LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Δεν περνάν κυρά Μαρία.. :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Δεν περνάν κυρά Μαρία.. :P Καλώς τον Κωστή, περαστικά σου και καλή ανάρρωση αδερφέ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Να ΄σαι καλά φίλε μου.. 350ΚΣ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 350ΚΣ! (?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Περίπου, μέχρι την πλήρη ανάρρωση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 :shock: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Ωπα..... Γράψε λάθος.. 170ΚΣ.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Έστω..... καλή ανάρρωση και πάλι!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raven31 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2014 @ joakeim 130 φοράω πίσω ! @ LaCatascopa περαστικά αδερφέ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
junior88 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 παιδια σχετικα με τον θορυβο στο 125 οταν πεφτει σε λακουβα εχετε κανει κατι? στο κοντερ νομιζω ειναι , ρωτησα στον μοτοσταυρο κ μ ειπε ειναι ετσι εργοστασιακα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 παιδια σχετικα με τον θορυβο στο 125 οταν πεφτει σε λακουβα εχετε κανει κατι? στο κοντερ νομιζω ειναι , ρωτησα στον μοτοσταυρο κ μ ειπε ειναι ετσι εργοστασιακα κοίτα λίγο πιο πίσω..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 Ωπα..... Γράψε λάθος.. 170ΚΣ.. Καλώς τον!!! Περαστικά σου! Όσες και να είναι οι μέρες κουράγιο και υπομονή! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Θενξ βέρι μουτς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimosx 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 (τροποποιήθηκε) wolfάδες καλησπέρα....σήμερα έκανα μια αλλαγή στο λύκο που την είχα εδώ και πολύ καιρο στο μυαλό μου!!!Είχα βάλει πλώρη για μονόσελο ρωτόντας σε μαγαζιά που φτιάχνουν αλλά επειδή δεν είχαν το καλούπι θα έπρεπε να βγάλουν ειδικά για εμένα και αυτό θα στοίχιζε πολλά $$$ .Έτσι αποφάσισα να πάω για μετατροπή της πίσω σέλλας αφού πρώτα αγόρασα 2h γνήσια (65 euro).Πήγα λοιπόν σε ένα μαγαζί που περνάει δερμάτινες ταπετσαρίες σε αυτοκίνητα και το αποτέλεσμα είναι αυτό...... Ήθελα να βγεί ίδιο το χρώμα με της μηχανής αλλά αυτό ήταν πολύ δύσκολο(έχουμε και χρωματάρα πανάθεμα μας!!!! ) όταν έχεις να κάνεις με δέρμα γι'αυτό αρκέστηκα σε ένα άσπρο κλασικό και ας έχει λίγο διαφορά το χρώμα.....τουλάχιστον μου έφυγε ο καημός να το δώ έτσι!!!χαχαχαχαχα Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 από τον dimosx 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimosx 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Η δουλειά έγινε ώς εξής.....έβγαλε το αφρολέξ που έχει η σέλα οπότε έμεινε σκέτο το πλαστικό.Εκεί έβαλε ένα δικό του αφρολέξ πολύ λεπτό(ήθελα να γίνει όσο περισσότερο ένα η σέλα με την ουρά του λύκου) και στην ένωση με την σέλα του οδηγού έκανε ένα φούσκωμα.Στο μπροστά μέρος κράτησα το παλιό ύφασμα για να είναι ίδιο με του οδηγού!! Ουσιαστικά σάν πλάνο είχα αυτό και προσπαθήσε το παλικάρι να το φέρει όσο περισσότερο μπορούσε ...... 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 δυστυχως με τελειωσαν τα λαικ, σε χρωσταω!! το σκεφτομαι και 'γω κατι παρομοιο αλλα με πολυεστερικη πατεντα, εχουμε μελλον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Η δουλειά έγινε ώς εξής.....έβγαλε το αφρολέξ που έχει η σέλα οπότε έμεινε σκέτο το πλαστικό.Εκεί έβαλε ένα δικό του αφρολέξ πολύ λεπτό(ήθελα να γίνει όσο περισσότερο ένα η σέλα με την ουρά του λύκου) και στην ένωση με την σέλα του οδηγού έκανε ένα φούσκωμα.Στο μπροστά μέρος κράτησα το παλιό ύφασμα για να είναι ίδιο με του οδηγού!! Ουσιαστικά σάν πλάνο είχα αυτό και προσπαθήσε το παλικάρι να το φέρει όσο περισσότερο μπορούσε ...... Ενα αναποδο μπροστινο σε λειπει κι εισαι ετοιμος.. :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimosx 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 δυστυχως με τελειωσαν τα λαικ, σε χρωσταω!! το σκεφτομαι και 'γω κατι παρομοιο αλλα με πολυεστερικη πατεντα, εχουμε μελλον! Βρε και εγώ σκέφτηκα να βάλω πολυεστέρα αλλά είναι πολύ μπελάς ρε γαμώτο.....αυτό που έκανα εγώ είναι η πιο εύκολη λύση πιστεύω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratis RR 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Πολύ καλό !!! αλλά... όχι ρε να πάρει... πάλι έξοδα θα με βάλετε να κάνω... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 Ωραια η σελα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makiswolf250 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2014 εξατμισουλες δεν βλεπω καβαλα δνε εχει τπτ πηρα τηλ σε αντιπροσοπιες μονο motosport και race tech υπαρχουν για την ωρα σε κανενα 4μηνο ειπαν θα βγαλουν και αλλες εταιριες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anais 90 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Ρε σεις παιδια ποσα χιλιομετρα βγαζετε με τα τακακια? Εμενα μου βγαζουν μονο 6-7 χιλιαδες χιλιομετρα.Να προσθεσω πως μου αρεσει να υπολογιζω να φτανω στα φαναρια μονο με 20-25 χιλιομετρα.Πιο πριν κοβω γκαζι και κατεβαζω ταχυτητα.Δηλαδη εγω δεν τα πιεζω τα φρενα.Φιλος και μηχανικος σε συνεργειο μου λεει πως πολυ πιθανο να ειναι πολυ μαλακη η παστα.Τωρα που τελειωσε η εγγυηση θα παω να βαλω αλλα τακακια και θα δω ποσα χιλιομετρα θα βγαλουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Αν βάλεις άλλα τακάκια θα φαγωθεί πιο νωρίς η δισκόπλακα λογικά..εμένα τα πρώτα βγάλαν 6 και τα δεύτερα θα βγάλουν κάπου στα 9 οπως παει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kour 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2014 Χαιρετίζω όλα τα λυκόπουλα!! Δηλώνω και εγω ευτυχισμένος κάτοχος wolf 250, για να δουμε τι λεει το μικρό... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anais 90 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2014 Αν βάλεις άλλα τακάκια θα φαγωθεί πιο νωρίς η δισκόπλακα λογικά..εμένα τα πρώτα βγάλαν 6 και τα δεύτερα θα βγάλουν κάπου στα 9 οπως παει.. Γιατι να φαγωθει πιο γρηγορα η δισκοπλακα? Δεν νομιζω να πηγαινει αναλογικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες