Jump to content
Sign in to follow this  
μάθο...

Γυναικα αναβατης...

Recommended Posts

Ολο και περισσοτερο γυρω μας βλεπουμε να κυκλοφορουν γυναικες στη θεση του οδηγου μοτοσυκλετας... :) Τι σε χαλαει πιο πολυ αλλά και τι σε φτιαχνει πιο πολυ σε μια γυναικα πανω στη μοτοσυκλετα;...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν ξέρω γιατί αλλά όταν βλέπω γυναίκα σε μοτοσυκλέτα της έχω περισσότερη εμπιστοσύνη απο ότι όταν βλέπω σε αμάξι.Την παίρνω για πιο...τσακαλάκι.

Αυτό που με χαλάει όμως είναι όταν δεν βάζουν κράνος για να μη βγεί το ρούζ ή χαλάσει το μαλλί!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με φτιάχνει όταν βγάζει το κράνος και βλέπω να χύνεται το μαλλί στους ώμους της.

Με χαλάει που βλέπω πασαλιμένο το ρουζ πάνω στα μάγουλα του κράνους της...

Καλές είναι.Πολύ καλύτερες από τις γυναίκες οδηγούς αυτοκινήτων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με χαλάει όταν τις βλέπω να οδηγούν με mule ή πεδιλάκι και χωρίς κράνος.

Μου αρέσει όταν μας "αφήνουν" στα φανάρια, γρήγορες.

Είναι οι ρουφιάνες :ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εδω υπαρχουν δυο κατηγοριες.

Αυτες που παιρνουν ενα μοδατο σκουτερ για καθημερινη μετακινηση και ειναι σχεδον μονιμα χωρις κρανος και λοιπο εξοπλισμο με πεδιλο και φουστιτσα και οδηγουν καπως παρασάνταλα,κι αυτες που εχουν μοτοσυκλετες και φορανε κανονικο εξοπλισμο και οδηγουν ωραια και συνετα.

Στις δευτερες τους βγαζω το καπελο γιατι τις περισσοτερες φορες βαζουν τα γυαλια στου αντιθετου φυλλου αναβατες οσο αναφορα τον εξοπλισμο.

Πραγματικα χαιρομαι να τις βλεπω στον δρομο.

Για τις πρωτες τι να πω?Προσπαθω να τις αποφυγω οπως ακριβως οταν καθονται στην θεση του οδηγου του αυτοκινητου τους :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου αρεσει να ειμαι πισω απο γυναικα που οδηγει και να φοραει χαμηλοκαβαλο παντελονι η φουστα :_thumbsup:

τωρα να με χαλαει κατι δεν νομιζω εκτος και αν ειναι αυτη πιο ογκοδης απο την ιδια την μηχανη :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Με φτιάχνει όταν βγάζει το κράνος και βλέπω να χύνεται το μαλλί στους ώμους της.

Σκέψου λοιπόν τι έπαθα, όταν παίζαμε κρυφτούλι με μια R1 στις στροφές του Μαρτίνου, όταν σταματήσαμε τυχαία μαζί για βενζίνη στον Λεβέντη και είδα αυτό που περιγράφεις...

Ήπαγε οπίσω μου Σατανά, παντρεμένος άνθρωπος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει ένα μουράτο μωρό, εδώ στην Σαλονίκη που οδηγεί ένα μπλε-κόκκινo cbr1000 που και τις δυο φορές που την έχω πετύχει μου.......έκανε εντύπωση :spiteful:

Που 'σαι καλή μου? Internet δεν έχεις? :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κι εδω υπαρχουν δυο κατηγοριες.

Αυτες που παιρνουν ενα μοδατο σκουτερ για καθημερινη μετακινηση και ειναι σχεδον μονιμα χωρις κρανος και λοιπο εξοπλισμο με πεδιλο και φουστιτσα και οδηγουν καπως παρασάνταλα,κι αυτες που εχουν μοτοσυκλετες και φορανε κανονικο εξοπλισμο και οδηγουν ωραια και συνετα.

Στις δευτερες τους βγαζω το καπελο γιατι τις περισσοτερες φορες βαζουν τα γυαλια στου αντιθετου φυλλου αναβατες οσο αναφορα τον εξοπλισμο.

Πραγματικα χαιρομαι να τις βλεπω στον δρομο.

Για τις πρωτες τι να πω?Προσπαθω να τις αποφυγω οπως ακριβως οταν καθονται στην θεση του οδηγου του αυτοκινητου τους :/

<{POST_SNAPBACK}>

Αυτό ακριβως . :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα απο μια κοπέλα σε ενα scooterάκι (>125) με jet κρανάκι με φορεματάκι !! Τι να κάνουμε..μην περιμένουμε να φοράνε και δερμάτινα...γυναίκες θέλουμε..όχι αντρογύναικες !! :_thumbsup:

Τωρα το καταπόσο οδηγούν σωστά δεν μπορείς να το κρίνεις απο το φύλο !!

Φαίνονται πιο σπιρτόζες απο αυτε που οδηγούν αυτοκίνητο !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμμμ, τι να πω εγω? Με βριζουν οταν τις περναω και τρωνε στη μαπα το καυσαεριο απο τις ξεταπωτες ... :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Χμμμ, τι να πω εγω? Με βριζουν οταν τις περναω και τρωνε στη μαπα το καυσαεριο απο τις ξεταπωτες ...  :/

<{POST_SNAPBACK}>

Όπως πάντα καφρος :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι αρνητικό, βλέποντας μία γυναικα πάνω σε μοτοσυκλετα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρίς να έχω ιδιαίτερες εμπειρίες από μηχανές, ξέρω πολύ καλά ότι για να οδηγεί κάποιος μηχανή και να είναι σωστός γενικά, πρέπει να είναι πολύ συνειδητοποιημένος γι΄αυτό που κάνει. Έτσι, ενώ στα αυτοκίνητα δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που φαίνεται με γυμνό μάτι και διαχωρίζει τις χαζογκόμενες - χάρους οδηγούς από τις "σωστές", στις μηχανές υπάρχει! Η χαζοκαγκουρογκόμενα ασυνήδητη οδηγός είναι αυτή που θα οδηγεί χωρίς κράνος και λοιπό εξοπλισμό ασφαλείας και φορώντας πεδηλάκι, ενώ μια κοπέλα που οδηγεί μηχανή φορώντας πάντα κράνος και λοιπά από εξοπλισμό, θα είναι 99.9% συνειδητοποιημένη και σωστή. :_thumbsup:

Καλά τα βλέπω...; :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα απο μια κοπέλα σε ενα scooterάκι (>125) με jet κρανάκι με φορεματάκι !! Τι να κάνουμε..μην περιμένουμε να φοράνε και δερμάτινα...γυναίκες θέλουμε..όχι αντρογύναικες !!  :_thumbsup:

<{POST_SNAPBACK}>

Kαι μας αντρες μας θελουνε κι οχι Robocop....αλλα τα φοραμε για να...μας εχουν :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Χμμμ, τι να πω εγω? Με βριζουν οταν τις περναω και τρωνε στη μαπα το καυσαεριο απο τις ξεταπωτες ...  :/

<{POST_SNAPBACK}>

Ζούγκλε.... :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Υπάρχει ένα μουράτο μωρό, εδώ στην Σαλονίκη που οδηγεί ένα μπλε-κόκκινo cbr1000 που και τις δυο φορές που την έχω πετύχει μου.......έκανε εντύπωση :spiteful:

Που 'σαι καλή μου? Internet δεν έχεις?  :grin:

<{POST_SNAPBACK}>

Στα φαναρια την πετυχες? :grin::grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίζει κι αυτή, αλλά στην Ξάνθη

Εδώ στην τελευταία Πανελλήνια μοτοσικλετιστών στην Ασπροβάλτα

post-112-1157179130_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι πιο όμορφο από μια αγάπη πάνω σε μια άλλη αγάπη... τέλειος συνδυασμός.. :wub:

Οι γυναίκες οδηγοί μοτό αγαπάνε αυτό που κάνουν και συνήθως είναι πιο ψαγμένες.. δεν το κάνουν δλδ για λόγους μετακίνησης και μόνο όπως αυτές που οδηγάνε scooterοειδή..

Στις περισσότερες περιπτώσεις..το οπτικό μέρος της υπόθεσης είναι όμορφο, αλλά σε όσες συζητήσεις γίνονται..πάντα στεκόμαστε σε αυτό...το οποίο δεν είναι και η ουσία..

Ας μιλήσουμε και για την οδήγηση...αυτό που σε κάνει αναβάτη..

Στην αρχή είναι πιο φοβισμένες (ποιος δεν ήταν άλλωστε) και προχωράνε βήμα - βήμα... πρώτα κάνουν κτήμα τους κάτι και μετά προχωράνε στο επόμενο.. φοβούνται το γκάζι αλλά παθιάζονται και πάρα πολύ με αυτό.. Κάτι που έχουν είναι ότι ζυγιάζουν περισσότερο τις καταστάσεις...έχουν μέτρο δλδ .. και κρατάνε τις ισορροπίες .. και πολύ σπάνια τις ξεπερνάνε..

Ρωτάνε συνέχεια, και διψάνε για γνώση.. και χιλιόμετρα.. φοράνε σχεδόν πάντα εξοπλισμό..τους αρέσει το αεράκι και η ελευθερία που αισθανονται..

Όσες δε,την έχουν ψάξει περισσότερο...είναι πραγματικά εντυπωσιακές... και φυσικά είναι αντάξιες ενός άντρα (και γιατί να μην ήταν δλδ? Η μοτό οδηγιέται με το μυαλό...όχι με την δύναμη..)

Κάτι πολύ βασικό είναι ότι έχουν πολύ περισσότερες δυσκολίες στο να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.. ο άντρας είναι πιο εύκολο να δώσει την μάχη του ώστε να αποκτήσει μοτό... η γυναίκα όμως...εκτός από τις "κλασσικές" δυσκολίες όπως βάρος, φόβος , οικονομικά κτλ έχουν να αντιμετωπίσουν και extra δυσκολίες από τη οικογένεια, από φίλους - φίλες, να πολεμήσουν διάφορα ταμπού δλδ.. μόνο και μόνο γιατί είναι γυναίκες!

Για αυτό όποτε βλέπετε μια γυναίκα πάνω σε μια μοτό.. πέραν του θαυμασμού που σας προκαλεί το οπτικό αποτέλεσμα.. να ξέρετε ότι αυτή που βλέπετε έχει κότσια και θέληση και πραγματικά αγαπάει και έχει δώσει αγώνα για να το αποκτήσει!

Οπότε έναν extra χαιρετισμό.. τον αξίζει :winking:

RESPECT.. στις κυρίες :_thumbsup:

post-366-1157191873_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..Η πιο όμορφη απάντηση που έχω διαβάσει/ακούσει ever! :blush:

Είναι ακριβώς έτσι όπως τα περιγράφεις (μα τί πηγές έχεις...? :P )

Σε ευχαριστούμε (ολες φαντάζομαι) πολύ! :_thumbsup:

μμμ..τέλεια φωτο :)

Κατ'εμέ:

...Piu bella cosa non c'e!!! :ok:

Απλές καθημερινές ιστορίες... :)

(ας με συγχωρήσουν οι φιλεναδίτσες μου που ανέβασα φωτο χωρις να τις ρωτήσω πρωτα..)

post-362-1157200203_thumb.jpg

post-362-1157200243_thumb.jpg

post-362-1157200278_thumb.jpg

post-362-1157200340_thumb.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Άρτεμις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα