Jump to content
konto7

ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ

Recommended Posts

Μια βαλίτσα λύνει αρκετά τέτοια θέματα και με κάποια σχετική ασφάλεια , η απόψεις περί ομορφιάς είναι σχετικές για τον καθένα εάν η μηχανή είναι βασικά καθημερινό εργαλείο μετακίνησης από και προς την εργασία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εννοείται για σ/κ βρε Γιάννο μου! Δεν χρειάζεται να πω βέβαια ότι η πρόσκληση είναι για όλους όσους θέλουν και μπορούν!

Δεν μιλησα Ιωαννη γιατι Σαββατο πρωι πηγα για σερβις το μεγαλο(αλλο μηχανακι εγινε τσακμακι το εργαλειο ηθελε ρυθμισμα τελικα)και το πρωι εφυγα με 1 βαθμο που σκεψεις για βολτα....... 

Μια βαλίτσα λύνει αρκετά τέτοια θέματα και με κάποια σχετική ασφάλεια , η απόψεις περί ομορφιάς είναι σχετικές για τον καθένα εάν η μηχανή είναι βασικά καθημερινό εργαλείο μετακίνησης από και προς την εργασία.

Ναι καλα.... :thumbsdown:

Δεν παει η βαλιτσα......:lac:

Υπαρχουν και σακες πλατης....:beee: 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή θα πας να κάτσεις να πιεις καφέ κάπου και θα φοράς στην πλάτη το berkin με τα αδιάβροχα και τα τζατζαλομάτζαλα; :_zeppelin::blow: 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή θα πας να κάτσεις να πιεις καφέ κάπου και θα φοράς στην πλάτη το berkin με τα αδιάβροχα και τα τζατζαλομάτζαλα; :_zeppelin::blow: 

Ναι αλλα το μηχανακι θα ειναι ομορφο απεξω......

τι δεν καταλαβαινεις!!!! :afro1::mB_kalo_e::mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταλαβαίνω ότι θα βλέπω έναν άσχημο αναβάτη πάνω σε ένα όμορφο μηχανάκι! :_zeppelin::biker8zj::blow:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπέρα παίδες. είχα να γράψω καιρό γιατί είχα πολλές δουλειές! Λοιπόν δυστηχώε ο χάρης στο εγάλαιο φεύγει και πλέον δέν συνεργάζεται με τον γκοργολι... Για όσους το δεν το έχουν μάθει .... Ο χάρης ήταν μαστορας μεγάλος και ΜΟΝΟ σε αυτόν πήγαινα και είχα τον μάστορα μου και το κεφάλι μου ίσυχο. και επιδή όλοι οι μάστορες είναι λαμόγια κια ο χάρης είταν φιλότημος και σωστός και είμουν επαναπαβμένος γιατι οτι χάλαγε το πήγενα στο χαρη κλαι μου το έφτιαχνε τώρα πρέπει να βρώ άλλον. Θέλω να μου πήτε μετά απο τον χάρη ποιος είναι καλός μάστορας για σιμ που να είναι και συμβεβλιμένος με τον γκοργολι? Να μπορείς να του πάς το μηχανάκι και να μήν χρειάζεται να τον κυνηγάς, σάν τον χάρη δηάδή να μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη!

Πήτε μου λοιπόν μάστορες που να είστε ικανοποιημενοι 100% να το πηγένω εκεί πλέον ...... 

Κανείς δεν ξέρει κάποιο άλλο ΚΑΛΟ μάστορα;;; Ή όλοι το πηγαίναμε στο Χάρη ή είστε όλοι δυσαρεστημένοι από το μάστορα που το πηγαίνατε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι ρε παιδια, ο χαρης ακόμα λειτουργει, δε το εκλεισε το μαγαζι.... απλα δεν ειναι εξουσιοδοτιμένος πια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι ρε παιδια, ο χαρης ακόμα λειτουργει, δε το εκλεισε το μαγαζι.... απλα δεν ειναι εξουσιοδοτιμένος πια.

Το γεγονός ότι δεν είναι πια εξουσιοδοτημένος είναι το πρόβλημα.

Δεν μπορούμε πια να πηγαίνουμε εκεί το μηχανάκι μας ώστε να του

κάνουμε τα σέρβις που ορίζει η αντιπροσωπία. Επίσης δεν μπορεί ο ίδιος

να καταχωρεί στη βάση δεδομένων το τι έκανε στο μηχανάκι μας.

Αν πχ πάθει κάτι, τότε ΝΑΙ θα το πάω στο Χάρη γιατί μόνο αυτόν εμπιστεύομαι.

Για τα προκαθορισμένα σέρβις όμως πρέπει αναγκαστικά(και λόγω εγγύησης) να το πάμε αλλου.

Και αυτό το "αλλού" είναι που μας τρομάζει και ρωτάμε...

Άρα ΑΝ κάποιος γνωρίζει που μπορεί να είναι αυτό το "αλλού" να το πει τώρα

αλλιώς να σωπάσει για πάντα... :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα! Κι εγώ ψάχνω καλό εξουσιοδοτημένο αν και εξουσιοδοτημένος και καλός μάλλον είναι 2 χαρακτηριστικά που δεν πάνε μαζί...

Μπορώ πάντως να σας προτείνω σε ποιους εξουσιοδοτημένους να μην το πάτε με τίποτα...! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω ότι το θέμα με την ''αποκλειστικότητα'' των εξουσιοδοτημένων συνεργείων έχει περάσει εδώ και αρκετά χρόνια , αρκεί η μηχανή να πηγαίνει σε συνεργείο που λειτουργεί με κανονική κρατική άδεια . Από την στιγμή που η μηχανή βγαίνει από το κατάστημα που αγοράστηκε και είναι στο όνομα του αγοραστή ( εκτός και αν υπάρχει παρακράτηση αδείας  ,που δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο ) , μπορεί ο ιδιοκτήτης της πλέον να την πάει σε οποιοδήποτε συνεργείο της προτίμησής του , χωρίς να χάνεται η ισχύς της εγγύησης , από το πιο απλό σέρβις μέχρι την όποια σοβαρή επισκευή .

Τροποποιήθηκε από τον JPS2510

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω ότι το θέμα με την ''αποκλειστικότητα'' των εξουσιοδοτημένων συνεργείων έχει περάσει εδώ και αρκετά χρόνια , αρκεί η μηχανή να πηγαίνει σε συνεργείο που λειτουργεί με κανονική κρατική άδεια . Από την στιγμή που η μηχανή βγαίνει από το κατάστημα που αγοράστηκε και είναι στο όνομα του αγοραστή ( εκτός και αν υπάρχει παρακράτηση αδείας  ,που δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο ) , μπορεί ο ιδιοκτήτης της πλέον να την πάει σε οποιοδήποτε συνεργείο της προτίμησής του , χωρίς να χάνεται η ισχύς της εγγύησης , από το πιο απλό σέρβις μέχρι την όποια σοβαρή επισκευή .

Έχεις δίκιο αλλά οι αντιπροσωπείες δεν το δέχονται και κάνουν μανούρα στο να αναλάβουν την όποια επισκευή εντός εγγύησης!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικά όταν ισχύει το ''αμύνεσθαι περί πάρτυ σας'' και όχι μια συλλογική σκέψη και συνείδηση ο καθένας επιβάλλει στον άλλον ότι γουστάρει κι ας ξέρει ότι είναι παράνομο ή άδικο .  Σίγουρα ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας δεν είναι σε θέση ή δεν θέλει να πληρώνει δικηγόρους για τέτοια ζητήματα. Μην γράφετε μόνο εδώ τα προβλήματα σας για να τα δούνε και όσοι άλλοι έχουν το ίδιοι με  εσάς ή παρόμοιο ή κάτι άλλο , ελάτε σε προσωπική επικοινωνία , βρεθήτε , συναντηθήτε και όλοι μαζί θα έχετε διαφορετική αντιμετώπιση από το να πηγαίνατε μεμονωμένα να βρήτε το δίκιο σας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαίρεται, επειδή σκέφτομαι σοβαρά το sym wolf 250 (στην αρχή πήγαινα για cbf 125, αλλα μου αρέσει τρελά ο λύκος), θα ήθελα να ρωτήσω τι μέση κατανάλωση σας βγάζει. Με ενδιαφέρει πολύ η οικονομία. Σε σχέση με το cbf 125 έχει διαφορά στην κατανάλωση πάνω από λίτρο; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς ήρθες στο φόρουμ..

Κατανάλωση ανάλογα με το πως το πας.

Πόλη:ελάχιστη κάτι λιγότερο από 3λίτρα/100χλμτρ - Μέγιστη ~4λίτρα/100χλμτρ

Ταξίδι-επαρχειακό: ελάχιστη 2,5λίτρα/100χλμτρ - Μέγιστη 3.5λίτρα/100χλμτρ

Οι ελάχιστες ειναι με οδήγηση μέχρι τις 6.5χιλιάδες στροφες πριν την αλλαγη ταχύτητας και πορεία και οι μέγιστες είναι με το γκάζι να λειτουργεί σαν διακόπτης on-off..:crazy:

Τροποποιήθηκε από τον ChristosZ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ για την απάντηση και το καλοσόρισμα. Με βλέπω να γίνομαι και εγώ λυκάνθρωπος και να παραβλέψω την λιγότερη κατανάλωση του cbf :yes: 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άντε με το καλό..Το θέμα λεει πολλά χρήσιμα πράγματα αν έχεις υπομονή..Ότι χρειαστείς ρώτα..Αν και εγώ σε λίγο καιρό θα πάψω να είμαι λυκάνθρωπος..Ήρθε ο καιρός της αναβάθμισης..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η διαφορά στην κατανάλωση είναι πολύ μικρή σε σύγκριση με το πόσο καλύτερος είναι ο λύκος από όλα τα 125αρια. Ούτε να το σκέφτεσαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

... και μια λεπτομέρεια (η γνώμη μου πάντα)

Ο λύκος δεν απευθύνεται σε άτομα που θέλουν χώρους... πάρτε scooter όσοι θέλουν να είναι όμορφοι και να έχουν άσχημο μηχανάκι...

(γενικά όλες οι μοτοσυκλέτες με αυτό το στυλ, μικρές ή μεγάλες δεν είναι για να μεταφέρεις συνέχεια μαζί σου τζάτζαλα-μάτζαλα κτλ, μη σας παραπλανάν τα κυβικά η τιμή για καθημερινή χρήση οπότε όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω) 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αντιπροσωπεία δίνει στους κατόχους scooter μπουφάν, επεκτείνει εγγύηση, κτλ Εμείς οι Λυκάνθρωποι στο πηγάδι ...???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια καλησπερα,ειμαι φρεσκος στο φορουμ(καλωςορισα)Σκεφτομαι να γινω και λυκανθρωπος σιγα σιγα,αλλα ενα πραγμα με κραταει πισω!Το υψος μου!ειμαι 19,3 και θεωρω οτι θα εχω προβληματακι με το λυκακι!Επισης ενδιαφερομαι για τετοιο κυβισμο καθως ειμαι αρχαριος(τωρα εβγαλα διπλωμα)και θελω κατι ευχρηστο και οικονομικο!Ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια καλησπερα,ειμαι φρεσκος στο φορουμ(καλωςορισα)Σκεφτομαι να γινω και λυκανθρωπος σιγα σιγα,αλλα ενα πραγμα με κραταει πισω!Το υψος μου!ειμαι 19,3 και θεωρω οτι θα εχω προβληματακι με το λυκακι!Επισης ενδιαφερομαι για τετοιο κυβισμο καθως ειμαι αρχαριος(τωρα εβγαλα διπλωμα)και θελω κατι ευχρηστο και οικονομικο!Ευχαριστω

Καλησπέρα και καλώς όρισες στο φόρουμ..Είμαι σχετικά κοντά στο ύψος σου(1.87 ήμουν πριν πολλά χρόνια,δεν έχω μετρηθεί από τότε αλλά κάπου εκεί είμαι)..Με το εργοστασιακό τιμόνι θα έχεις θέμα..Φέρνει τα χέρια σε μια κάπως άβολη θέση και γωνία και είσαι πολύ όρθιος..Εγώ δεν βολευόμουν καθόλου..Το άλλαξα με ένα Renthal ultra low και σώθηκα..είναι πιο ίσιο και φαρδύ,αν θέλεις οδηγάς χαλαρά και άνετα με τα χέρια σχεδόν ίσια αλλιώς είναι πιο γυρτός ο κορμός με τα χέρια πιο λυγισμένα και έχεις πολύ καλύτερο έλεγχο..επειδή είναι πιο φαρδύ στρίβει και πολύ πιο εύκολα αν το μάθεις..

Για το ύψος μου έχω ψηλά πόδια αλλά ποτέ δεν είχα θέμα με τον χώρο..η απόσταση από την σέλα στα μαρσπιέ  είναι ιδανική..

Τέλος(δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει και τόσο),το wolf μεγαλοδείχνει για τα κυβικά του οπότε δεν θα φαίνεσαι σαν μπασκετμπολίστας πάνω σε παιδικό ποδήλατο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα και καλώς όρισες στο φόρουμ..Είμαι σχετικά κοντά στο ύψος σου(1.87 ήμουν πριν πολλά χρόνια,δεν έχω μετρηθεί από τότε αλλά κάπου εκεί είμαι)..Με το εργοστασιακό τιμόνι θα έχεις θέμα..Φέρνει τα χέρια σε μια κάπως άβολη θέση και γωνία και είσαι πολύ όρθιος..Εγώ δεν βολευόμουν καθόλου..Το άλλαξα με ένα Renthal ultra low και σώθηκα..είναι πιο ίσιο και φαρδύ,αν θέλεις οδηγάς χαλαρά και άνετα με τα χέρια σχεδόν ίσια αλλιώς είναι πιο γυρτός ο κορμός με τα χέρια πιο λυγισμένα και έχεις πολύ καλύτερο έλεγχο..επειδή είναι πιο φαρδύ στρίβει και πολύ πιο εύκολα αν το μάθεις..

Για το ύψος μου έχω ψηλά πόδια αλλά ποτέ δεν είχα θέμα με τον χώρο..η απόσταση από την σέλα στα μαρσπιέ  είναι ιδανική..

Τέλος(δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει και τόσο),το wolf μεγαλοδείχνει για τα κυβικά του οπότε δεν θα φαίνεσαι σαν μπασκετμπολίστας πάνω σε παιδικό ποδήλατο..

Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση σου!Και ειλικρινα με σωνεις,καθως οσους εχω ρωτησει και την εχουν κανει δεν ειναι κοντα στα "κυβικα" μου!Περιπου ποσο κοστισε αυτη η αλλαγη τιμονιου?Γενικα πιστευω οτι πολυ καλη για πρωτη μηχανη(απο οτι εχω ακουσει) εχεις μια αντιστοιχη αποψη,η εστω κατι να προσθεσεις? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση σου!Και ειλικρινα με σωνεις,καθως οσους εχω ρωτησει και την εχουν κανει δεν ειναι κοντα στα "κυβικα" μου!Περιπου ποσο κοστισε αυτη η αλλαγη τιμονιου?Γενικα πιστευω οτι πολυ καλη για πρωτη μηχανη(απο οτι εχω ακουσει) εχεις μια αντιστοιχη αποψη,η εστω κατι να προσθεσεις? :P

Αν θυμάμαι καλά 90 ευρώ μαζί με την εργασία..Αν αλλάξεις τιμόνι πρέπει να αλλάξεις και αντίβαρα μιας και τα εργοστασιακά δεν κάνουν για το Renthal..Ίσως σε τιμόνι κάποιας άλλης εταιρείας να κάνουν..

Γενικά είναι ένα πολύ καλό μηχανάκι για να κάνεις τα πρώτα σου βήματα..το δικό μου με το τιμόνι, ένα ζευγάρι λάστιχα Diablo Rosso 2,λίγο πιο χοντρό λάδι στο πιρούνι και σφίξιμο στο πίσω αμορτισέρ άλλαξε πάρα πολύ συμπεριφορά..Με βοήθησε να μάθω πολλά πράγματα και δεν μετανιώνω για την αγορά του.Είμαι μάλλον από τους τυχερούς που δεν εμφάνισε κάποιο πρόβλημα(εκτός από τον αισθητήρα του ταχύμετρου αλλά τελικά σε αυτό είχε γίνει μαλακία που έμαθα αργότερα..αλλιώς δεν θα είχε πάθει τίποτα)..Στα δικά μου μάτια είναι τίμιο..ΑΛΛΑ!!! σε αρκετά παιδιά από το φόρουμ έχει εμφανίσει προβληματάκια(άλλα πιο απλά άλλα πιο σοβαρα..)..οπότε αν πας σε μεταχειρισμένο ψάξου πολύ..

εδώ 1-2 πραγματάκια που είχα πει πριν λίγες μέρες για το wolfάκι..

Έχω τον 250άρη λύκο και μετά από 35000 χλμτρα είχαμε την πρώτη μας βλάβη. Αισθητήρας του ταχύμετρου. Κόστος 50 ευρώ περίπου θα πάει.

Μην φοβάστε να κάνετε ταξίδια και μην φοβάστε να του πιείτε το αίμα. Μετά από trackday στο auto festival και 13000+ ταξιδιωτικά χιλιόμετρα,εκ των οποίων αρκετά τα έκανα solo,πιστεύω πως ο λύκος δεν θα σας αφησει στην μέση του πουθενά να σας φάνε..οι λύκοι.:crazy:

Και για το στήσιμο που είπατε...το αμορτισερ μπορείτε να το σφίξετε και να φέρετε το wolfάκι στα μέτρα σας.Εγώ το έκανα στο συνεργείο μιας και πρέπει να λυθεί η ουρά για να γίνει αυτό. Αλλά μετά αλλάζει αρκετά συμπεριφορά. Επίσης με λίγο πιο χοντρό λαδάκι στο μπροστινό θα είστε πιο άνετοι στην είσοδο της στροφής και στα φρένα. Αν και μετά θέλει προσοχή όταν ανοίγει το γκάζι απότομα με πρώτη ενώ είστε πλαγιασμένοι γιατί ίσως κουνάει λίγο.

Και φυσικά renthal ultra low και τα μυαλά στα μπλέντερ.:_rock-on: Το τιμόνι που έχει από το εργοστάσιο είναι μια μ@λ@κί@ και μισή . -

Γενικά τα μεγαλύτερα αρνητικά στο wolfάκι από άποψη σπόρ οδήγησης είναι 2.

•  Το βάρος του.
  • Το περιορισμένο εύρος του στροφόμετρου που "τραβάει".Μόνο από τις 5μιση και πάνω νοιώθεις ότι πραγματικά πηγαίνει.Οπότε σε μεγάλες στροφές κρατώντας ανοιχτό το γκάζι φτάνεις εύκολα στον κόφτη ενώ είσαι πλαγιασμένος και καταλήγεις πάλι να κουνάει. Θέλει σκέψη στο πως θα μπεις σε μια στροφή με το ελάχιστο φρένο και πάλι ίσως γίνει αυτό. Οπότε αναγκαστικά κάποια στιγμή θα βρεθείς να αλλάζεις ταχύτητες υπό κλίση και μερικές φορές αυτό δεν έχει τόση πλάκα,μιας και αν το κάνεις αυτό τίγκα πλαγιασμένος πας να χάσεις το μπροστινό.

Αυτά από εμένα. Καλά χιλιόμετρα σε όλους.

Ελπίζω να μην κούρασα με το σεντόνι. Ότι απορία έχεις εδώ είμαστε.. 

Τροποποιήθηκε από τον ChristosZ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα