Ins_S 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) Η διαδικασια ειναι ακριβως οπως την περιεγραψε ο Τζουτζ στην αρχη, ακριβως ετσι βαζω το δικο μου μπρος με την πρωτη το πολυ δευτερη μανιβελια, αν νιωσεις οτι μουκωσει τοτε πατα αποσυμπιεστη δωσε 2-3 στροφες το μοτερ να αδειασει και μετα παλι προσπαθησε, χωρις γκαζι οπως ειπαν τα παιδια γιατι αν δωσεις εστω και λιγο θα ανεβασει συμπιεση και μπορει να σταματησει η μανιβελια στη μεση, αν το βαζεις σε κατηφορα να βαζεις μεγαλη ταχυτητα και να πατας και λιγο αποσυμπιεστη για να μην παρεις το σαζμαν στο χερι. δοκιμασα με καθε λεπτομερεια οπως ειπε ο τζουτζ αλλα δεν,ενταξει εγω κανω το λαθος εννοειτε θα το βρω,με 2α το εκανα στην κατηφορα αλλα χωρις αποσυμπιεστη,παλι καλα θα το ξερω απο δω κ περα,μια ερωτηση(πως κ ετσι) τι επιπτωσεις μπορει να εχω με τοσες μανιβελιες? Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2012 από τον Ins_S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
abandon 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 δοκιμασα με καθε λεπτομερεια οπως ειπε ο τζουτζ αλλα δεν,ενταξει εγω κανω το λαθος εννοειτε θα το βρω,με 2α το εκανα στην κατηφορα αλλα χωρις αποσυμπιεστη,παλι καλα θα το ξερω απο δω κ περα,μια ερωτηση(πως κ ετσι) τι επιπτωσεις μπορει να εχω με τοσες μανιβελιες? Να κουραστεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Καμια επιπτωση δεν προκειται να εχει στη μηχανη σου, μονο στο ποδι σου! με πονεσε και μενα αυτες τις μερες.. εγω προτεινα οταν το βαζεις με ταχυτητα μπρος να τσιμπας λιγο αποσυμπιεστη γιατι τα κυβικα ειναι πολλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ins_S 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 ε κουραση και σακατεμενο ποδι δεν ειναι θεμα,τωρα ειδικα που ειμαι στις καυ... μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 αστα να πανε εχω αγανακτησει,ασε που μου εφαγε κ το ποδι η ρουφιανα,αλλα που θα παει θα της τον παρουμε τον αερα φαντασου να ειχες οδηγησει και TTR 600 του 2001.....!!!θα βλαστημαγες 25 ωρες το 24ωρο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ins_S 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 φαντασου να ειχες οδηγησει και TTR 600 του 2001.....!!!θα βλαστημαγες 25 ωρες το 24ωρο! Ωχ αμαν,υπαρχει κ χειροτερο?ουτε το ονομα του να ξερω,ανατριχιασα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pavlos_88 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 καμια σχεση το ΤTR οπως ολα τα μηχανακια θελει τροπο και οχι κοπο,σημαντικο να μαθεις να μαζεβεις το ποδι σου μετα την μανιβελια γιατι μια στο τοσο θα ριξει αναποδη, κατα τα αλλα με τον αυτοματο αποσυμπιεστη που εχει ειναι ευκολο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ins_S 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 καμια σχεση το ΤTR οπως ολα τα μηχανακια θελει τροπο και οχι κοπο,σημαντικο να μαθεις να μαζεβεις το ποδι σου μετα την μανιβελια γιατι μια στο τοσο θα ριξει αναποδη, κατα τα αλλα με τον αυτοματο αποσυμπιεστη που εχει ειναι ευκολο Ολα τα τα βρουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες