parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 πληροφοριακα οτι το 2012 αυτη την στιγμη που μιλαμε τωρα δηλαδη στα μεγαρα γινοταν αγωνας με 250 αρι διχρονα (NSR,RS,RGV) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ επισης οτι τα κυβικα δεν παιζουν μεγαλο ρολο μπες στο topic καταναλωση tzr 250 και δες τα βιντεο να δεις σουπες που τρωνε τα πραγματικα 1000αρι και 600αρι της προκοπης απο τα ψευτικα 250 αρια nsr και με στρογγυλοφαναρα μπορει να γινει.....τι σημαινει;οτι θα πας να παρεις στρογγυλοφαναρο;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 εχεις καποια καλα μοντελα να παραθεσεις? B) Σιγα μην ασχολειθω να σου παραθετω φωτο. Κατσε ψαξε και μαθε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Απο ποτε η απολαυση παει με τα κυβικα?Δηλαδη ενα απλο παραδειγμα ειναι οτι εγω εχω cbr600 και εσυ το 1000.Εγω ξερω να το παω ενω εσυ δεν το πολυκατεχεις.Σε αυτην την περιπτωση τι γινετε με την απολαυση?H οτι και οι δυο ειμαστε ασχετοι και ενας με 250αρι διχρονο το παει ταπα.Οποτε πιο πολυ παιζει ο αναβατης παρα τα κυβικα. αναγραφω και χρονολογια...σημαινει οτι η τεχνολογια εχει προχωρησει πολυ...επισης αναγραφω οτι ημουν κατοχος απο 250αρι οποτε μιλαω με τα δικα μου δεδομενα και οχι με τα δικα σου ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Same here :D Αν και εβαλα απριλιαvoς :P Τα ντέρμπι μάλλον εννοούσε ότι οι ψήφοι ήταν 97/97 και ήταν ντέρμπι. Όχι τα Ντέρμπι τα μηχανάκια. χααχχαχαχαχαχααχ :mB_kalo_e: μετα λετε εμενα ερειστικο.. να ημουν κιολας να ελεγα οκ,αλλα οχι κ ετσι.. Δε σε λέμε εμείς... Χαλάρωσε. Τα γραφόμενά σου το λένε. :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Σιγα μην ασχολειθω να σου παραθετω φωτο. Κατσε ψαξε και μαθε. Κατσε ψαξε και μαθε? ψιτ ποντικακι..αυτα στους ομοιους σου.. καλυτερα Κατσε ψαξε και μαθε εσυ απο τι πασχουν οι μηχανες σου και μετα ελα να μας την πεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 ρε Yamahahakia αντε ξεκινα το σεντονι..... θα σκασουν μυτη και αλλοι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Δε σε λέμε εμείς... Χαλάρωσε. Τα γραφόμενά σου το λένε. :mB_kalo_e: μικρεε!! κομενες οι αντιπαραθεσεις ειπαμε...εσυ βλεπω το συνεχιζεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 +1 Τυχαίο που όσοι οδήγησαν δίχρονο πεντακοσάρι ψάχνουν στις αγγελίες να αγοράσουν ένα; 500αρι θα επαιρνα κι εγω....ταφοι τα 600ρια σχετικα.....συμφωνω αλλα μιλατε για δυναμη ακομα ενω εχουμε γραψει 100.000 ποστ οτι ρολο δε παιζει μονο η δυναμη.....πλαισιο;;;απο χαρτι;;τελοσπαντων επειδη μαλλον ειμαι γκατζετακιας.......ειχα το μπανανα(μονοψαλιδο οποιος δε ξερει) 93αρι.....για την εποχη του καλο ηταν αλλα μονο το γκαζι δε μου εφτανε.......;) γι αυτο παραμενετε μερικοι ιδιοι και πιστοι σε μια εταιρεια...γιατι δε βλεπετε πιο περα!επισης κατι μου ειπε ο Παρης πριν για Τενερε 1200 οπου πηρε και την απαντηση του.....βεβαια εγω τον ρωτησα για Χοντα στη κατηγορια μου αλλα απαντηση δε πηρα....ξερετε γιατι... Yamaha...γιατί δεν έχω προτίμηση σε κάποια από τις 2 αλλά μ' αρέσουν τα ντέρμπι +990 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Κατσε ψαξε και μαθε? ψιτ ποντικακι..αυτα στους ομοιους σου.. καλυτερα Κατσε ψαξε και μαθε εσυ απο τι πασχουν οι μηχανες σου και μετα ελα να μας την πεις... Re παιδια απο που ξεφυτρωσατε εσεις,2 μηνες μελη που δεν εχετε παρουσιαστει ποτε σε μια συγκεντρωση και ειστε τοσο επιδεικτικοι,εριστικοι και στενομυαλοι? εδω ειμαστε μια παρεα,οποιος θελει να μπει σε αυτην,ας δειξει τον στοιχειωδη σεβασμο. καλη η Χοντα,καλη η γιαμαχα,ακομη καλυτερη η Καβασακι, αλλα πανω απολα ειμαστε σε μια παρεα εδω,που για πολλους ειναι διαδικτυακη,αλλα για τους περισσοτερους ειναι και πιο αμεση. Οποτε σεβασμος. ΣΕΒΑΣΜΟΣ και ελευθερα τις αποψεις σας. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Εχεις να παραθεσεις κανα μοντελο νεοτερο των 20 ετων? :P χαχαχαχαχαχα εχει ξεφυγει εντελως το θεμα ... καλα ελεγαν παλια για τον "ανικητο" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 μετα λετε εμενα ερειστικο.. να ημουν κιολας να ελεγα οκ,αλλα οχι κ ετσι.. Αστον να λέει ρε! Τα γιαμαχα είναι για μπαρμπάδες!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Re παιδια απο που ξεφυτρωσατε εσεις,2 μηνες μελη που δεν εχετε παρουσιαστει ποτε σε μια συγκεντρωση και ειστε τοσο επιδεικτικοι,εριστικοι και στενομυαλοι? εδω ειμαστε μια παρεα,οποιος θελει να μπει σε αυτην,ας δειξει τον στοιχειωδη σεβασμο. καλη η Χοντα,καλη η γιαμαχα,ακομη καλυτερη η Καβασακι, αλλα πανω απολα ειμαστε σε μια παρεα εδω,που για πολλους ειναι διαδικτυακη,αλλα για τους περισσοτερους ειναι και πιο αμεση. Οποτε σεβασμος. ΣΕΒΑΣΜΟΣ και ελευθερα τις αποψεις σας. 2 μηνες?? για δες απο ποτε εχω κανει εγγραφη... εγω προσπαθω να μην ειμαι εριστικος,αλλα σε οτι και αν ποσταρω "πεταγετε" η γνωστη παρεα και αντιπαρατιθεται με καυστικα σχολια... επαρχια μενω,δεν εχει τυχει να κανετε καποια συγκεντρωση εδω κοντα..ειναι κ οι βενζινες πολλες... με καβα συμφωνω και επαυξανω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 μικρεε!! κομενες οι αντιπαραθεσεις ειπαμε...εσυ βλεπω το συνεχιζεις... :rotfl: :rotfl: Συγγνώμη, έχεις διαβάσει τι λέει το πρώτο post; Με δουλεύεις; Για χαβαλέ έχει γίνει... Και δεν σου έκανα αντιπαράθεση... Μόνος σου αντιπαρατείθεσε και λες τις ... άντε δεν το λέω... Re παιδια απο που ξεφυτρωσατε εσεις,2 μηνες μελη που δεν εχετε παρουσιαστει ποτε σε μια συγκεντρωση και ειστε τοσο επιδεικτικοι,εριστικοι και στενομυαλοι? εδω ειμαστε μια παρεα,οποιος θελει να μπει σε αυτην,ας δειξει τον στοιχειωδη σεβασμο. καλη η Χοντα,καλη η γιαμαχα,ακομη καλυτερη η Καβασακι, αλλα πανω απολα ειμαστε σε μια παρεα εδω,που για πολλους ειναι διαδικτυακη,αλλα για τους περισσοτερους ειναι και πιο αμεση. Οποτε σεβασμος. ΣΕΒΑΣΜΟΣ και ελευθερα τις αποψεις σας. Ωραίος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Α ξέχασες να βάλεις και την Suzuki πάνω από όλες!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) :rotfl: :rotfl: Συγγνώμη, έχεις διαβάσει τι λέει το πρώτο post; Με δουλεύεις; Για χαβαλέ έχει γίνει... Και δεν σου έκανα αντιπαράθεση... Μόνος σου αντιπαρατείθεσε και λες τις ... άντε δεν το λέω... αληθεια εε..ξεχνας κ ο ιδιος τι λες...υπαρχουν πολλοι εδω μεσα που γελανε με τις βλακειες που εχεις πει... εδω κοντραρισες το παλικαρι με το χορνετ και του ελεγες οτι ειναι ταφος,χωρις να εχεις προσωπικη εμπειρια.. με εχει κουρασει η κοντριτσα μαζι σου..αντε τραβα παρε τις μηχαναρες σου να ξε@κ#@β#@σεις...δεν γουσταρω να ασχολουμαι με ατομα σαν εσενα..αντε ξεκολλα.. Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2012 από τον daytonaman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 ρε Yamahahakia αντε ξεκινα το σεντονι..... θα σκασουν μυτη και αλλοι..... Κι αλλο σεντονι ρε? Δε φτανει το χθεσινο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Κι αλλο σεντονι ρε? Δε φτανει το χθεσινο? γιατι;ειδες κανεναν να καταλαβαινει τιποτα; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Κι αλλο σεντονι ρε? Δε φτανει το χθεσινο? εεε αφου χρειαζεται (αν και δεν το θυμαμαι να σου πω την αληθεια αφου βαρεσα 12ωρο υπνο , ξυπνησα ακριβως πριν αρχισει η f1 ) μερικοι δεν το πηραν το μαθημα τους..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Daytonaman εχεις αντιληφθει οτι εχουν συμμετασχει 500 ατομα σε αυτο το thread και ΜΟΝΟ εσυ εκνευριζεσαι, MONO εσυ εχεις τσακωθει με ολους, ΚΥΡΙΩΣ εσυ πετας απυθμενες π@π@ριες και εν τελει χαλας το κλιμα του thread? Το οτι σου την λενε ακομα και "δικοι" σου Χονταιοι πρεπει να σου πει κατι. Δεν γινετε να ειναι 499 μ@λακες και 1 σωστος. Μαλλον το αντιστροφο παιζει. End of story for me οσον αφορα εσενα. Υπαρχει και κουμπακι Ignore ευτυχως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Δωσε Σεντονια στον λαο!!!!!! Α... Και μια παραγγελια...Η Σουζουκι ουμπα(ερ) Αλλες!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μετα απο λαικη απαιτηση ερχεται και δευτερο σεντονι :crazy: Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2012 από τον yamahakias666 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Δωσε Σεντονια στον λαο!!!!!! Α... Και μια παραγγελια...Η Σουζουκι ουμπα(ερ) Αλλες!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα είσαι εριστικότατος!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχ Ντειτόναμαναμανανα... ή όπως αλλιώς σε λένε... Κρύψου σε καμιά σπηλιά και μην ξαναβγεις μέχρι να οδηγήσεις... Είναι επειδή με ξέρεις από εχθές και ξέρεις τι εμπειρία έχω από Χόρνετ... Έχεις πάρει βόλτα εσύ κάποιο ε ρόσσι; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Daytonaman εχεις αντιληφθει οτι εχουν συμμετασχει 500 ατομα σε αυτο το thread και ΜΟΝΟ εσυ εκνευριζεσαι, MONO εσυ εχεις τσακωθει με ολους, ΚΥΡΙΩΣ εσυ πετας απυθμενες π@π@ριες και εν τελει χαλας το κλιμα του thread? Το οτι σου την λενε ακομα και "δικοι" σου Χονταιοι πρεπει να σου πει κατι. Δεν γινετε να ειναι 499 μ@λακες και 1 σωστος. Μαλλον το αντιστροφο παιζει. End of story for me οσον αφορα εσενα. Υπαρχει και κουμπακι Ignore ευτυχως. διαβαζεις κ συγκρατεις μονο οτι σ'αρεσει... πιο συγκεκριμενα η ολη κοντρα ξεκινησε απο τον σουμι,αναφεροντας κακακια κ αλλες αηδιες,μετα απο χοντακιδες μου την ειπε μονο ο παρης για τις ανακλησεις,αλλα εσεις πεταγατε ακυρα γα βαρκες και τελος εσυ που κοροιδευες καθε ποστ που εκανα,μεχρι που εβαλα μονο εικονες χωρις σχολια κ εσυ παλι μου την ειπες.αφου ενας δικος σας λιγο παραπανω ποσταρισε το fzr κ μετα εγω το cbr,εσυ αμεσως χωρις να χασεις ευκαιρια γυρνας κ λες πως ειναι παλιο,δηλαδη το fzr τι ειναι νεουδι? κριμα φιλε γ αυτα που λες κ σου ειχα καποιο σεβασμο απο αλλα θεματα του φορουμ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kris-the-runner 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Τα ντέρμπι μάλλον εννοούσε ότι οι ψήφοι ήταν 97/97 και ήταν ντέρμπι. Όχι τα Ντέρμπι τα μηχανάκια. χααχχαχαχαχαχααχ :mB_kalo_e: Χαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Χαχαχα xasxxxxxxxxxxxxxaxaxaxaxa τωρα το πιασα κι εγω !!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Μπορεί να εννοούσε κι αυτό που λέει ο φίλος Κρίς όμως και να με πετάτε ντομάτες μετά! :P (που είναι το emoticon με τις ντομάτες όταν το χρειάζεσαι;;; ) διαβαζεις κ συγκρατεις μονο οτι σ'αρεσει... πιο συγκεκριμενα η ολη κοντρα ξεκινησε απο τον σουμι,αναφεροντας κακακια κ αλλες αηδιες,μετα απο χοντακιδες μου την ειπε μονο ο παρης για τις ανακλησεις,αλλα εσεις πεταγατε ακυρα γα βαρκες και τελος εσυ που κοροιδευες καθε ποστ που εκανα,μεχρι που εβαλα μονο εικονες χωρις σχολια κ εσυ παλι μου την ειπες.αφου ενας δικος σας λιγο παραπανω ποσταρισε το fzr κ μετα εγω το cbr,εσυ αμεσως χωρις να χασεις ευκαιρια γυρνας κ λες πως ειναι παλιο,δηλαδη το fzr τι ειναι νεουδι? κριμα φιλε γ αυτα που λες κ σου ειχα καποιο σεβασμο απο αλλα θεματα του φορουμ... Καταρχήν εγώ το μόνο που έκανα ρε... σπόρε... είναι να συμφωνήσω μαζί σου σε ένα ολόκληρο post σου, αλλά να έχω μία ένσταση για το CBR 600 που έλεγες ότι είναι το καλύτερο στην κατηγορία του και μάλιστα στη δεκαετία που μας πέρασε... ΠΡΟΣΕΞΕ... ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ, εκτός από ένα σημείο που κατά τη γνώμη μου είχες λάθος και βγήκες και έλεγες ότι κουταμάρα και μα μου σου κατέβηκε... Ε δηλαδή πόσο μικρός, πόσο παροπιδιασμένος και πόσο σπόρος μπορεί να είσαι ώστε να λες αυτά τα πράγματα που λες τώρα ότι εγώ το ξεκίνησα και @@ μέντολες;;; Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι κάπου μπορεί να έχεις λάθος κι εσύ; ε; Εγωιστή μικρέ; Ο Χρήστος μπορεί να σε έκανε ignore και έκανε και την καλύτερη δουλειά μη σε πω, αλλά εγώ θα κάτσω εδώ να σου υπενθυμίζω πόσο σπόρος είσαι εις τον αιώνα τον άπαντα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες