Jump to content
Sign in to follow this  
kavlorapanos

Θέλω τις συμβουλές σας...honda innova ή honda astrea..βοήθεια

Recommended Posts

σκέφτομαι να βελτιώσω τον 50cc μπόμπο μου...συγκεκριμένα θέλω να αγοράσω καινούριο μοτέρ και πάνω σε αυτό να δουλέψω στην συνέχεια...στόχο μου είναι τα 59mm...θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας...θέλω να φτιάξω ένα μοτέρ για κόντρες...ποιο από τα δύο θα προτιμόυσατε...innova(carb) ή astrea?αν είναι εύκολo να δικαιολογήσετε ό,τι πείτε..

Τροποποιήθηκε από τον kavlorapanos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν ειναι και οτι πιο σοφο να κανεις ενα μπομπο τοσο δυνατο,γιατι θα μετατραπει σε κατι πολυ επικινδυνο.....τωρα ασχετα το τι θα σου πουν εδω μεσα,εσυ θα κανεις αυτο που θελεις στο τελος.....οποτε,επι του θεματος.....μοτερ innova απ'οτι ξερω δεν παιρνουν τα ζετακια ουτε τα λοιπα παπια τυπου c50,glx,astrea λογω του οτι το innova ειναι διπλοκαμπανο αρα εχει πιο φαρδυ μοτερ απο αυτα που προανεφερα,οποτε δεν ταιριαζουν οι βασεις της μηχανης....η λυση ειναι μοτερ τυπου astrea.

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειναι και οτι πιο σοφο να κανεις ενα μπομπο τοσο δυνατο,γιατι θα μετατραπει σε κατι πολυ επικινδυνο.....τωρα ασχετα το τι θα σου πουν εδω μεσα,εσυ θα κανεις αυτο που θελεις στο τελος.....οποτε,επι του θεματος.....μοτερ innova απ'οτι ξερω δεν παιρνουν τα ζετακια ουτε τα λοιπα παπια τυπου c50,glx,astrea λογω του οτι το innova ειναι διπλοκαμπανο αρα εχει πιο φαρδυ μοτερ απο αυτα που προανεφερα,οποτε δεν ταιριαζουν οι βασεις της μηχανης....η λυση ειναι μοτερ τυπου astrea.

κανεις λαθος γιατι η καγκουρια δεν κολωνει στις βασεις. σχετικα ευκολα τροποποιουνται και παιρνουν απο innova

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σχετικα με το θεμα σου εω ειχα μπομπο αλλα στην εποχη την δικια μοθ αστρα και σουπρα υπηρχαν εγω παντος φοραγα αστρα μοτερ και παρολο που ελεγαν οτι θα εβγαζε προβληματα στις κοντρες εγω ξερω οτι πηγαινε αρκετα καλα για αρκετο καιρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν υπάρχει πρόβλημα με τις βάσεις...υπάρχει άτομο που μπορεί να βάλει τρίτη βάσει για να μπαίνει κομπλέ το μοτέρ...απο πλευρά βελτίωσης...ποιο είναι καλύτερο και γιατί;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρε τον μπομπο και κανε τον τουμπανο, ειναι απο τα λιγα που αξιζουν για φτιαξιμο

αυτό σκοπέυω να κάνω...απλά είμαι σε δίλημα για την επιλογή του μοτέρ..ποιο φτιάχνεται καλύτερα και έχει μεγαλύτερη αντοχή από τα 2?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα