tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 ειναι δυσκολη αποφαση δεν ξερω για κατευθυνετε με ρε παιδια λιγακι να ριξω μια ψηφο Έλα Πάρη, άλλος ένας λόγος, δίχρονος και αυτός. Το τελευταίο νικηφόρο δίχρονο μοτοκρός όλων των εποχών. Ricky Carmichael baby, εδώ με το τετράχρονο RMZ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Ειναι πολυ κακο το μαμηδι: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) Έχουμε και λέμε Kawasaki H2 750 vs Suzuki GT 750 1-0 Kawasaki Z900 vs ????? 2-0 Kawasaki Z1300 vs Suzuki GS 1000 3-0 Kawasaki GPz 1100 vs Suzuki GSX 1100 3-1 ????? vs Suzuki Katana 1100 3-2 ???? vs Suzuki RG 500 Γ 3-3 Kawasaki GPZ 900 R vs Suzuki GSXR 750 3-4 Kawasaki ZXR 750 vs Suzuki GSXR 750 4-4 Kawasaki ZZR 1100 vs Suzuki GSXR 1100 5-4 Kawasaki ZX-12R vs Suzuki Hayabusa 5-5 Kawasaki ZX-10R vs Suzuki GSX-R 1000 6-5 Τελικό σκόρ.. . . . 6-6 γιατι στις χωμάτινες μηχανές η Suzuki κερδίζει κατα κράτος. Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2012 από τον Nippon Denso Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwRgoS-or-HayaS 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) http://youtu.be/iYXeEIyp1fc Γατάκια καφασάκια ευθειάκηδες! χθες εφαγα ολο το νετ για να το βρω! α! και κατι ακομα! SUZUKARA ρεεεεεεεεεε!!! and ride by the best! Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2012 από τον GiwRgoS-or-HayaS 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Έχουμε και λέμε Kawasaki H2 750 vs Suzuki GT 750 1-0 Kawasaki Z900 vs ????? 2-0 Kawasaki Z1300 vs Suzuki GS 1000 3-0 Kawasaki GPz 1100 vs Suzuki GSX 1100 3-1 ????? vs Suzuki Katana 1100 3-2 ???? vs Suzuki RG 500 Γ 3-3 Kawasaki GPZ 900 R vs Suzuki GSXR 750 3-4 Kawasaki ZXR 750 vs Suzuki GSXR 750 4-4 Kawasaki ZZR 1100 vs Suzuki GSXR 1100 5-4 Kawasaki ZX-12R vs Suzuki Hayabusa 5-5 ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ!!! Kawasaki ZX-10R vs Suzuki GSX-R 1000 6-5 Τελικό σκόρ.. . . . 6-6 γιατι στις χωμάτινες μηχανές η Suzuki κερδίζει κατα κράτος. Τα bandit που είναι;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Ένας πολύ καλός λόγος να ψηφίσεις Suzuki, ιδίως εσύ που είσαι και διχρονάκιας, το θρυλικό νούμερο 34. Τι σχεση εχει η μοτο του Σβαντζ με τα RGV παραγωγης..........................απαραδεκτη η συγκριση. Αυτο το εξογκωμα(σαν καρκινωμα ειναι )να μην ειχε στον κωλο,ισως να βλεπωτανε λιγο............... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ειλικρινά το όλο ανωτέρω concept είναι απλά τρελό! Απ τη βαφή μέχρι τα πάντα. Θέλω μια φορά να το δώ από κοντά να του γλύψω το τιμόνι Αυτο το εξογκωμα(σαν καρκινωμα ειναι )να μην ειχε στον κωλο,ισως να βλεπωτανε λιγο............... Bάλε το σελάκι ρε και μη μας ζαλίζεις τον έρωτα! :lol: Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2012 από τον Messer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Bάλε το σελάκι ρε και μη μας ζαλίζεις τον έρωτα! :lol: Εχει και ενα εξογκωμα μπροστα μαστορα,να βγαλω και το φαναρι...................? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Πολυ πιο ομορφος ο ζουζουρας,και ακουσα οτι εχει και φρενα,αληθευει...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τι σχεση εχει η μοτο του Σβαντζ με τα RGV παραγωγης..........................απαραδεκτη η συγκριση. Δεν έκανα αυτή την σύγκριση! Αλλά μιας και το αναφέρεις, η τεχνολογία από τα GP δεν υποτίθεται ότι περνάει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο και στα μοντέλα παραγωγής; Εσύ που τα έχεις ζήσει κιόλας, πιο έστριβε καλύτερα, το KR1S ή το RGV; Ειλικρινά το όλο ανωτέρω concept είναι απλά τρελό! Απ τη βαφή μέχρι τα πάντα. Θέλω μια φορά να το δώ από κοντά να του γλύψω το τιμόνι PERVERT ALERT! Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Fly robin Fly!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Δεν έκανα αυτή την σύγκριση! Αλλά μιας και το αναφέρεις, η τεχνολογία από τα GP δεν υποτίθεται ότι περνάει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο και στα μοντέλα παραγωγής; Εσύ που τα έχεις ζήσει κιόλας, πιο έστριβε καλύτερα, το KR1S ή το RGV; PERVERT ALERT! Και εστριβε και φρεναριζε καλυτερα το RGV(εμενα δεν μου αρεσε αυτο ομως)αλλα γιατι πιστευεις οτι αυτο ηταν αποτελεσμα της εμπλοκης της Σουζουκι στους αγωνες? Μην ξεχνας οτι η Χοντα ειναι παντοκρατωρας στους αγωνες,αλλα ταυτοχρονα φτιαχνει τα πιο πλαδαρα μηχανακια παραγωγης. Καμμια σχεση οι αγωνες με τις μοτο παραγωγης-γνωμη μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 το σκορ ποσο ειναι επειδη ακομα να ψηφισω και δεν θελω να παθει αρση η ψηφος μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mclaren 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 suzuki δαγκωτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 το σκορ ποσο ειναι επειδη ακομα να ψηφισω και δεν θελω να παθει αρση η ψηφος μου 69-56 υπέρ kawa... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν... κάπου την έχω ξαναγράψει την ιστορία μου, αλλά μετά από αυτό θα καταλάβετε "γιατί Suzuki!" Με παίρνει τηλέφωνο ένας φίλος μου να πάω για ένα ποτό στο Γκάζι που ήταν εκεί και κάτι γκομενάκια από τη σχολή του! Παίρνω λοιπόν το Ninjaki (Ninja250) μου και πάω! Καθώς μπαίνω μέσα εγώ ο μέγας μηχανόβιος με κράνος μπουφάν κλπ με πλησιάζει ένα μ@νί και όλο χαρά με ρωτάει(ούτε γεια δεν είπε): -Έχεις μηχανή??? -Νννναι!... μμμμμία μικρή! -Ποιό? -Ένα ninjaki 250 της λέω.... -Α εγώ νόμιζα ότι είχες κανένα GsxR μου λέει, με ταπεινωτικό ύφος και φεύγει! Κλάσιμο κανονικό! Ε λοιπόν μετά από 2 χρόνια μπήκα και εγώ στον ίσιο δρόμο, πήρα GsxR 600, θα πάω να την ξαναβρώ αλλά αμα μου πει ότι ήθελε από 750 και πάνω θα την μ@μήσω!!! :D Οπότε Suzuki παίδες για να μην σας τύχει τίποτα τέτοιο σαν εμένα :lol: (Και τώρα σοβαρά) Παρόλαυτά το πάθημα δε μου έγινε μάθημα και στην ψηφοφορία ψήφισα Kawasaki μιας και θεωρώ πως αυτή τη στιγμή έχει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα μηχανών από κάθε άλλη εταιρεία και μπράβο της. Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2012 από τον Ghostakis 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Ένα θα σας πω, ο ghost rider τι μηχανή καβαλάει;;; Μήπως gsxr 1000;;; Λοιπόν... κάπου την έχω ξαναγράψει την ιστορία μου, αλλά μετά από αυτό θα καταλάβετε "γιατί Suzuki!" Με παίρνει τηλέφωνο ένας φίλος μου να πάω για ένα ποτό στο Γκάζι που ήταν εκεί και κάτι γκομενάκια από τη σχολή του! Παίρνω λοιπόν το Ninjaki (Ninja250) μου και πάω! Καθώς μπαίνω μέσα εγώ ο μέγας μηχανόβιος με κράνος μπουφάν κλπ με πλησιάζει ένα μ@νί και όλο χαρά με ρωτάει(ούτε γεια δεν είπε): -Έχεις μηχανή??? -Νννναι!... μμμμμία μικρή! -Ποιό? -Ένα ninjaki 250 της λέω.... -Α εγώ νόμιζα ότι είχες κανένα GsxR μου λέει, με ταπεινωτικό ύφος και φεύγει! Κλάσιμο κανονικό! Ε λοιπόν μετά από 2 χρόνια μπήκα και εγώ στον ίσιο δρόμο, πήρα GsxR 600, θα πάω να την ξαναβρώ αλλά αμα μου πει ότι ήθελε από 750 και πάνω θα την μ@μήσω!!! :D Οπότε Suzuki παίδες για να μην σας τύχει τίποτα τέτοιο σαν εμένα :lol: (Και τώρα σοβαρά) Παρόλαυτά το πάθημα δε μου έγινε μάθημα και στην ψηφοφορία ψήφισα Kawasaki μιας και θεωρώ πως αυτή τη στιγμή έχει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα μηχανών από κάθε άλλη εταιρεία και μπράβο της. Σκούτερ δεν έχει, on-off δεν έχει (το versys δεν είναι on-off)... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Και εστριβε και φρεναριζε καλυτερα το RGV(εμενα δεν μου αρεσε αυτο ομως)αλλα γιατι πιστευεις οτι αυτο ηταν αποτελεσμα της εμπλοκης της Σουζουκι στους αγωνες? Μην ξεχνας οτι η Χοντα ειναι παντοκρατωρας στους αγωνες,αλλα ταυτοχρονα φτιαχνει τα πιο πλαδαρα μηχανακια παραγωγης. Καμμια σχεση οι αγωνες με τις μοτο παραγωγης-γνωμη μου. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι η τεχνογνωσία που παράγεται στους αγώνες είναι άχρηστη για την μαζική παραγωγή. Δεν είναι απαραίτητο να μιλάμε για συγκεκριμένη τεχνολογία, μπορεί να είναι ρυθμίσεις, διαστάσεις, γεωμετρία κλπ. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι της κάθε εταιρίας να την αξιοποιήσει κατά το δοκούν, η Χόντα ας πούμε προτιμάει να προσφέρει πιο φιλικά μηχανάκια ακόμα και στις σπορ κατηγορίες. Το γεγονός ότι το δίχρονο SS Σουζούκι των αρχών της δεκαετίας του '90 ήταν πιο καλοστημένο από το Καβασάκι όλο και κάποια σχέση θα είχε με την δυναμική παρουσία της πρώτης στους αγώνες και την απουσία της δεύτερης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Έχουμε και λέμε Kawasaki H2 750 vs Suzuki GT 750 1-0 (μονο σε γκαζι γιατι στα αλλα αστο) Kawasaki Z900 vs ????? 2-0 Kawasaki Z1300 vs Suzuki GS 1000 3-0 Kawasaki GPz 1100 vs Suzuki GSX 1100 3-1 ????? vs Suzuki Katana 1100 3-2 ???? vs Suzuki RG 500 Γ 3-3 Kawasaki GPZ 900 R vs Suzuki GSXR 750 3-4 Kawasaki ZXR 750 vs Suzuki GSXR 750 4-4 Kawasaki ZZR 1100 vs Suzuki GSXR 1100 5-4 ΑΑΑΑΑΑΑΣΧΕΤΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ!!! + οτι η GSX-R ειναι καλυτερη Kawasaki ZX-12R vs Suzuki Hayabusa 5-5 ZZR 1400 θα ηταν πιο δικαιο Kawasaki ZX-10R vs Suzuki GSX-R 1000 6-5 Καλυτερη απο την Κ5? Για κανενα λογο! Τελικό σκόρ.. . . . 6-6 γιατι στις χωμάτινες μηχανές η Suzuki κερδίζει κατα κράτος. ΟΧΙ η μαχη συνεχιζεται Z750 vs GSR 750 0-1 ?????? vs GSR 600 0-2 ???? vs B King 0-3 ???? vs Burgman 0-4 KR-1S vs RGV 0-5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 ΟΧΙ η μαχη συνεχιζεται Z750 vs GSR 750 0-1 ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ... ?????? vs GSR 600 0-2 ???? vs B King 0-3 ???? vs Burgman 0-4 KR-1S vs RGV 0-5 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Fly robin Fly!!! Πως το έκανε αυτό τώρα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πως το έκανε αυτό τώρα??? The mountain!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=T-aGYGSsVIk Φυσικά το Ελληνικό δημόσιο φρόντισε επίσης για την ψυχαγωγία μας και για την άσκηση της ψυχικής ηρεμίας μας, βάζοντας διάφορες ράμπες απογείωσης, όπως η αγαπημένη μου στη γέφυρα του γαλλικού νομίζω. Fly suzuki fly και εκεί! Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2012 από τον Messer 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Μάγκες, δεν έχω ψηφίσει ακόμα, αν και κλίνω προς τη Suzuki. Θα τη φυλάξω την ψήφο μου... Αν υπάρχει κανένας διαθέσιμος, την ανταλλάζω με μία ψήφο στα Υamaha... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 ΟΧΙ η μαχη συνεχιζεται Z750 vs GSR 750 0-1 ?????? vs GSR 600 0-2 ???? vs B King 0-3 ???? vs Burgman 0-4 KR-1S vs RGV 0-5 1)Στην τελευταία μου σύγκριση μιλάω για τα σημερινά ZX10R και GSXR 2)Αφου ειναι ασχετες πως ειναι καλυτερη η GSXR? 3)Στο GSR 750 διαφωνούμε...πολύ καλός κινητήρας,μετριότατες αναρτήσεις και πλαίσιο.Πόντος στην Kawasaki απο μένα! 4)Στο GSR 600 συμφωνούμε 6)Σύγκριση σκούτερ; Με τίποτα όμως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες