jasonr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Καλησπέρα. Προσπαθώ να κάνω την αλλαγή που έγραψα παραπάνω αλλά ο λαιμός δεν μας τα λέει καλά. Η βάση του λαιμού (στην κεφαλή) είναι φαρδύτερη στο 6V με αποτέλεσμα η βάση του λαιμού του 12v να μην "κουμπώνει" ακριβώς στις τρύπες για τις βίδες. Υπάρχει κάποιος προσαρμογέας γι'αυτή τη δουλειά ή πρέπει να κάνω πατέντα ? Επίσης υπάρχει κάποιος που να φτιάχνει λαιμούς κατά παραγγελία? Ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Αυτο που λες δν γινεται.Ειναι ιδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jasonr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Ναι σωστά είναι ίδια, απλώς μ'αρεσει να χάνω χρόνο ανοίγοντας καινούργια θέματα. Κάποιος με περισσότερες γνώσεις πάνω στο ζήτημα παρακαλώ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Καταρχην μιλα καλυτερα.επισης αμα δν ξερεις μην μιλας.Αν ειναι μαμισια τα πραγματα ειναι ιδια.Αν εχεις βαλει εσυ κεφαλι απο 250 που θες να το ξερω εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jasonr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 1) Όμορφα μίλησα, ούτ έβρισα, ούτε προσέβαλλα. 2)Αν θες να σου απαντάω ακόμα πιο όμορφα να μην λες οτι αυτά που λεω δεν γίνονται.Ούτε τυφλός είμαι, ούτε ψέμματα εχω λόγο να πω. 3)Η κεφαλή είναι η μαμά, αμα θες ανεβάζω φωτογραφίες αυτής αλλά και των δυο λαιμών. 4) Επιβεβαίωσα οτι η βάση του λαιμού απο το καρμπυρατερ του 6v δεν είναι ίδια με του 12v μετά απο μερικά τηλεφωνήματα σε μαγαζιά με ανταλλακτικά, όπως επίσης έμαθα οτι ελάχιστα ανταλλακτικά είναι ίδια ανάμεσα σε αυτά τα δυο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες