Jump to content
konto7

ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ

Recommended Posts

Πολυ σωστα τα λες.αλλα το  z300χωρις abs εχει 4900 και το wolf 4190.  Αξιζει  τα 700e πραπανω το πρωτο ;

Ολες οι γνωμες ειναι δεκτες.και τα δυο παντως ειναι εξισου ομορφα.εχουν ομως την ιδια αξιοπιστια...

gia emena gia 700 euro profanos aksizei to proto. poli kali i sym alla allo pragma to kawasaki. bebaia eimai 100% yper sto ABS 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και 2 φωτο απο τις διακοπες....

11855310_1065505113510783_543736845_n.jp11868590_1065505130177448_470139018_n.jp

Πολυ ωραιες φωτο...

Να σε ρωτησω... τι εξατμιση ειναι αυτη στον λυκο σου? μου μοιαζει με αυτες της kawasaki... σαν του z300...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

11855310_1065505113510783_543736845_n.jp11868590_1065505130177448_470139018_n.jp

επαγγελματικη φωτο πολλη ομορφες και ο λυκος μαμαει μπραβο

Πολυ σωστα τα λες.αλλα το  z300χωρις abs εχει 4900 και το wolf 4190.  Αξιζει  τα 700e πραπανω το πρωτο ;

Ολες οι γνωμες ειναι δεκτες.και τα δυο παντως ειναι εξισου ομορφα.εχουν ομως την ιδια αξιοπιστια...

gia emena gia 700 euro profanos aksizei to proto. poli kali i sym alla allo pragma to kawasaki. bebaia eimai 100% yper sto ABS 

αν ο λυκος εμενε κατω απο 4κ θα ηταν κορυφη.αλλα 4195 τοσο εχει το kava 250sl ξεφυγε λιγο ο γκοργκολης.οσο για τοabs   για μενα που το θελω για βολτουλες χαλαρα περισευει.στην τσεπη παντα ε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επειδή αυτήν περίοδο το wolf 250 μου, το έχει ο αδερφός μου και το ninja 300 του εγώ έχω καταλήξει σε κάποια πραγματάκια...
Η διάφορα στην δύναμη είναι εμφανής σε αυτά τα δυο μηχανάκια... Το ίδιο όμως και η κατανάλωση με μια διάφορα 1-1,5λ. Από θέμα οδήγησης είναι πάνω κάτω το ίδιο.
Από θέμα φρεναρίσματος το wolf μου έδινε την εντύπωση ότι φρέναρε πιο άμεσα από ότι το Ninja (abs).
Όλα αυτά πριν την μετατροπή του Ninja:mB_kalo_e::yahoo::thumbsup:
Τροποποιήθηκε από τον spirossd

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καλησπερα παιδια. εχθες λοιπον ειχα την πρωτη πτωση με τον λοικο μου... ευτηχως το κοντρολαρα καλα το πραγμα και χτυπησα μονο ελαχιστα στο γονατο σαν να επεφτα απο ποδηλατο.Δυστηχως ο λυκος μου γρατζουνιστηκε στα πλαστικα του. εχει καποιος να μου πρωτεινει κατι οπως σπρει ή αλοιφή για τις γρατζουνιες?Ευχαριστώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε @sirax96 εχω την εντυπωση οτι απο τη στιγμη που εχουν γδαρθει τα πλαστικα κ εχει φυγει το χρωμα οι αλοιφες κ τα σπρεϋ δεν θα εχουν αποτελεσμα, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να τα βαψεις ή να παρεις καινουρια. Κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει να τα αλλαξεις για μια γραντζουνια. 
Aς με διορθωσει καποιος αν τα λεω λαθος.

Τροποποιήθηκε από τον Ge0Mast3r

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι πραγματι δεν αξιζει να δωσω 300 ευρω για βαψιμο, κατι αλλο που μπορει να δουλεψει ειναι μεμβρανη ή αυτοκολητο μονο στο σημειο του γδαρσιματος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά είχε ποτέ κανείς με τον 250 τον λύκο να πάρει μπρος είτε κρύο είτε ζεστό πρόβλημα?  Και αν το έφτιαξε πως το έκανε ευχαριστώ 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους. Είχε κανείς ποτέ θέμα με το ρουλεμάν του τιμονιού? και αν ναι τι παίζει από λεφτά για το ρουλεμάν? και αν είχε κανείς θέμα του το κάλυψε η εγγύηση? πιστεύω πως πρέπει να έχω θέμα με το ρουλεμάν νιώθω κάπως το τιμόνι σαν μεθυσμένο να το πω... κάπως έτσι... και επίσης σκαλώνει στην μέση ...... σαν να κουμπώνει. και επίσης οταν φρενάρω η άν πιέσω το τιμόνι με δύναμη κάτω ακούγεται ένα κλακ-κλικ κούμπωμα ξεκούμπωμα δηλαδή  ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα φίλε Ηρακλή! Πόσα χλμ έχεις κάνει μέχρι τώρα; Εξαρτάται αν το τιμόνι εδράζεται σε ρουλεμάν ή σε ''μπίλιες-ποτήρια'' ,  στην πρώτη περίπτωση αν σου σκαλώνει σε κάποιο σημείο θα χρειαστείς καινούργια ρουλεμάν , στην δεύτερη περίπτωση μπορεί με ένα απλό σφίξιμο του κεντρικού παξιμαδιού να λυθεί το πρόβλημά σου γιατί λόγω των κραδασμών οι μπίλιες με τα ''ποτήρια'' πάτησαν στην θέση τους από το αρχικό μοντάρισμα(κάτι πολύ συχνό) , όσο για τις τιμές κάνε ένα τηλ στην αντ/πεία . Εάν χρειαστεί πάντως μόνο ένα απλό σφίξιμο πρέπει να σε καλύπτει η εγγύηση , εάν και εφόσον ισχύει , γιατί είναι θέμα καθαρά συναρμολόγησης .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

20.000 χλμ έχω φίλε μου. δεν ξέρω τι σύστημα έχει ακριβώς το ρουλεμάν αλλά είναι σίγουρο ότι κάτι παίζει με το ρουλεμάν γιατί το καταλαβαίνω στην οδήγηση. 

http://prntscr.com/8fg1q7 αυτό είναι το σύστημα του πάντως .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι! Είναι μπίλιες-ποτήρια! Πρακτικά θα σου έλεγα ότι χρειαζόταν ένα λύσιμο το μπροστινό σου για έλεγχο , καθάρισμα και ολοκαίνουργιο καλής ποιότητας γράσο , και μετά δεν ξέρω κατά πόσο ''πιάνουν'' τα χέρια σου ώστε να πας κατευθείαν στην δεύτερη φάση όπου θα βάλεις την μηχανή στο κεντρικό στάντ ή αν δεν έχεις επειδή είναι το 250 να την στερεώσης με κάτι από κάτω της σαν να καθόταν σε κεντρικό , η ουσία είναι τέλως πάντων το μπροστινό σου να είναι ελεύθερο στον ''αέρα'' και με ένα μεγάλο ''καρύδι'' καστάνιας να σφίξεις τέρμα το παξιμάδι ώστε να μην κινήται πλέον το τιμόνι δεξιά-αριστερά , τότε αρχίζεις πλέον να ξε-σφίγγεις το παξιμάδι έως το τιμόνι σου να γυρίζει ελεύθερα παντού χωρίς σκαλώματα και χωρίς να κουμπώνει. Εάν διορθωθεί έτσι το πρόβλημα οκ αλλά αν όχι τότε θα χρειαστείς οπωσδήποτε καινούργια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά είχε ποτέ κανείς με τον 250 τον λύκο να πάρει μπρος είτε κρύο είτε ζεστό πρόβλημα?  Και αν το έφτιαξε πως το έκανε ευχαριστώ 

Eγω ειχα προβλημα δεν εφτιαξε ποτε ουτε ξερω γιατι το εκανε πατουσα μιαζα μπουρμπουρμπυρ τπτ και κολουσε το στροφομετρο, εσβηνα ξανααναβα και επερνε με λιγο γκαζι μονο μπρωστα....ΑΑΑ το μηχανακι και σε ζεστο και σε κρυο μυο το εκανε αναλογα τα κεφια του....

Τροποποιήθηκε από τον makiswolf250

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια μπορει κανεις να μου πει που μπορω να δω αλλα θεματα για το wolf  εκτος απο αυτο εδω.ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα στην παρέα έχω το wolf το 250 και θέλω ιδέες για αντικλεπτικά disk lock και συναγερμούς που είναι συμβατά με το μηχανάκι και όσοι τα χρησιμοποιείτε είστε ευχαριστημένοι. Αν ξέρετε και κανα μαγαζί για τοποθέτηση ακόμα καλύτερα. Για Αθήνα μιλάμε πάντα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπάρχει συναγερμός ασιμβατος τα πάντα μπενουν.  Βάλε έναν στιλμειτ για κραδασμους και θα είσαι κομπλέ. Αντικλεπτικο για τον δίσκο θες 50 ευρό για να πάρεις ένα καλό που δεν σπάει .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά! 

Έβαλα βενζίνη σήμερα  σε ένα πρατηριο  και κατάφεραν να βάλουν 16 λίτρα. Τόσα δεν έχει καταφέρει  κανείς μέχρι  στιγμής στον λύκο μου.15.5 ήταν το ανώτερο.

Συνήθως όταν σβήνει και η τελευταία γραμμή του δείκτη κάνω περίπου καμιά 60άρια χλμ και μετά γεμίζω με περίπου 15.  Αυτή την φορά έκανα καμία 40 αριά και το πρατηριο αυτό καταφερε  να βάλεΙι16 λίτρα!!!

Ξέρει κανείς που τον αναφέρω?

Εσείς συνήθως πόσο βάζετε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαλλον ειναι ιδικη βενζινη αυτη που εβαλες :P εγω βάζω 14 παντα αντε 14.600 που ειναι αμα ειναι τοσω αδειο που με δυσκολια κινητε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχα! Ναι είναι σίγουρα ειδική βενζίνη αφού τα 16 χωράνε σε ντεπόζιτο των 14!Μαγική!! Έκανα καταγγελία στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή τελικά. Θα με ενημερώσουν τις επόμενες ημέρες για την πορεία της. Εμένα κάτω από 15 λίτρα δεν μου έχει βάλει κανείς εφόσον έχω κάνει καμιά 60αριά χλμ από τότε που σβήνει και η τελευταία γραμμή. Το βενζινάδικο προς ενημέρωσή σας είναι στη Θηβών 269 Περιστέρι και την καταγγελία την έκανα επώνυμα!

Βέβαια το γεμίζω μέχρι πάνω πάνω αλλά και πάλι 2 λίτρα πάνω από τα 14 είναι πολύ. Άντε τα 15 να τα δεχτώ.

Αν θέλει κάποιος με Pm να μου αναφέρει που βάζει βενζίνη εφόσον είναι ικανοποιημένος, θα βοηθούσε. Για Αττική εννοώ και όσο γίνεται Δυτικά ή Νότια Προάστεια!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και μακριά από τους απατεώνες!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά. Πρόσφατα έκατσα και ασχολήθηκα λήγω να κάνω τα σέρβις μόνος μου. Θέλω να κάτσω να δω διάκενα βαλβίδων γιατί νομίζω τις ακούω να βαράνε λίγο παρόλο που ακόμα δεν έκανα τις 24.000 αλλά 20.000...

Έχει παρατηρήσει κανείς πέρα από μένα ότι στο μάνουαλ το μεγάλο στα αγγλικά της σίμ στην ταιβάν λέει ρύθμιση βαλβίδες κάθε 3.000 χλμ ? ενώ ο Γκοργκόλης λέει κάθε 12.000?

το ξένο 

http://prntscr.com/8h3kcd

του γκοργόλη

http://prntscr.com/8h3kx8

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είσαι σίγουρος ότι αυτό είναι το manual του sym wolf 250;  Γιατί εγώ είδα να λέει για δύο αλλαγές λαδιών , μία για λάδι κινητήρα κάθε 1.000 χλμ και μία για λάδι κιβωτίου ταχυτήτων κάθε 5.000 χλμ .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα