Jump to content
Ins_S

Καλησπερα.μια βοηθεια με την αναθεματισμενη την μανιβελα του duke 2001

Recommended Posts

Η διαδικασια ειναι ακριβως οπως την περιεγραψε ο Τζουτζ στην αρχη, ακριβως ετσι βαζω το δικο μου μπρος με την πρωτη το πολυ δευτερη μανιβελια, αν νιωσεις οτι μουκωσει τοτε πατα αποσυμπιεστη δωσε 2-3 στροφες το μοτερ να αδειασει και μετα παλι προσπαθησε, χωρις γκαζι οπως ειπαν τα παιδια γιατι αν δωσεις εστω και λιγο θα ανεβασει συμπιεση και μπορει να σταματησει η μανιβελια στη μεση, αν το βαζεις σε κατηφορα να βαζεις μεγαλη ταχυτητα και να πατας και λιγο αποσυμπιεστη για να μην παρεις το σαζμαν στο χερι.

δοκιμασα με καθε λεπτομερεια οπως ειπε ο τζουτζ αλλα δεν,ενταξει εγω κανω το λαθος εννοειτε θα το βρω,με 2α το εκανα στην κατηφορα αλλα χωρις αποσυμπιεστη,παλι καλα θα το ξερω απο δω κ περα,μια ερωτηση(πως κ ετσι) τι επιπτωσεις μπορει να εχω με τοσες μανιβελιες?

Τροποποιήθηκε από τον Ins_S

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δοκιμασα με καθε λεπτομερεια οπως ειπε ο τζουτζ αλλα δεν,ενταξει εγω κανω το λαθος εννοειτε θα το βρω,με 2α το εκανα στην κατηφορα αλλα χωρις αποσυμπιεστη,παλι καλα θα το ξερω απο δω κ περα,μια ερωτηση(πως κ ετσι) τι επιπτωσεις μπορει να εχω με τοσες μανιβελιες?

Να κουραστεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καμια επιπτωση δεν προκειται να εχει στη μηχανη σου, μονο στο ποδι σου! με πονεσε και μενα αυτες τις μερες.. εγω προτεινα οταν το βαζεις με ταχυτητα μπρος να τσιμπας λιγο αποσυμπιεστη γιατι τα κυβικα ειναι πολλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αστα να πανε εχω αγανακτησει,ασε που μου εφαγε κ το ποδι η ρουφιανα,αλλα που θα παει θα της τον παρουμε τον αερα :aggressive:

φαντασου να ειχες οδηγησει και TTR 600 του 2001.....!!!θα βλαστημαγες 25 ωρες το 24ωρο! :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φαντασου να ειχες οδηγησει και TTR 600 του 2001.....!!!θα βλαστημαγες 25 ωρες το 24ωρο! :lipssealed:

Ωχ αμαν,υπαρχει κ χειροτερο?ουτε το ονομα του να ξερω,ανατριχιασα :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καμια σχεση το ΤTR οπως ολα τα μηχανακια θελει τροπο και οχι κοπο,σημαντικο να μαθεις να μαζεβεις το ποδι σου μετα την μανιβελια γιατι μια στο τοσο θα ριξει αναποδη, κατα τα αλλα με τον αυτοματο αποσυμπιεστη που εχει ειναι ευκολο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καμια σχεση το ΤTR οπως ολα τα μηχανακια θελει τροπο και οχι κοπο,σημαντικο να μαθεις να μαζεβεις το ποδι σου μετα την μανιβελια γιατι μια στο τοσο θα ριξει αναποδη, κατα τα αλλα με τον αυτοματο αποσυμπιεστη που εχει ειναι ευκολο

Ολα τα τα βρουμε :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα