giannisbik 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Καλησπερα παιδες!!Για αλλη μια φορα ζηταω τα φωτα σας!!! Κατα ΄ρχην να πω οτι δεν ξερω αν εβαλα σωστα την αγγελια αλλα δεν ξερω σε ποιο ακριβως θεμα μπαινει γιατι πρωτη φορα βαζω αγγελια. Ειδα ενα μηχανακι στο car.gr το οποιο μου αρεσει τρελα!!!και θελω να μου πειτε και εσεις την γνωμη σας!! Η αγγελια ειναι εδω: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2444949/ Καθε γνωμη ευπροσδεκτη!!Σας ευχαριστω για τον χρονο σας!!!!:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 κινεζια μου μυριζει.και εχει βαλει μοτερ απο supra. γιατι αν ηταν εξαρχης supra που ειναι 110 νομιζω τοτε γιατι να εχει χαρται για 50αρι?βασικα ουτε καν.κινεζικο 50αρι απομιμηση supra ειναι και του εβαλε μοτερ απο astrea τωρα που το κοιταω καλυτερα.και εχει και σπασμενο πλαστικο στο κωλο.δωσε αλλου τα 600Ε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Οπως το βλεπω, θα εμενα μακρια του....απομιμιση honda supra γι'αυτο και λεει αδεια απο 50αρι,επισης ολα αυτα τα βαψιματα και και και δειχνουν οτι το μηχανακι το εχει πιτσιρικας οποτε μαλλον του εχει πιει το αιμα στις καγκουριες.Αν κανει 600 ευρω κανε υπομονη, βαλε αλλα 200 και παρε ενα inovva σε μαμα κατασταση να εχεις το κεφαλι σου ησυχο..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannisbik 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Παι δια το καταλαβα οτι ειναι απομιμηση supra και το ειδα οτι εχει σπασμενο πλαστικο αλλα ξεχασα να πω οτι ψαχνω 50αρι λογω ηλικιας!!Τον Ιουλιο γινομαι 16!!!Δειτε αλλο ενα αν δεν σας κανει κοπο ρε μαγκες: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2502833/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πάρε το 1ο μια χαρά είναι, να πηγαίνει κι όλας!! 5ευρώ έχει το πίσω πλαστικό! μοτεράκι χόντα, σέλα άψογη, προτέκτ.. εγώ θα το περνα.. και το ρίχνεις και κανά 20άρικο ακόμα! Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2012 από τον kost4s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες