Jump to content
Sign in to follow this  
pirate

gia tin timi tis venzinis

Recommended Posts

lipon aderfia prepi na kopsete tis episkepsis se venzinadika shell ke bp giati 8eloume na tous anagkasoume na riksoun tis times tous pou olo anevazoun

na pigenete se opio dipote alo venzinadiko ektos apo afta ta dio

min arxisete ta siga to ena ke to alo...

ke na tous elatosoume tis polisis kalo 8a mas kani

ke na metaferete to minima se opion kserete ke sto eksoteriko

ante na organo8oume ligo giati pola vgazoun is varos mas

ke den to kanoume apo tsigkounia ala den leei na kanoun oti goustaroun is varos tis tsepis mas

ama sas persevoun de.... fate ta alou oxi se kafsima....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σωστο αυτο που λες pirate, εμεις θα τους αναγκασουμε να αλλαξουν τακτική

(ασε και ειδα εναν "φθηνο" βενζινα που ηξερα με μια ολοκαινουργια BMW Χ5 και επαθα)

με την αυξανομενη καθημερινα τιμη της βενζινης, καποιοι βαζουν επιπλεον

ΚΙΑΛΛΑ εκατομμύρια στην τσεπη τους... :devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε Αφρικάνε αυτή είναι πολύ παλιά ιστορία...

Το εμπάργκο σε αυτές τις 2 κωλοεταιρίες (BP & SHELL) είναι πάρα πολύ παλιό.

Το είχα διαβάσει και σε περιοδικά και το συζυτάω τακτικά με φίλους και γνωστούς.

Αυτό που προτείνει ο Αφρικάνος είναι σωστό και φυσικά το μόνο ''όπλο'' που έχουμε στα χέρια μας. Embargo και τίποτα άλλο.

Στο Varadero και στο Golf έχω να βάλω καύσιμο και λάδια από αυτές τις εταιρίες εδώ και 4 χρόνια.

Στην Κω που ζούσα με μετάθεση για 4 χρόνια ευτυχώς δεν είχε ούτε ένα πρατήριο της Shell και μόνο ένα της BP και όλοι βάζαμε από EKO, ARGO, AEGEAN & JETOIL.

Η BP - SHELL είναι οι αυτοκρατορίες στο χώρο των καυσίμων και λιπαντικών και καθορίζουνε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ & ΜΟΝΟ αυτές τις διεθνείς τιμές.

Όταν σηκώνουνε τις τιμές αυτές οι 2 οι υπόλοιποι με νύχια και με δόντια προσπαθούνε να τις κρατήσουνε όσο πιο χαμηλά μπορούνε (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και πάλι δεν τα οικονομάνε χοντρά)

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ BP & SHELL ΛΟΙΠΟΝ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω συμφωνω με αυτα που λεμε και δεν βαζω απο αυτους αλλα οταν υπαρχουν τοσα φορτηγα που καθημερινα γεμιζουν για τον χ ψ λογο (και υπαρχουν τοσα πολλα) υπαρχει θεμα.

Οταν γεμιζει ενα φορτηγο 500 λιτρα πχ ειναι σαν να γεμιζουν 30 μηχανες..

Και εγω μαζι,απλα μου ηρθε σαν ιδεα αυτο που συμβαινει..ειτε για παραπανω "εξοδα" που μπαινουν στην τσεπη του οδηγου η οποιου κλπ κλπ κλπ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον,καλα ολα αυτα που λεμε και εγω τα στηριζω αλλα οταν τυχαινει και βαζω (1 φορα το διμηνο κατα μεσο ορο) απο shell η bp βενζινη,κραταει πραγματικα πολυ πιο πολυ...μιλαμε για διαφορες 50 χλμ το γεμισμα,ακομα και παραπανω μερικες φορες.. δεν μπορω να καταλαβω τι εχει γινει...

συν οτι πλεον με το αλλαλλουμ στις τιμες υπαρχουν καποια πρατηρια με επωνυμες βενζινες που εχουν πιο φθηνη βενζινη ακομα και απο τα Ε.Π.

αυτο,σε συνδυασμο οτι παντα οι τιμες αυτων ηταν τουλαχιστον 6-7 λεπτα πιο ακριβες,εμενα προσωπικα με βαζει σε σκεψεις για την ποιοτητα και την κερδοσκοπια των βενζινοπωλων...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυο λέξεις θα πώ για την ΤΙΜΗ της βενζίνης....

ΕΛΕΟΣ κ ΗΜΑΡΤΟΝ...να θέλεις να πας μια τσάρκα και να το σκέφτεσαι! :(

Είπαμε πιά... :angry:

Εγώ πάντως έχω κόψει ήδη στα συγκεκριμένα τις επισκέψεις μου..

Έ πια! :whistling:

Τροποποιήθηκε από τον ktm-isa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα