spyrosx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα σε ολους ειμαι κατοχος ενος παπιου astrea grand το οποιο ξεθαψα απο μια αποθηκη που το ειχα παρατημενο για πανο απο 4 χρονια το τελευταιο 1 χρονο το κυκλοφορω για λογους οικονομικους,ενοειτε πως σιγα σιγα το μαζευω απο πλαστικα και περιφερειακα επισης ειχα ανοιξει τη μηχανη του και ειχα κανει αλαγη στροφαλου καινουργια κυλινδροπιστονα και καινουργια κεφαλη αστρεα κινεζικη.Ακομα ηθελα να προσθεσω πως το χα κανει μονοκαμπανο παλιοτερα 55χιλιοστα και τα λοιπα και τα λοιπα Αυτο που θα ηθελα λοιπον να μαθω απο διαφορες γνωμες ειναι για να το φτιαξω λιγο να πηγαινει καλυτερα γιατι ενταξει το 100ρι αλα πολυ φτωχο με το 16ρι καρμπυρατερ και μαμα κεντροφορο Εχω ενα keihin 26 και ενα κεντροφορο shark ton 12euro και σκεφτομαι να παρω ενα 55ri μαντεμι κυλινδρο με ενα πιστονι TOP και να τα κοyμποσο ολα αυτα θα θελα να μου πειτε αν θα ναι καλυτερα να βαλω μια cdi που εχει και μεγαλυτερο χωρο καυσης και μεγαλες βαλβιδες η να φτιαξω την αστρεα.Εχουν τρομερη διαφορα στην αποδοση?οι δεν αξιζει να πεταξω 50 ευρο για CDI Και μια τελευταια απορια μπορει να ναι και βλακεια για τον κεντροφορο τον shark ισχυεει το 0.5(φιλερ) για τις βαλβιδες to διακενο Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2012 από τον spyrosx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astrea trelo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 pare cdi.h astrea den e3izei panw apo 53.kai ena pompe pistoni kai komle.ekentroforos me toso leuta den leei.2104941045 pare thl aasa.pare ekkentroforo gia cdi me 6 mm bu8isma.kai gia psula kai xamhla.dokimasmeno..kai ftia3e 8urides btw. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 σευχαριστω για τις πληροφοριες μου ηταν πολυ χρησιμες οταν θα χω τα λεφτα θα παρω τη cdi και το κεντροφορο που μου πες απο κυλινδροπιστονα τι να παρω σκεφτομαι για shark τι λενε ειναι ενταξει?η να κοιταξω για aasa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες