Jump to content
mitsoschios

Υποθετικο σεναριο: μεταβαση απο FZS600 σε CBR1100XX

Recommended Posts

Εγώ πάλι θα σου λεγα να το χτυπήσεις το ΧΧ. Δεν είναι δα και μεγάλη διαφορά από το fazer. Και τα δύο 4 κύλινδρα σε σειρά είναι, ίδια service πάνω κάτω. Εντάξι δεν θα 300αρίσεις το ΧΧ, αλλά ούτο το fazer το πάς πάνω από 200 και ας πάει 240+. Αν είχες κάνα ΧΤ θα σου έλεγα θα δεις μεγάλη διαφορά, αλλά από fazer 600 σε ΧΧ δεν βλέπω την τεράστια διαφορά στην χρηστικότητα. Δεν μπορείς να πας χώμα και αμουδιά έτσι και αλιώς. Αν το έβλεπες χρηστικά και μόνο θα σου έλεγα να κρατήσεις το fazer και να πάρεις ένα χωμάτινο για να έχεις κάτι να πηγαίνεις παντού. Αλλά αν σου αρέσει το ΧΧ και υπάρχουν φράγκα χτύπα το.

Ναι ειναι και αυτη μια ωραια και λογικη αποψη. ^_^

Τι να πω,θα το εχω στο μυαλο μου.

ΩΩ και γω καμπούσος... Η γιαγια αχει σπιτι στα σπηλάδια διπλα απ τον αγιο πολυκαρπο...

Οτι και να κανεις καλες βολτες και παντα προσοχή με τους χιώτες οδηγούς... θα ξερεις καλύτερα απο μένα! χεχε

Τι λες ρε γειτονα?Κι εγω εκει μενω!Οσο για τους εδω οδηγους ξερω τι χρειαζονται :kill:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Λοιπον παιδια επανερχομαι στο ολο θεμα μιας και βρεθηκε ΧΧ (σε πολυ καλη κατασταση) για το οποιο μου ζηταει καταστημα να του δωσω 1500€ + το fazer το οποιο το παιρνει 2500€.Το ειδα και το οδηγησα και για να πω την αληθεια δε το περιμενα τοσο φιλικο.Βεβαια τα γκαζια καμια σχεση...Αν παρω και κατι χρηματα που περιμενω,μαλλον παμε για νεα αγορα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον παιδια επανερχομαι στο ολο θεμα μιας και βρεθηκε ΧΧ (σε πολυ καλη κατασταση) για το οποιο μου ζηταει καταστημα να του δωσω 1500€ + το fazer το οποιο το παιρνει 2500€.Το ειδα και το οδηγησα και για να πω την αληθεια δε το περιμενα τοσο φιλικο.Βεβαια τα γκαζια καμια σχεση...Αν παρω και κατι χρηματα που περιμενω,μαλλον παμε για νεα αγορα...

περαν της πρωτης απολαυσης που ειχες απο το μαυροπουλι πριν το αγορασεις περνα μια κ απο τον μηχανικο σου μηπως βρει τπτ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τόσο καημό που το έχεις ρε φίλε, καλόβολτο......... Ψάξε καλά αυτό που παίρνεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη ακομα ειμαι εν αναμονη καποιων χρηματων (ελπιζω αυτη τη φορα να τα παρω), ηθελα απλα να αναφερω οτι για το ΧΧ που βρηκα,πλεον ο πωλητής, μου ζηταει 1000€ (απο τα αρχικα 1500€).Καθομαι και σκεφτομαι σε τι σημειο εχουν φτασει πια τα καταστηματα.Α ρε κριση τι κανεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη ακομα ειμαι εν αναμονη καποιων χρηματων (ελπιζω αυτη τη φορα να τα παρω), ηθελα απλα να αναφερω οτι για το ΧΧ που βρηκα,πλεον ο πωλητής, μου ζηταει 1000€ (απο τα αρχικα 1500€).Καθομαι και σκεφτομαι σε τι σημειο εχουν φτασει πια τα καταστηματα.Α ρε κριση τι κανεις...

Θα το χει καμια 5αετια στην βιτρινα του :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλακα πλακα πρεπει να το εχει τουλαχιστον 3 χρονια.Μηπως να το παζαρεψω κι αλλο? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tα τρια χρονια στη βιτρινα εχουν και αρνητικα,εκτος της σιγουριας οτι το μηχανακι ''καθοταν''.

Αν το παρεις,να κανεις διεξοδικο ελεγχο πριν σε τροφοδοσια-αντλια καυσιμου και σωληνωσεις-καλωδια,και αλλαγη ολων των υγρων,και των ελαστικων αν κρινεται απαραιτητο.

Οχι οτι δεν θα δουλεψει, προς θεου, αλλα καλυτερα να εισαι σιγουρος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα