nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Τώρα κατάλαβα γιατί τα Ευρωπαϊκά, κατά κανόνα είναι και πιο βαριά σε σύγκριση με τα ιαπωνικά. Έχουν μεγαλύτερες εργαλιοθήκες. χεχεχεχεχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 αυτο δειχνει το επιπεδο μερικων σε σχεση με τη μηχανη το περιμενα εδω που εχουμε φτασει κι εγω πιστευω οτι ο κοσμος πλεον εχει ξυπνησει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) Γιωργο επρεπε να βαλεις στις επιλογες και τα 2 και ιαπωνικα και ευρωπαικα ...... :P εγω γουσταρω και τα 2 τι να κανουμε. Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Γιωργο επρεπε να βαλεις στις επιλογες και τα 2 και ιαπωνικα και ευρωπαικα ...... :P εγω γουσταρω και τα 2 τι να κανουμε. Σύμφωνα με τις άλλες δημοσκοπήσεις έγινε και αυτή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2012 από τον chiliplayer 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 f@ck the Jap! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Γουσταρουμε Japan. Γουσταρουμε αρρωστημενες καταστασεις και πλοκαμια :P 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τώρα κατάλαβα γιατί τα Ευρωπαϊκά, κατά κανόνα είναι και πιο βαριά σε σύγκριση με τα ιαπωνικά. Έχουν μεγαλύτερες εργαλιοθήκες. χεχεχεχεχε Νot sure if serious... Mήπως εννοούσες το αντίθετο καρντάση μ' ? :grin: Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2012 από τον klem578 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Μα παντα συγκρινουμε μια χωρα με μια ηπειρο! Απο κει να δουμε το μεγεθος των japan!! :mB_kalo_e: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Μα παντα συγκρινουμε μια χωρα με μια ηπειρο! Απο κει να δουμε το μεγεθος των japan!! :mB_kalo_e: Εύκολο να το διαπιστώσεις : βάλε να δεις Ιαπωνέζικο πορνό... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Γιαυτο το λογο το ριξανε στα κατσαβιδια και στα εργαλια! :clapping: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Γουσταρουμε Japan. Γουσταρουμε αρρωστημενες καταστασεις και πλοκαμια :P Ετσι, ο καλος ο biker καβαλάει και hendai Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Επιλογη "Γουσταρουμε και τα δυο" δεν υπαρχει ομως!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Μπορει η αγαπημενη μου να ειναι η Agusta, αλλα καλυτερο απο Japoni δεν γινεται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aerobitch 182 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Triumph daytona Triumph street-speed triple Ducati 1199 Aprilia Tuono Aprilia RSV4 KTM RC8 BMW S1000RR I rest my case! Ο κόσμος λοιπόν χώρίζεται σε δύο κατηγορίες: Σε αυτούς που έχουν ευρωπάικο και σε αυτούς που θα ήθελαν να έχουν!! let the battle begin! χεχεχε.... 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 θελω europe εχω japan 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 :popcorn: Θέλει κανείς; κερνάω! Προσωπικά έχω ότι γουστάρω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Για όσους έχουν Ιαπωνική μοτό και θέλουν Ευρωπαϊκή. Για αυτούς ακριβώς τους λόγους που πείρατε Ιάπωνα, έχει κερδίσει η Άπω ανατολή, στις πωλήσεις και στους στόχους της. Το οποίο όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλλάξει κι όλας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Τι δειχνουν οι δημοσκοπησεις? 50% θέλει Αλλά καβαλάει: 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) θελω europe εχω japan το εχω ακουσει/διαβασει απο πολλους αυτο. Το λες αυτο επειδη εχεις JAPAN , οταν θα παρεις ευρωπαικο ομως θα παρακαλας παλι για ενα ιαπωνικο (οχι οτι εχω προβλημα με τα ευρωπαικα αλλα αντιθετως στο μελλον θα ηθελα να παρω ΣΙΓΟΥΡΑ ) Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2012 από τον larisa-marios95 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 αυτη η ψηφοφορία δεν έχει νόημα, τα τζαπόνια ειναι καταδικασμένα πριν καν σφυρίξει ο διαιτητής την έναρξη... γκολ απο τη φυσούνα που λένε! σιγά να μην περιμέναμε να μας πουν για μηχανές οι σχιστοματιδες! δεν είναι καν θέμα ποσότητας, εδώ μιλάμε για θέμα ποιότητας! ρε μην μπερδεύουμε τα σώβρακα με τις γραβάτες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 το εχω ακουσει/διαβασει απο πολλους αυτο. Το λες αυτο επειδη εχεις JAPAN , οταν θα παρεις ευρωπαικο ομως θα παρακαλας παλι για ενα ιαπωνικο (οχι οτι εχω προβλημα με τα ευρωπαικα αλλα αντιθετως στο μελλον θα ηθελα να παρω ΣΙΓΟΥΡΑ ) ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Η Απονία 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες