Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Ειχα γραψει ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ σεντονι και χαθηκε απο λαθος κλικ Θα επανελθω αργοτερα, μη φυγετε. έλα να βάλεις μια τάξη γιατί έχουν αρχίσει να ξεθαρρεύουν τα γατιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Ρε παίδες, εντάξει τον yamahakia τον καταλαβαίνω. Το παιδί είναι μουσικός.Όταν ήταν μικρό παιδί, του πήρε ο πατέρας του το πρωτο του μπουζούκι. Κοιτάζει μέσα σε αυτό το γυαλιστερό και εντυπωσιακό όργανο και τι να δει? Yamaha. Τσαγκουρνόντας το όλη μέρα και βλέποντας αυτό το σηματάκι τόσες ώρες κάθε μέρα, το αποτέλεσμα ήταν αναπόφευκτο.Μεγαλώνοντας αποφάσισε να πάρει μοτοσυκλέτα. Δεν του εξήγησε κανείς ότι η μοτοσυκλέτα δεν είναι μουσικό όργανο. Όπως επίσης δεν του εξήγησε κανείς ότι δεν οδηγάμε σαν να παίζουμε μπουζούκι. Τέλος πάντων οι υπόλοιποι τι δικαιολογία έχετε? Άντε πάρετε κανένα kawasaki να δείτε την υγεία σας. Design, Ποιότητα, επιδόσεις,χαρακτήρα. Είναι δυνατόν να συγκρίνεται την toyota (yamaha) και την honda με την δίτροχη subaru? 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 εγω που δεν ειμαι Ιαπωνοφιλος που να καταταχθω;;;χαχαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Μακαρι οι μο/τες της Χοντα να ηταν τοσο καλες οσο τα αυτοκινητα της 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Ρε παίδες, εντάξει τον yamahakia τον καταλαβαίνω. Το παιδί είναι μουσικός.Όταν ήταν μικρό παιδί, του πήρε ο πατέρας του το πρωτο του μπουζούκι. Κοιτάζει μέσα σε αυτό το γυαλιστερό και εντυπωσιακό όργανο και τι να δει? Yamaha. Τσαγκουρνόντας το όλη μέρα και βλέποντας αυτό το σηματάκι τόσες ώρες κάθε μέρα, το αποτέλεσμα ήταν αναπόφευκτο.Μεγαλώνοντας αποφάσισε να πάρει μοτοσυκλέτα. Δεν του εξήγησε κανείς ότι η μοτοσυκλέτα δεν είναι μουσικό όργανο. Όπως επίσης δεν του εξήγησε κανείς ότι δεν οδηγάμε σαν να παίζουμε μπουζούκι. Τέλος πάντων οι υπόλοιποι τι δικαιολογία έχετε? Άντε πάρετε κανένα kawasaki να δείτε την υγεία σας. Design, Ποιότητα, επιδόσεις,χαρακτήρα. Είναι δυνατόν να συγκρίνεται την toyota (yamaha) και την honda με την δίτροχη subaru? εγραψες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Ρε παίδες, εντάξει τον yamahakia τον καταλαβαίνω. Το παιδί είναι μουσικός.Όταν ήταν μικρό παιδί, του πήρε ο πατέρας του το πρωτο του μπουζούκι. Κοιτάζει μέσα σε αυτό το γυαλιστερό και εντυπωσιακό όργανο και τι να δει? Yamaha. Τσαγκουρνόντας το όλη μέρα και βλέποντας αυτό το σηματάκι τόσες ώρες κάθε μέρα, το αποτέλεσμα ήταν αναπόφευκτο.Μεγαλώνοντας αποφάσισε να πάρει μοτοσυκλέτα. Δεν του εξήγησε κανείς ότι η μοτοσυκλέτα δεν είναι μουσικό όργανο. Όπως επίσης δεν του εξήγησε κανείς ότι δεν οδηγάμε σαν να παίζουμε μπουζούκι. Τέλος πάντων οι υπόλοιποι τι δικαιολογία έχετε? Άντε πάρετε κανένα kawasaki να δείτε την υγεία σας. Design, Ποιότητα, επιδόσεις,χαρακτήρα. Είναι δυνατόν να συγκρίνεται την toyota (yamaha) και την honda με την δίτροχη subaru? :tooth: :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ρε παίδες, εντάξει τον yamahakia τον καταλαβαίνω. Το παιδί είναι μουσικός.Όταν ήταν μικρό παιδί, του πήρε ο πατέρας του το πρωτο του μπουζούκι. Κοιτάζει μέσα σε αυτό το γυαλιστερό και εντυπωσιακό όργανο και τι να δει? Yamaha. Τσαγκουρνόντας το όλη μέρα και βλέποντας αυτό το σηματάκι τόσες ώρες κάθε μέρα, το αποτέλεσμα ήταν αναπόφευκτο.Μεγαλώνοντας αποφάσισε να πάρει μοτοσυκλέτα. Δεν του εξήγησε κανείς ότι η μοτοσυκλέτα δεν είναι μουσικό όργανο. Όπως επίσης δεν του εξήγησε κανείς ότι δεν οδηγάμε σαν να παίζουμε μπουζούκι. Τέλος πάντων οι υπόλοιποι τι δικαιολογία έχετε? Άντε πάρετε κανένα kawasaki να δείτε την υγεία σας. Design, Ποιότητα, επιδόσεις,χαρακτήρα. Είναι δυνατόν να συγκρίνεται την toyota (yamaha) και την honda με την δίτροχη subaru? Ένα STI και ένα Legacy είχε η Subaru και αυτά τα χάλασε... Respect για το υπόλοιπο :D Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2012 από τον Nippon Denso Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 εγω που δεν ειμαι Ιαπωνοφιλος που να καταταχθω;;;χαχαχαχαχαχα Ρε αλεξιπτωτιστη αναμεσα σε αυτες τις δυο ποια συμπαθεις περισσοτερο; Ποια πιστευεις οτι φτιαχνει καλυτερα μηχανακια στο συνολο. Πες για παραδειγμα οτι υπηρχαν μονο αυτες οι δυο στην ζωη σου. Ποια θα κοιταζες πρωτη... Αν πεις χοντα σε μπραναρα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Γατακι Makisp θα σε κατακεραυνωσω κι εσενα στο υπερσεντονι που ετοιμαζω. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 εγω που δεν ειμαι Ιαπωνοφιλος που να καταταχθω;;;χαχαχαχαχαχα στα ταρταρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Ρε αλεξιπτωτιστη αναμεσα σε αυτες τις δυο ποια συμπαθεις περισσοτερο; Ποια πιστευεις οτι φτιαχνει καλυτερα μηχανακια στο συνολο. Πες για παραδειγμα οτι υπηρχαν μονο αυτες οι δυο στην ζωη σου. Ποια θα κοιταζες πρωτη... Αν πεις χοντα σε μπραναρα χαχαχα ...ασε...καταλαβα και τι ψηφισες στις εκλογες εσυ!!χαχαχαχαχα το εγραψα πριν μερικες σελιδες....Yamaha....τους λογους δε τους ξαναγραφω...ταλαιπωρια! :) στα ταρταρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 χαχαχα ...ασε...καταλαβα και τι ψηφισες στις εκλογες εσυ!!χαχαχαχαχα το εγραψα πριν μερικες σελιδες....Yamaha....τους λογους δε τους ξαναγραφω...ταλαιπωρια! :) οχι αγορι μου αφου το εγραψες μια φορα φτανει..... :) Μην γραψεις τους λογους... μου αρκει το ΥΑΜΑΗΑ. Κερναω μπυρα λεμεεεεε χαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 οχι αγορι μου αφου το εγραψες μια φορα φτανει..... :) Μην γραψεις τους λογους... μου αρκει το ΥΑΜΑΗΑ. Κερναω μπυρα λεμεεεεε χαχαχα Οσο θα πίνετε εσείς τις μπύρες, να πάρω εγώ το 990 να το πάω καμιά βόλτα?? :P (Ρε συ Ηλία πλάκα-πλάκα οργάνωσε καμία συνάντηση κάνα Zoo καμιά Ηλιούπολη!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 (Ρε συ Ηλία πλάκα-πλάκα οργάνωσε καμία συνάντηση κάνα Zoo καμιά Ηλιούπολη!) Ρε αρχιτεμπελη, εσυ γιατι δεν κανεις θεμα; Θα το δουμε για μεσοβδομαδα Ηλιουπολη οκ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Ρε αρχιτεμπελη, εσυ γιατι δεν κανεις θεμα; Θα το δουμε για μεσοβδομαδα Ηλιουπολη οκ; E, εσύ σαν μοντεράτορας έχεις μεγαλύτερο κύρος, εγώ άντε να τους μαζέψω...! :D ok μέσα εγώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Οσο θα πίνετε εσείς τις μπύρες, να πάρω εγώ το 990 να το πάω καμιά βόλτα?? :P (Ρε συ Ηλία πλάκα-πλάκα οργάνωσε καμία συνάντηση κάνα Zoo καμιά Ηλιούπολη!) δε χανεις ευκαιρια ετσι;; :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Θα σου ελεγα τιποτα για το κυρος, αλλα εχε χαρη.. δε χανεις ευκαιρια ετσι;; :) Καλα μην νομιζεις και εγω τυφλα θα σε κανω και θα παρω μετα το μωρο να βολταρω... οταν συνελθεις θα το παρεις να φυγεις... χαχχαχαα υ.γ. ΤΡΕΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ. εχω κανει καποια χλμ και πραγματικα μονο θετικες εντυπωσεις εχω... Μονοο το φρενο με ξυνησε αλλα μπρος στα καλη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 αν συνηθισεις το βυθισμα ειναι πολυ καλο το φρενο!λογω βυθισματος χαλιουνται μερικοι γιατι περιμενουν αποκριση απο ss μηχανακι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Ψιτ εσύ από πάνω..........HONDAAAAA !!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 78/75. Περιμένουμε κι άλλους;;; :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Θα δείξει. Πολύ ντέρμπυ ρε παιδιά. Α και κάτι αντί καληνύχτας: The power of dreams! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Yamahaκια, που είσαι μωρέ; Περιμένω το σεντόνι σου. Θα είναι σήμερα ή να πάω για ύπνο;;; :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fazer 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 MONO YAMAHA ΓΑΤΑΚΙΑ!!!!!!!!! δεν περίμενα και τίποτα άλλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Κάντο κουβερτούλα γιατί έχει λίγη ψύχρα σήμερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες