Jump to content
LOCKHEART

ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ

Recommended Posts

Καθώς πηγαινα για καφε στο Βραχατι χθες κατα της 20:00 ...

ανεβαινω με το αμαξι στην κατευθυνση προς τον περιφερειακο και εκει τι να δω...

ενα παλικαρι κατω στην μεση του δρομου σε μια λιμνη αιματος (χτυπημα στο κεφαλι , δεν φορουσε κρανος) ....

απο ότι μου ειπαν αυτοπτες μαρτυρες μια ΚΩΛΟ-ΓΡΙΑ (75XΡΟΝΩΝ) με αγροτικο (χωρις καθρεφτες ) παραβιασε το stop περασε αβλεπει τον περιφερειακο και παρεσυρε το ΧΤ με το παλικαρι και την κοπελα του..

Η κοπέλα δεν έπαθε τιποτα μονο εκδορες στα ποδια , το παλικαρι ομως εκεινη την ωρα μας αφηνε και μολις ηρθε το ασθενοφορο δεν υπηρχε ελπιδα , αργοτερα εμαθα απο γνωστο και τυπικα το δυσαρεστο αν και ηθελα να υπαρχουν ελπιδες.

ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ..

!!ΠΑΛΙΟ-ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ-ΓΡΙΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΤΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΣΑΓΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τροποποιήθηκε από τον ALX

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δεν φταίνε απαραίτητα οι γέροι, αλλά αυτοί που τους αφήνουν να οδηγούν χωρίς επανέλεγχο (αν και όταν γίνεται επανέλεγχος είναι αστείος - ή μάλλον τραγικός)

η γυναίκα πιθανότατα είναι συντετριμμένη αυτή τη στιγμή

κρίμα το παληκάρι που χάθηκε

δύο φορές κρίμα που χάθηκε όταν πιθανότατα θα την είχε γλιτώσει με κράνος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..Ειδα τα "χαμογελα"* ρε Σπυρο στον τιτλο, και νομισα οτι ειναι κατι αστειο....

...Τι να πεις παραπερα,εχουν ειπωθει εκατομμυρια φορες... :/

*Ελα,ευτυχως διορθωθηκε τωρα..

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πω κατι που ισως φανει σκληρο?

Οταν κινησαι σε εναν επαρχιακο δρομο που μπορει να κρυβει ενα σωρο παγιδες κι οπου μπορουν να αναπτυχθουν καποιες ταχυτητες κι απο σενα αλλα και απο τους αλλους,και εισαι χωρις (εστω) κρανος.....μηπως γενικως δεν τα εχεις υπολογισει καλα τα πραγματα?

Μηπως η χρηση του κρανους θα του εσωζε τουλαχιστον την ζωη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Κρίμα στο παιδί και καλό του ταξίδι αλλά και ΚΟΥΡΑΓΙΟ στους έρμους τους γονείς (για ελάτε για λίγο στη θέση τους) που θα ακούσουν τα "μαντάτα" :plaf:

Τι να πω........ Βλέπω τόσες μ@@@@@ς κάθε πρωϊ και αποφεύγω άλλες τόσες μόνο και μόνο επειδή θεωρώ ότι δεν έχω πουθενά πρωτεραιότητα, έστω και αν είναι κεντρικός δρόμος, δεν περνάω το πράσινο πριν ελέγξω αν απ' την άλλη μεριά έρχεται κάποιος παπάρας :ranting: με "αχρωματοψία", και γενικά είμαι πάντα με το "δάχτυλο στη σκανδάλη" για παν ενδεχόμενο. Και φυσικά φορώντας το..... ΚΡΑΝΟΣ.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, πρέπει να έχει ο... "κώλος μας μάτια" για να καταφέρνουμε να φτάνουμε κάθε ημέρα σώοι και αβλαβείς στη δουλειά μας :angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :( 

Κρίμα στο παιδί και καλό του ταξίδι αλλά και ΚΟΥΡΑΓΙΟ στους έρμους τους γονείς (για ελάτε για λίγο στη θέση τους) που θα ακούσουν τα "μαντάτα"  :plaf:

Τι να πω........ Βλέπω τόσες μ@@@@@ς κάθε πρωϊ και αποφεύγω άλλες τόσες μόνο και μόνο επειδή θεωρώ ότι δεν έχω πουθενά πρωτεραιότητα, έστω και αν είναι κεντρικός δρόμος, δεν περνάω το πράσινο πριν ελέγξω αν απ' την άλλη μεριά έρχεται κάποιος παπάρας  :ranting:  με "αχρωματοψία",  και γενικά είμαι πάντα με το "δάχτυλο στη σκανδάλη" για παν ενδεχόμενο. Και φυσικά φορώντας το..... ΚΡΑΝΟΣ.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, πρέπει να έχει ο... "κώλος μας μάτια" για να καταφέρνουμε να φτάνουμε κάθε ημέρα σώοι και αβλαβείς στη δουλειά μας  :angry:

<{POST_SNAPBACK}>

ΠΑΙΔΙΑ, ΧΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ: ΠΛΑΤΕΙΑ, ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΝΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΣΤΟΠ. ΕΧΩ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ (ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΔΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ). ΠΑΤΑΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΟΡΝΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΖΩ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 10 ΧΛΜ. ΓΙΑ ΣΠΑΣΙΜΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΥΡΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΜΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΔΙΚΥΚΛΟ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΡΗΣΗ ΚΟΚ? ΧΑ ΧΑ... ΟΧΙ.

ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ-ΟΔΗΓΟΣ, ΕΝΩ ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΜΟΥ, ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΛΕΠΑΝ, ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.... ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΥΣΤΕΡΙΚΑ "ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ" ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΟΝΟ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ...."ΜΜΜΜΜΜΜ ΠΕΡΝΑ, ΕΝΤΑΞΕΙ".

ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΕ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΕ.

ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ. ΑΥΤΑ. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. :sorry::pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σήμερα παραλίγο να χτυπήσω πεζή που διέσχιζε το δρόμο με την ΠΛΑΤΗ στην κίνηση και το κινητο στο αυτί

αυτός ο ΣΤΟΚΟΣ χρειάζεται πρόστιμο ΚΑΙ όταν περπατάει με κινητό

ALX γράψαμε και παραπάνω για το κράνος που δεν φορούσε αλλά είναι πια αργά, δυστυχώς, ό,τι και να λέμε τώρα...

αναρωτιέμαι αν οι μοτο-φίλοι του τουλάχιστον θα αλλάξουν μυαλά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
........ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ.

Εν δυνάμει δολοφόνος θέλεις να πεις. Δυστυχώς :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρίμα για το παιδί :cry: , δυστυχώς τέτοιου είδους δολοφόνοι κυκλοφορούν εν αφθονία στην Ελλάδα χωρίς ποτέ να ελέγχονται απο κανένα. :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπως λεει και ο πατερας μου

"οσοι οδηγουμε ειμαστε ενα δυναμει μελλοθανατοι"

......

Θελει πολυυυυυυυυυυυυυυυ προσοχη ρε παιδια τι να λεμε!!

Καλο ταξιδι στο παλικαρι και ασ ειναι ελαφρια τα χωματα... :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλο ταξιδι στο παιδι...Κριμα :( :( :( :(

Απο την αλλη ομως...ρε γμτο ΠΟΣΕ ΦΟΡΕΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.... ΚΡΑΝΟΣ...Εστω και μια ζωη να σωσει ενα κρανος ΑΞΙΖΕΙ... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ...

Το πιο άδοξο τέλος... να πας από άνθρωπο ΖΩΟ :cry:

Την έχουμε καταβρεί πάντως με το φταίξιμο στην πολιτεία κ το κράτος με φαίνεται... το κράτος κ η αστυνόμευση δε μας φταίνει σε τίποτα, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ. για να μην πω κ πολύ καλύτερα.

Αντίο στο παλικάρι, κουράγιο στους δικούς του και δε ξέρω πραγματικά τι να πω για τη γριά... :lipssealed:

Τροποποιήθηκε από τον sallax

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να προβλεπουμε την στραβη του αλλου παιδια αυτο ειναι το θεμα

και γιατι ρε παιδια δεν το φοραμε το ρημαδι \

αλλοι απο μας θα μεινουμε και αλλοι θα φυγουμε ετσι ηταν ετσι θα ειναι δυστηχως :( :(

ζωη σε λογου μας και να προσεχουμε λεω εγω περισοτερο

και ας χαμηλοσουμε και λιγο ταχυτητες δεν μας κανει κοτες αυτο ασ πηγενουμε οσο μπορουμε δεν ειμαστε ολοι για τα πολλα χιλομετρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά, δουλέυω εδω και 2 χρόνια στο ΕΚΑΒ και έχω δεί τα απίστευτα... ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ ! Εχω πετύχει περιστατικό ο αναβάτης να μην έχει κανένα τραύμα στο σώμα του, ούτε και εσωτερικό τραυματισμό και για γαμ..... πέτρα τον χτύπησε δεξιά στον κρόταφο ανοίγοντάς του τρύπα στην κροταφική αρτηρία. Χαμένα περίπου 2 λίτρα αίμα μέσα σε λίγα λεπτά! Όλοι λέμε "και για κατούρημα με κράνος" αλλά λίγοι το κάνουμε... Νά'ναι καλά όπυ και νά'ναι το παλικάρι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παιδιά, δουλέυω εδω και 2 χρόνια στο ΕΚΑΒ και έχω δεί τα απίστευτα...

<{POST_SNAPBACK}>

off topic αλλά έχεις συνάδελφο στο mybike. Το nickname αυτού diasostis!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα