okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 Εγω φιλε θα σου πρότεινα να παρεις αυτο που σάρέσει και σε γεμίζει. +999 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saber rider 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον amigo. Δες ποια σου αρέσει περισσότερο και αν είναι εντός budget τσίμπα την. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2012 δεν ειναι καιρος να κανουμε μονο αυτο που μας αρεσει, γιατι τα πραγματα εχουν αγριεψει με την οικονομια και θα πρεπει να τα ζυγισω!!! οσο για το απωθημενο θα το εχω οπως και να εχει,γιατι αυτο που θελω δεν υπαρχει περιπτωση να το παρω για αρκετο καιρο..... οποτε πρεπει να το σκεφτω καλυτερα!το βλεπω να αγοραζω ενα v-strom 650 γιατι ετσι οπως ειναι η κατασταση ισως η καλυτερη επιλογη, εχω βρει ενα του 06 δεν εχει abs αλλα ειναι με 20.000 χλμ αρκετα καλο θα ελεγα με αλλη σελα σιλικονη και με ανεμοθορακα μεγαλυτερο ,καρινουλα μπαξτερ εξατμιση καγκελα με καινουρια λαστιχα και ολα τα service με το βιβλιο του, σε χρωμα μαυρο,και θα το παρω 3800Ε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2012 προτίμησε κάτι με abs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amigo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2012 Εγω για ΄σενα το είπα αδερφέ, για να σε βοηθήσω στη φάση του μεταίχμιου.. δικό σου θέμα το τι θα κάνεις και μπράβο σου που το σκέφτεσαι έτσι. Καλή επιλογη το v-strom το οποίο ειναι και λιγο κwλοπιασάδικο (προσωπική εμπειρία), τρως λιγο αέρα και το abs ειναι σημαντικό. γιαυτό η σελα abs και ο ανεμοθώρακας μετράνε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2012 το ψαχνω με abs αλλα δεν υπαρχει με χλμ που να μην ειναι περισσοτερα απο 30,000 χρονολογια του 06και μετα και να εχει 4.000 ευρω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2012 Στα 30.000 χιλιόμετρα πως κατέλειξες? Είναι μια μοτοσυκλέτα εξαιρετικά αξιόπιστη που τα 30κ ή και πολλά περισσότερα αν ο προηγούμενος το πρόσεχε στοιχειωδώς δεν λένε τίποτα. Ελπίζω να έχεις χώρο φύλαξης γιατί είναι από τις πιο εμπορικές μοτοσυκλέτες εν ελλάδι. Εγώ εννοείται θα προτιμούσα το shiver μόνο και μόνο στα θέματα αισθητικής και μοναδικότητας καμία μα καμία σχέση. Δεν είναι και τόσο απαραίτητος ο χώρος φύλαξης. Η μοτοσυκλέτα φίλε μου ούτε σι άλλως στοιχίζει και την πληρώνεις. Τουλάχιστον οδήγα αυτό που θες, είναι η δική μου φιλοσοφία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2012 η αληθεια ειναι οτι πολυ θα ηθελα να κανω το κεφι μου και μονο!!! εχω χωρο φυλαξης γκαραζ δεν υπαρχει θεμα..... makisp μη με μπριζωνεις σε παρακαλω εκει που παω να αποφασισω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 για ενα varadero του 04 με 45.000χλμ ,η γνωμη σας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες