Jump to content
HLIAS

YAMAHA vs HONDA....η αιώνια κόντρα καλά κρατεί

975 ψήφοι

1. 1. Ποια η καλύτερη μεταξύ αυτών των δυο

2. 2. Eσυ που ψηφισες εισαι

Recommended Posts

πολλα τραγουδια ακους

Και σ τα ακούς και απ ότι βλέπω όμως :mB_kalo_e:

δεν σου λέω τίποτε άλλο γιατί βλέπω έχεις NSR και κάνω μόκο :peep:

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και σ τα ακούς και απ ότι βλέπω όμως :mB_kalo_e:

δεν σου λέω τίποτε άλλο γιατί βλέπω έχεις NSR και κάνω μόκο :peep:

εκφραστειτε ελευθερα αλλα τι να πουμε αφου η HONDA ειναι καλυτερη :lipssealed: Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι τσακωνεστε ωρε καγκουρες.ολες οι εταιριες εχουν βγαλει αξιολογα μηχανακια αλλα και πατατες φυσικα.

ποιος μπορει να πει για τον cross plane στροφαλο που χρησημοποιησε η yamaha στο r1 2009? για το απιστευτο v-max 1200-1700 και την ιστορια που εχουν αφησει? για να μην μιλησω για την οικογενεια των xt που εχει γραψει πραγματικα ιστορια στους ελληνικους δρομους απο την δεκαετια του 80 εως και σημερα.

να πω κι αλλα??

Τροποποιήθηκε από τον sprinter-man

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες, προσεχουμε λιγακι τι γραφουμε και πως...:)

Βαλτε κανενα συμβολο ( %#(@^*) οταν γραφετε καμια ''κακια'' λεξη :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδες καλο θα ηταν να μη θιγετε μηχανακια αλλων χρηστων....ξεφευγει λιγο το θεμα!Παρη....αν καβαλησεις αλλο μηχανακι δε θα θες παλι Χοντα!στο υπογραφω! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδες καλο θα ηταν να μη θιγετε μηχανακια αλλων χρηστων....ξεφευγει λιγο το θεμα!Παρη....αν καβαλησεις αλλο μηχανακι δε θα θες παλι Χοντα!στο υπογραφω! ;)

δεν το βλεπω να γινεται αυτο :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντως το ποστ του γιαμαχακια που οι ομοιοι του προσκυνατε ειναι προσβλητικο . ολοι οι χοντακηδες ειμαστε μαλακες λεει με λιγα λογια το ρεζουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε,οταν γραφεις οτι το να βαζεις αμορτισερ ολινς σε μια μοτοσικλετα ειναι δειγμα καγκουρισμου και η μοτο ειναι για μπαζα,τοτε το προκαλεις να στο πουν.

και guess what,στα 10 χοντα μηχανακια που εχω οδηγησει,μονο ενα ολινς τα σωζει απο την πυρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντως το ποστ του γιαμαχακια που οι ομοιοι του προσκυνατε ειναι προσβλητικο . ολοι οι χοντακηδες ειμαστε μαλακες λεει με λιγα λογια το ρεζουμε.

Χαλαρωσε, μωρε, πλακα κανουμε λεμεεεε

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι παντα 2οι θα ειστε ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι, εχω βαλει ποσοστα. Ο νορμαλ και ο επιτηδες και μεγαλο μερος του ραντομα, ειναι μια χαρα παιδια. Τωρα αν εσυ κατατασεις τον εαυτο σου σε μια απ τις αλλες 2 κατηγοριες, συ ειπας. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα,να λες Χονδα - Γιαμαχα σημειωσατε 1,να πω αντε το λεει. Να λες Χονδα πανω απολα,ε,καταντας ολιγον τι γραφικος,χωρις παρεξηση,ε?? :online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πειναω ρε,θα μου δωσει να φαω η honda και η yammaha :tooth:

Εχω μακαρονια με κιμα, να στειλω ενα πιατακι???? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To ότι ο γιαμαχακιας και οι <<όμοιοι>> του σπανε πλάκα με μερικούς φανατικούς που ενοχλούνται το έχεις καταλάβει ;

Τροποποιήθηκε από τον stavros-2stroker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ HONDA ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

τωρα θες κραξιμο γιατι λες οτι να'ναι!!!δηλαδη θες να γινω κι εγω γραφικος;τι Χοντα εχεις να μου προτεινεις σε καθαρο on-off;;ωχ συγνωμη!η Χοντα δε βγαζει καθαρο on-off!εδω θα μου πεις δε βγαζουν αλλες αφο θελω και κινητηρα αντοχης για το Dakar!!!τελοσπαντων κακως απαντω ωντας Ευρωπαιος....απαντω ομως ωντας αναβατης για χρονια με πολλες αλλαγμενες μοτοσυκλετες!ευχαριστω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε,οταν γραφεις οτι το να βαζεις αμορτισερ ολινς σε μια μοτοσικλετα ειναι δειγμα καγκουρισμου και η μοτο ειναι για μπαζα,τοτε το προκαλεις να στο πουν.

και guess what,στα 10 χοντα μηχανακια που εχω οδηγησει,μονο ενα ολινς τα σωζει απο την πυρα.

ενταξει προκαλεις τωρα. δεν εγραψα ποτε τετοιο πραγμα. διαβασε καλυτερα τα ποστ μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και ναι....γινεται καλαμπουρι με τους φανατικους αλλα παντα μεταξυ σοβαρου κι αστειου λεγονται οι μεγαλες αληθειες!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα