Jump to content
konto7

ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ

Recommended Posts

Δεν περνάν κυρά Μαρία.. :P

Καλώς τον Κωστή, περαστικά σου και καλή ανάρρωση αδερφέ!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

παιδια σχετικα με τον θορυβο στο 125 οταν πεφτει σε λακουβα εχετε κανει κατι? στο κοντερ νομιζω ειναι , ρωτησα στον μοτοσταυρο κ μ ειπε ειναι ετσι εργοστασιακα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια σχετικα με τον θορυβο στο 125 οταν πεφτει σε λακουβα εχετε κανει κατι? στο κοντερ νομιζω ειναι , ρωτησα στον μοτοσταυρο κ μ ειπε ειναι ετσι εργοστασιακα

κοίτα λίγο πιο πίσω.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωπα..... Γράψε λάθος..

170ΚΣ.. :crazy:

Καλώς τον!!! Περαστικά σου! Όσες και να είναι οι μέρες κουράγιο και υπομονή!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

wolfάδες καλησπέρα....σήμερα έκανα μια αλλαγή στο λύκο που την είχα εδώ και πολύ καιρο στο μυαλό μου!!!Είχα βάλει πλώρη για μονόσελο ρωτόντας σε μαγαζιά που φτιάχνουν αλλά επειδή δεν είχαν το καλούπι θα έπρεπε να βγάλουν ειδικά για εμένα και αυτό θα στοίχιζε πολλά $$$ .Έτσι αποφάσισα να πάω για μετατροπή της πίσω σέλλας αφού πρώτα αγόρασα 2h γνήσια (65 euro).Πήγα λοιπόν σε ένα μαγαζί που περνάει δερμάτινες ταπετσαρίες σε αυτοκίνητα και το αποτέλεσμα είναι αυτό......

IMAG0990.jpg

IMAG0986.jpg

IMAG1000.jpg

IMAG0992.jpg

Ήθελα να βγεί ίδιο το χρώμα με της μηχανής αλλά αυτό ήταν πολύ δύσκολο(έχουμε και χρωματάρα πανάθεμα μας!!!! :mB_kalo_e: ) όταν έχεις να κάνεις με δέρμα γι'αυτό αρκέστηκα σε ένα άσπρο κλασικό και ας έχει λίγο διαφορά το χρώμα.....τουλάχιστον μου έφυγε ο καημός να το δώ έτσι!!!χαχαχαχαχα :mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον dimosx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η δουλειά έγινε ώς εξής.....έβγαλε το αφρολέξ που έχει η σέλα οπότε έμεινε σκέτο το πλαστικό.Εκεί έβαλε ένα δικό του αφρολέξ πολύ λεπτό(ήθελα να γίνει όσο περισσότερο ένα η σέλα με την ουρά του λύκου) και στην ένωση με την σέλα του οδηγού έκανε ένα φούσκωμα.Στο μπροστά μέρος κράτησα το παλιό ύφασμα για να είναι ίδιο με του οδηγού!!

IMAG0995.jpg

Ουσιαστικά σάν πλάνο είχα αυτό και προσπαθήσε το παλικάρι να το φέρει όσο περισσότερο μπορούσε ......

Honda_CB1000_R2_002.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δυστυχως με τελειωσαν τα λαικ, σε χρωσταω!!

το σκεφτομαι και 'γω κατι παρομοιο αλλα με πολυεστερικη πατεντα, εχουμε μελλον!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η δουλειά έγινε ώς εξής.....έβγαλε το αφρολέξ που έχει η σέλα οπότε έμεινε σκέτο το πλαστικό.Εκεί έβαλε ένα δικό του αφρολέξ πολύ λεπτό(ήθελα να γίνει όσο περισσότερο ένα η σέλα με την ουρά του λύκου) και στην ένωση με την σέλα του οδηγού έκανε ένα φούσκωμα.Στο μπροστά μέρος κράτησα το παλιό ύφασμα για να είναι ίδιο με του οδηγού!!

IMAG0995.jpg

Ουσιαστικά σάν πλάνο είχα αυτό και προσπαθήσε το παλικάρι να το φέρει όσο περισσότερο μπορούσε ......

Honda_CB1000_R2_002.jpg

Ενα αναποδο μπροστινο σε λειπει κι εισαι ετοιμος.. :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δυστυχως με τελειωσαν τα λαικ, σε χρωσταω!!

το σκεφτομαι και 'γω κατι παρομοιο αλλα με πολυεστερικη πατεντα, εχουμε μελλον!

Βρε και εγώ σκέφτηκα να βάλω πολυεστέρα αλλά είναι πολύ μπελάς ρε γαμώτο.....αυτό που έκανα εγώ είναι η πιο εύκολη λύση πιστεύω!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εξατμισουλες δεν βλεπω καβαλα δνε εχει τπτ πηρα τηλ σε αντιπροσοπιες μονο motosport και race tech υπαρχουν για την ωρα σε κανενα 4μηνο ειπαν θα βγαλουν και αλλες εταιριες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε σεις παιδια ποσα χιλιομετρα βγαζετε με τα τακακια? Εμενα μου βγαζουν μονο 6-7 χιλιαδες χιλιομετρα.Να προσθεσω πως μου αρεσει να υπολογιζω να φτανω στα φαναρια μονο με 20-25 χιλιομετρα.Πιο πριν κοβω γκαζι και κατεβαζω ταχυτητα.Δηλαδη εγω δεν τα πιεζω τα φρενα.Φιλος και μηχανικος σε συνεργειο μου λεει πως πολυ πιθανο να ειναι πολυ μαλακη η παστα.Τωρα που τελειωσε η εγγυηση θα παω να βαλω αλλα τακακια και θα δω ποσα χιλιομετρα θα βγαλουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν βάλεις άλλα τακάκια θα φαγωθεί πιο νωρίς η δισκόπλακα λογικά..εμένα τα πρώτα βγάλαν 6 και τα δεύτερα θα βγάλουν κάπου στα 9 οπως παει..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαιρετίζω όλα τα λυκόπουλα!!

Δηλώνω και εγω ευτυχισμένος κάτοχος wolf 250, για να δουμε τι λεει το μικρό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν βάλεις άλλα τακάκια θα φαγωθεί πιο νωρίς η δισκόπλακα λογικά..εμένα τα πρώτα βγάλαν 6 και τα δεύτερα θα βγάλουν κάπου στα 9 οπως παει..

Γιατι να φαγωθει πιο γρηγορα η δισκοπλακα? Δεν νομιζω να πηγαινει αναλογικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα