Jump to content
spyrosx

Astrea grand

Recommended Posts

Καλησπέρα σε ολους ειμαι κατοχος ενος παπιου astrea grand το οποιο ξεθαψα απο μια αποθηκη που το ειχα παρατημενο για πανο απο 4 χρονια το τελευταιο 1 χρονο το κυκλοφορω για λογους οικονομικους,ενοειτε πως σιγα σιγα το μαζευω απο πλαστικα και περιφερειακα επισης ειχα ανοιξει τη μηχανη του και ειχα κανει αλαγη στροφαλου καινουργια κυλινδροπιστονα και καινουργια κεφαλη αστρεα κινεζικη.Ακομα ηθελα να προσθεσω πως το χα κανει μονοκαμπανο παλιοτερα 55χιλιοστα και τα λοιπα και τα λοιπα

Αυτο που θα ηθελα λοιπον να μαθω απο διαφορες γνωμες ειναι για να το φτιαξω λιγο να πηγαινει καλυτερα γιατι ενταξει το 100ρι αλα πολυ φτωχο με το 16ρι καρμπυρατερ και μαμα κεντροφορο

Εχω ενα keihin 26 και ενα κεντροφορο shark ton 12euro και σκεφτομαι να παρω ενα 55ri μαντεμι κυλινδρο

με ενα πιστονι TOP και να τα κοyμποσο ολα αυτα θα θελα να μου πειτε αν θα ναι καλυτερα να βαλω μια cdi που εχει και μεγαλυτερο χωρο καυσης και μεγαλες βαλβιδες η να φτιαξω την αστρεα.Εχουν τρομερη διαφορα στην αποδοση?οι δεν αξιζει να πεταξω 50 ευρο για CDI

Και μια τελευταια απορια μπορει να ναι και βλακεια για τον κεντροφορο τον shark ισχυεει το 0.5(φιλερ) για τις βαλβιδες to διακενο

Τροποποιήθηκε από τον spyrosx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

pare cdi.h astrea den e3izei panw apo 53.kai ena pompe pistoni kai komle.ekentroforos me toso leuta den leei.2104941045 pare thl aasa.pare ekkentroforo gia cdi me 6 mm bu8isma.kai gia psula kai xamhla.dokimasmeno..kai ftia3e 8urides btw.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σευχαριστω για τις πληροφοριες μου ηταν πολυ χρησιμες οταν θα χω τα λεφτα θα παρω τη cdi και το κεντροφορο που μου πες απο κυλινδροπιστονα τι να παρω σκεφτομαι για shark τι λενε ειναι ενταξει?η να κοιταξω για aasa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα