Palaviarakos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Ποια ειναι η γνωμη σας? Παιζει κομπινα? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2405725/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 βρισκεις μεταχειρα απο ιδιωτη σε πολυ καλη κατασταση. μην κοιτας καν απο εμπορους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Το συγκεκριμένο το βλέπω 1 χρόνο τουλάχιστον στο συγκεκριμένο μαγαζί επειδή περνάω από εκεί συχνά.. Νομίζω ότι το είχαν καινούριο. Τώρα αυτό με την άδεια δεν ξέρω.. Μπορεί να το είχε κλείσει κανένας για να το πάρει και να το μετάνιωσε ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Το συγκεκριμένο το βλέπω 1 χρόνο τουλάχιστον στο συγκεκριμένο μαγαζί επειδή περνάω από εκεί συχνά.. Νομίζω ότι το είχαν καινούριο. Τώρα αυτό με την άδεια δεν ξέρω.. Μπορεί να το είχε κλείσει κανένας για να το πάρει και να το μετάνιωσε ?? και μενα κατι τετοιο μου μυριζει. εγω προτεινω στ φιλο να μην το κοιταει καν. ιδιωτες=μονοδρομος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Palaviarakos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Το συγκεκριμένο το βλέπω 1 χρόνο τουλάχιστον στο συγκεκριμένο μαγαζί επειδή περνάω από εκεί συχνά.. Νομίζω ότι το είχαν καινούριο. Τώρα αυτό με την άδεια δεν ξέρω.. Μπορεί να το είχε κλείσει κανένας για να το πάρει και να το μετάνιωσε ?? και εγω κατι τετοιο σκεφτομαι. πως το ακυρωσε καποιος τελευταια στιγμη. βρισκεις μεταχειρα απο ιδιωτη σε πολυ καλη κατασταση. μην κοιτας καν απο εμπορους. εχεις δικιο. μεταχειρα ψαχνω απλα παντα το καινουριο προκαλει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 μονο που ειδα βυνιος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cojones 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) φίλε μου καλησπέρα.λιγο άκυρο με το θέμα αλλά αν ενδιαφέρεσαι πουλάει καλός μου φίλος το ΧΤΧ του 2008 σε μοταρντ πορτοκάλι με 30.000χλμ σε πολύ καλή κατάσταση στα 3.700.για να μην χαλάσει το θέμα στείλε μου αν θες πμ να τα πούμε.είναι Αθήνα η μηχανή ακριβώς αυτό είναι για να καταλάβεις http://www.google.gr...250&tx=67&ty=49 Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2012 από τον cojones Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 μονο που ειδα βυνιος... Σα δε ντρεπεσαι!!! :respekt: :respekt: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Γιατί, τι ακούγεται που δεν μαθαίνουμε εμείς οι μακρινοί; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες