sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Japan να'ναι και ό,τι να'ναι! japan και ολα καλα θα παν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 oups 85-87 αντε yamahakies φτιαχτε account να μας περασετε :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) πολλα τραγουδια ακους Και σ τα ακούς και απ ότι βλέπω όμως δεν σου λέω τίποτε άλλο γιατί βλέπω έχεις NSR και κάνω μόκο Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2012 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) Και σ τα ακούς και απ ότι βλέπω όμως δεν σου λέω τίποτε άλλο γιατί βλέπω έχεις NSR και κάνω μόκο εκφραστειτε ελευθερα αλλα τι να πουμε αφου η HONDA ειναι καλυτερη Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2012 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) γιατι τσακωνεστε ωρε καγκουρες.ολες οι εταιριες εχουν βγαλει αξιολογα μηχανακια αλλα και πατατες φυσικα. ποιος μπορει να πει για τον cross plane στροφαλο που χρησημοποιησε η yamaha στο r1 2009? για το απιστευτο v-max 1200-1700 και την ιστορια που εχουν αφησει? για να μην μιλησω για την οικογενεια των xt που εχει γραψει πραγματικα ιστορια στους ελληνικους δρομους απο την δεκαετια του 80 εως και σημερα. να πω κι αλλα?? Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2012 από τον sprinter-man Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Παιδες, προσεχουμε λιγακι τι γραφουμε και πως...:) Βαλτε κανενα συμβολο ( %#(@^*) οταν γραφετε καμια ''κακια'' λεξη :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 παιδες καλο θα ηταν να μη θιγετε μηχανακια αλλων χρηστων....ξεφευγει λιγο το θεμα!Παρη....αν καβαλησεις αλλο μηχανακι δε θα θες παλι Χοντα!στο υπογραφω! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 παιδες καλο θα ηταν να μη θιγετε μηχανακια αλλων χρηστων....ξεφευγει λιγο το θεμα!Παρη....αν καβαλησεις αλλο μηχανακι δε θα θες παλι Χοντα!στο υπογραφω! ;) δεν το βλεπω να γινεται αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 παντως το ποστ του γιαμαχακια που οι ομοιοι του προσκυνατε ειναι προσβλητικο . ολοι οι χοντακηδες ειμαστε μαλακες λεει με λιγα λογια το ρεζουμε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 δεν το βλεπω να γινεται αυτο κι εγω ετσι ελεγα!αλλα παντα ηθελα το παραπανω ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Ε,οταν γραφεις οτι το να βαζεις αμορτισερ ολινς σε μια μοτοσικλετα ειναι δειγμα καγκουρισμου και η μοτο ειναι για μπαζα,τοτε το προκαλεις να στο πουν. και guess what,στα 10 χοντα μηχανακια που εχω οδηγησει,μονο ενα ολινς τα σωζει απο την πυρα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 παντως το ποστ του γιαμαχακια που οι ομοιοι του προσκυνατε ειναι προσβλητικο . ολοι οι χοντακηδες ειμαστε μαλακες λεει με λιγα λογια το ρεζουμε. Χαλαρωσε, μωρε, πλακα κανουμε λεμεεεε Κοιτα η αληθεια ειναι οτι παντα 2οι θα ειστε ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 παντως το ποστ του γιαμαχακια που οι ομοιοι του προσκυνατε ειναι προσβλητικο . ολοι οι χοντακηδες ειμαστε μαλακες λεει με λιγα λογια το ρεζουμε. Οχι, εχω βαλει ποσοστα. Ο νορμαλ και ο επιτηδες και μεγαλο μερος του ραντομα, ειναι μια χαρα παιδια. Τωρα αν εσυ κατατασεις τον εαυτο σου σε μια απ τις αλλες 2 κατηγοριες, συ ειπας. :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 κι εγω ετσι ελεγα!αλλα παντα ηθελα το παραπανω ;) ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ HONDA ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Πειναω ρε,θα μου δωσει να φαω η honda και η yammaha 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 κοιτα,να λες Χονδα - Γιαμαχα σημειωσατε 1,να πω αντε το λεει. Να λες Χονδα πανω απολα,ε,καταντας ολιγον τι γραφικος,χωρις παρεξηση,ε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Πειναω ρε,θα μου δωσει να φαω η honda και η yammaha Εχω μακαρονια με κιμα, να στειλω ενα πιατακι???? :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) παντως το ποστ του γιαμαχακια που οι ομοιοι του προσκυνατε ειναι προσβλητικο . ολοι οι χοντακηδες ειμαστε μαλακες λεει με λιγα λογια το ρεζουμε. To ότι ο γιαμαχακιας και οι <<όμοιοι>> του σπανε πλάκα με μερικούς φανατικούς που ενοχλούνται το έχεις καταλάβει ; Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2012 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ HONDA ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τωρα θες κραξιμο γιατι λες οτι να'ναι!!!δηλαδη θες να γινω κι εγω γραφικος;τι Χοντα εχεις να μου προτεινεις σε καθαρο on-off;;ωχ συγνωμη!η Χοντα δε βγαζει καθαρο on-off!εδω θα μου πεις δε βγαζουν αλλες αφο θελω και κινητηρα αντοχης για το Dakar!!!τελοσπαντων κακως απαντω ωντας Ευρωπαιος....απαντω ομως ωντας αναβατης για χρονια με πολλες αλλαγμενες μοτοσυκλετες!ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Ε,οταν γραφεις οτι το να βαζεις αμορτισερ ολινς σε μια μοτοσικλετα ειναι δειγμα καγκουρισμου και η μοτο ειναι για μπαζα,τοτε το προκαλεις να στο πουν. και guess what,στα 10 χοντα μηχανακια που εχω οδηγησει,μονο ενα ολινς τα σωζει απο την πυρα. ενταξει προκαλεις τωρα. δεν εγραψα ποτε τετοιο πραγμα. διαβασε καλυτερα τα ποστ μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 και ναι....γινεται καλαμπουρι με τους φανατικους αλλα παντα μεταξυ σοβαρου κι αστειου λεγονται οι μεγαλες αληθειες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Υ88 Η90 γατάκια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Εχω μακαρονια με κιμα, να στειλω ενα πιατακι???? :P ..δεν εχω ακαι πολυ ορεξη...αλλα στειλτην Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 ιδου η αποδειξις: το χοντα εκανε ρωγμη στο χωμα απο τη δυναμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες