗ επικοινωνιας αναμεσα σε γονεις και παιδια.Απο τη μια τα παιδια δειχνουν ευχαριστηση και απο την αλλη οι γονεις δεν κοραζονται επιπλεον μετα τη δουλεια να "πρηζονται"απο τα παιδια.Ετσι ησυχαζουν ευτυχισμενες και οι δυο πλευρες.......κοιμωμενοι τον υπνο του...Πολιτικου.Ο οποιος Πολιτικος εχει τελικο συμφερον απο αυτη την κατασταση διοτι μενει ανενοχλητος να "λυνει και δενει"...

Βαλε τωρα οπου Playstation...ρουσφετι,πελατειακη σχεση,ναρκωτικα,αποχαυνωση,οπαδισμο,ανεργια,καφετερια,καναπες,ωχαδερφισμος,οικονομικη ανεχεια,νευρα κλπ κλπ...και θα καταλαβεις γιατι δεν μας ψεκαζουν απο ψηλα αλλά απο πολυ πιο χαμηλα...Και ΟΤΑΝ ξυπνησουμε και αρχισουμε ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ τοτε θα μπορω να ελπιζω οτι η Ελλαδα αλλαζει....μεχρι τοτε...Playstation

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαι μη σου πω πολυ παραπανω "γιδια"ημασταν εμεις...σημερα τα παιδια ειναι πολυ πιο εξυπνα και με αντιληψη,πολυ πιο ευφυη...Ομως προς λαθος κατευθυνση...

Το Playstation ειναι η καλυτερη διεξοδος ΜΗ επικοινωνιας αναμεσα σε γονεις και παιδια.Απο τη μια τα παιδια δειχνουν ευχαριστηση και απο την αλλη οι γονεις δεν κοραζονται επιπλεον μετα τη δουλεια να "πρηζονται"απο τα παιδια.Ετσι ησυχαζουν ευτυχισμενες και οι δυο πλευρες.......κοιμωμενοι τον υπνο του...Πολιτικου.Ο οποιος Πολιτικος εχει τελικο συμφερον απο αυτη την κατασταση διοτι μενει ανενοχλητος να "λυνει και δενει"...

Βαλε τωρα οπου Playstation...ρουσφετι,πελατειακη σχεση,ναρκωτικα,αποχαυνωση,οπαδισμο,ανεργια,καφετερια,καναπες,ωχαδερφισμος,οικονομικη ανεχεια,νευρα κλπ κλπ...και θα καταλαβεις γιατι δεν μας ψεκαζουν απο ψηλα αλλά απο πολυ πιο χαμηλα...Και ΟΤΑΝ ξυπνησουμε και αρχισουμε ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ τοτε θα μπορω να ελπιζω οτι η Ελλαδα αλλαζει....μεχρι τοτε...Playstation

Καποτε εφτεγαν τα πικαπ και τα σεϊκ

Μετα εφταιγε το woodstock

Μετα εφταιγαν οι μηχανες

Μετα τα βιντεο

Μετα τα ΑΤΑΡΙ

μετα το ιντερνετ

μετα το playstation

οτιδηποτε σε υπερβολη φταιει.... ολα ξεκινανε απο το σπιτι.

Αυτη η γενια αν δεν καταστραφει, θα σωσει τον πλανητη,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνουμε...γιαυτο σου ειπα πιο πανω:Σε λαθος κατευθυνση η μαγκια και ευφυια των νεων,διαχρονικα.Κραταει χρονια αυτη η κατασταση.Ποιους βολευε και βολευει τελικα φαινεται...Να δω πότε θα ξεριζωθει αυτη η αποξενωση μεταξυ μας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν είμαστε νέοι, θέλουμε να αλλάξουμε... τον κόσμο...!!!

Όταν είμαστε γέροι, θέλουμε να αλλάξουμε... τους νέους...!!!

:crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν είμαστε νέοι, θέλουμε να αλλάξουμε... τον κόσμο...!!!

Όταν είμαστε γέροι, θέλουμε να αλλάξουμε... τους νέους...!!!

:crazy:

Αρα...στην καλυτερη ηλικια ειμαστε... :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα