Apostonikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2012 Γεια χαρα σε ολους σας παιδια. Ο αδερφος μου σε ηλικια 35 ετων πλεον και εχωντας οδηγησει πολλες μηχανες που εχουνε περασει στα χερια του (cbr 400rr, cbr 1000, honda bros 400, παπακια) σκεφτηκε εχωντας στο χωριο ενα παρατημενο Yamaha Z να του κανει μια ανακατασκευη ωστε να "παιζει" λιγο μ αυτο :Ρ Εσεις οι παλιοι ξερετε οτι τα διχρονα εχουνε την πλακα τους :Ρ Θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για τα παρακατω εξαρτηματα που σκεφτομαστε να βαλει Πιστονι-μπιελα Wiseco Μπουζι ιριδιου NGK Ελατηρια συμπλεκτη και δισκακια Barnett Δισκακια καινουργια το ιδιο και γραναζια Τσιμουχες,βιδες και ρουλεμαν ολα καινουργια Αυτα μηχανικα και ενταξει εξωτερικα κανενα κουστουμακι να το κανει πιο ομορφο. Το θεμα μας ειναι αν θα βγει οικονομικο το πραγμα. Δεν θελει να δωσει και 2000€ να κανει rebuild. Κανενα 1000αρικο-1200 max. Το Yamaha Z ειναι μοντελο του 2001 απ οσο μου ειπε. Ρωταω εσας που σαν εμπειροι θα ριξετε τα φωτα σας να μου πειτε αν αξιζει ή οχι :) Επισης η αγορα των εξαρτηματων σκεφτομαστε να γινει απο το ebay για οικονομικους λογους. Ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StevenGalan 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2012 Να δωσεις 1200 ευρω για να φτιαξεις ενα Ζ για μενα δεν αξιζει , απο την αποψη οτι δεν πωλειτε πλεον ακριβα , με μια ματια στο car.gr θα δεις οτι τα περισσοτερα πωλουντε στο 1000αρι ... Οπωτε για μενα ειναι τζαμπα λεφτα. Με 1000 1200 ευρω βρησκεις αν θες διχρονο ενα NSR σε καλη κατασταση .. Αποψη μου παντα ολα αυτα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apostonikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2012 Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου. Κοιτα το μηχανακι που θα φτιαχτει ειτε αυτο ειναι το Z ειτε καποιο αλλο δεν θα πωληθει στο μελλον. Θα κρατηθει για "παιχνιδι" που λεμε :) Το NSR ειναι ευκολο στο φτιαξιμο? Επισης δεν ξερω τι λεει αυτη η μηχανη :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 μπορεις να βαλεις μοτερ απο DT 200 και με κατι προσθετο το μηχανακι θα γ@μαει σπιτια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apostonikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Και ποσο παει η πατεντα αυτη φιλε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ναι και μετά να τον ψάχνουν στα χωράφια λόγω φρένων..! Όσο για σένα φίλε που λες οτι δεν πωλούνται, εγώ έχω βρει αγοραστή με 1600ε, αλλά φυσικά, δεν το έδωσα γιατί είναι αγάπη..! Λοιπόν, λέτε να βάλετε καλά πράγματα αλλά και τραβηγμένα.. Δηλαδή, να αλλάξεις μόνο πιστόνι, μπιέλα, αφήνοντας τα παλιά κυλινδρο-στρόφαλο? Βάλε κι αυτά καινουργια.. ΆΑΑ και τα κυλινδροπίστονα να είναι 57 ή 61χιλιοστά.. Βάλε και καμμιά ριντιέρα καλή, π.χ. v force.. Και βάλε λίγο πιο οικονομικά δισκάκια, π.χ. newfren.. Μια χαρά δουλειά κάνουν.. Αλυσιδογράναζα βάλε να έχει μπαμ.. Αυτό το δοκιμάζεις εσύ.. Εξάτμιση απαραιτήτως καμμιά χειροποίητη, ή αν θες τούμπανο, βάλε προτέκτ.. Βάλε και κανά σωληνάκι υψηλής πίεσης στα φρένα, καμμιά καινούργια δισκόπλακα μπρος-πίσω και είσαι κυριλέ!! :vv: Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2012 από τον kost4s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 στροφαλο wr αν εχεις τα λευτα και κανα καρπιλατερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apostonikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Φιλε κωστας τα πραγματακια αυτα που μου ειπες ποσο πανε στο περιπου? Και για Ελλαδα μιλα μου και αν μπορω να τα βρω πουθενα εξω πιο φτηνα (Εχω κολλητο σε Αγγλια). Απο κανενα ebay πχ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 http://mototrade.gr/osCommerce/product_info.php?cPath=136_551_553_574&products_id=996 πιστονι wiseco, το καλυτερο, αν θες βαζεις και πιο χαμηλη ποιοτητα.. α επισης ειναι με μονο ελατηριο για παραπανω δυναμη! http://mototrade.gr/osCommerce/product_info.php?cPath=136_551_553_574&products_id=21845 να και με διπλο ελατηριο, το κανονικο.. http://mototrade.gr/osCommerce/product_info.php?cPath=136_551_553_574&products_id=1001 ριντιερα http://mototrade.gr/osCommerce/product_info.php?cPath=136_551_553_574&products_id=20546 δισκακια στροφαλο κυλινδρο κλπ, βρισκεις απο κανα wr200-tzr125.. ψαξε και στο car.gr για ανταλακτικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apostonikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Απο αναρτησεις και φρενα τι να βαλω παιδια :/ ? Ενταξει καλη η δυναμη αλλα θελουμε και ασφαλεια σαν σωστοι οδηγοι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 Αναρτήσεις YSS/OHLINS αν έχει, και απο φρένα βάλο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σωληνάκια υψηλής πίεσης, σε ότι φρένα και να βάλεις. Εγώ έχω braking μαργαριτάρι με υψηλής, και το μηχανάκι σταματάει μια χαρά, συγκριτικά και με τα γκάζια του.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες