Κουρουμπελο 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Χαιρετω τους δικυκλιστες.Πρωτο μου θεμα στο φορουμ :).Στο ψητο τωρα. Θέλω να αγοράσω ενα δικυκλο 100-125cc ομως δε σκαμπαζω πολλα απο μηχανες (θα ειναι η πρωτη μου) και εχω και το οριο στα 600 ευρω που μπορω να διαθεσω.Μιλωντας για μεταχειρισμενο παντα :) Σκεφτομαι διαφορα παπακια ομως δεν ξερω και πολλα πραγματα ωστε να καταληξω :/ Ακουω προτασεις !! :) Ευχαριστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 αμα ειναι η πρωτη σου να ειναι η παπι η σκουτερ μεχρι 125 κυβικα προτεινω HONDA ASTRA!! YAMAHA CRYPTON 110 παλιο SUZUKI SHOGUN και το καλυτερο που θα μπορουσες να παρεις ειναι HONDA C50c ή YAMAHA TOWNMATE 50cc , 80cc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2509835/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρουμπελο 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Ενα αστρα η ακομα περισσοτερο το κρυπτον ειναι οι τοπ σκεψεις μου.Το προβλημα μου ειναι οτι για να αγορασω το παπι πρεπει να μπορω να το ελεγξω. Μηπως υπαρχουν καποια πραγματα που μπορω να κανω και μονος μου (επαναλαμβανω δεν σκαμπαζω απο μηχανες) ωστε να μην με πιασουν κοροιδο; Αλλιως ο ελεγχος απο μηχανικο, κοστιζει; και ποσο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Ενα αστρα η ακομα περισσοτερο το κρυπτον ειναι οι τοπ σκεψεις μου.Το προβλημα μου ειναι οτι για να αγορασω το παπι πρεπει να μπορω να το ελεγξω. Μηπως υπαρχουν καποια πραγματα που μπορω να κανω και μονος μου (επαναλαμβανω δεν σκαμπαζω απο μηχανες) ωστε να μην με πιασουν κοροιδο; Αλλιως ο ελεγχος απο μηχανικο, κοστιζει; και ποσο; θα προτεινα αστρα που εχει εκατονταδες αγγελιες για ολα τα γουστα. και κρυπτον και καζερ θα προτεινα αλλα δεν εχει τοσα πολλα , ασε που κρυπτον δεν βρισκεις κατω απο 600 ευκολα. πηγαινε σε μη εξουσιοδοτημενο μηχανικο να το δει πριν το παρεις, αποκλειεται να σου παρει λεφτα. απο ντροπη δως του ενα ταληρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μηπως υπαρχουν καποια πραγματα που μπορω να κανω και μονος μου (επαναλαμβανω δεν σκαμπαζω απο μηχανες) ωστε να μην με πιασουν κοροιδο; http://www.mybike.gr...__1 Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2012 από τον originalksd Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρουμπελο 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Μαλιστα :) Πολυ κατατοπιστικος οδηγος !:) Ωστοσο υπαρχει ακομα ενα προβλημα που μαλλον θα επρεπε να εχω αναφερει. Ειμαι 17 και κλεινω τα 18 τον οκτωβρη ομως αποκλειω το ενδεχομενο να μην εχω παρει παπι ολο το καλοκαιρι. Ειναι χρησιμο το διπλωμα για 50αρι ετσι για την ελαχιστη καλυψη προς τον νομο ή δεν αξιζει; Μιας και πριν τον οκτωβρη δεν μπορω να βγαλω για 125.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l@mpros dy 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Μαλιστα :) Πολυ κατατοπιστικος οδηγος ! :) Ωστοσο υπαρχει ακομα ενα προβλημα που μαλλον θα επρεπε να εχω αναφερει. Ειμαι 17 και κλεινω τα 18 τον οκτωβρη ομως αποκλειω το ενδεχομενο να μην εχω παρει παπι ολο το καλοκαιρι. Ειναι χρησιμο το διπλωμα για 50αρι ετσι για την ελαχιστη καλυψη προς τον νομο ή δεν αξιζει; Μιας και πριν τον οκτωβρη δεν μπορω να βγαλω για 125.. Σου προτεινω να παρεις το μηχανακι και να το εχεις στην αυλη σου/κατω απο το σπιτι σου/οπουδηποτε και να κανεις υπομονη μεχρι οκτωμβρη να βγαλεις και ενα διπλωμα, αμαρτια ειναι να τραβιεσαι με , χτυπα ξυλο, μια χαζομαρα που θα σου τυχει. Σε πολλους εχει τυχει και ξερουμε απο αυτα. Ωστοσο μπορεις αυτο το χρονικο διαστημα μεχρι να βγαλεις διπλωμα να το αξιοποιησεις για να τελοιοποιησεις το παπι σε καποια,πιθανον, ''μελανα'' σημεια που υπηρχαν απο τον πρωην ιδιοκτητη κιαι με το που παρεις το διπλωμα φευγεις ωραιος και κυριλε...μην σου ξυνισει τωρα την αγορα κανενας γερος π.χ που θα στουκαρει πανω σου και ας μην φταις εσυ...φιλικα παντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρουμπελο 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Τα εχω σκεφτει αυτα ουκ ολιγες φορες. Ομως φοβαμαι οτι αυτο το καλοκαιρι δεν θα κρατηθω :S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 για εμενα βρες ενα honda glx 90cc.αθαντο οπψς και ολα της εποχης του.ενα φιλοςπηγε να αλλαξει λαδια και ελιενει την ταπα ο μηχανικος και δεν ιεχε ουτεσταγονα μεσα.και δουλευε ρολοι.....απλα επειδη τα παπακια που σου προτινουν απο πανω πολυ καγκουρες τα εχουν κωλοφτιαξει και τους εχουν πιει το αιμα να πας με μηχανιο και κυριος να μην εχει λυθει το μοτερ για κανενα λογο περα απο τις φλατζες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l@mpros dy 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Τα εχω σκεφτει αυτα ουκ ολιγες φορες. Ομως φοβαμαι οτι αυτο το καλοκαιρι δεν θα κρατηθω :S Αν δεν κρατιεσαι (συμβαινει μην ανυσηχεις :P ) η καλυτερη λυση ειναι να το παρεις τσουλωντας το στην κοντινοτερη απομονωμενη αλανα και να κανεις ανενοχλητος ο,τι βολτα γουσταρεις. Εγω ετσι εκανα ενα χρονο και δικαιωθηκα αν και η πολυτεχνειουπολη (εκει πηγαινα αν ξερεις απο αθηνα) ειναι αρκετα μεγαλη. Οποτε βρες ενα ερημο σημειο και κανε οσες βολτες θες. Πανω απο'ολα σκεψου τον εαυτο σου και οχι την κ@υλα της στιγμης, μετα απο κανα χρονο εμπειριας στους δημοσιους δρομους θα με θυμηθεις που στα'λεγα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρουμπελο 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Ωραια ιδεα :D Ακομα μια ερωτηση. Τι γινεται με μεταβιβασεις ασφαλειες κλπ στην δικια μου περιπτωση;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 κάνε μια αναζήτηση μέσα στο φόρουμ και θα μάθεις ότι χρειάζεσαι.... υπάρχουν τα αντίστοιχα θέματα.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες