Jump to content
themata

MotoGP 2012 > Grande Prémio de Portugal Circuito Estoril

49 ψήφοι

1. 1. Ποιος πιστεύετε ότι θα πάρει την 1η θέση?

2. 2. Ποιος πιστεύετε ότι θα πάρει την 2η θέση?

3. 3. Ποιος πιστεύετε ότι θα πάρει την 3η θέση?

Recommended Posts

είδες οι "βάρκες"? στο βρεγμένο πάνε μια χαρά...

δεν ηταν και ιδιατερα βρεγμενη , και ειδικα στις γραμμες,λογω μοτο3

βλεπε οτι οι γυροι κυμαινονταν στο 1.41-1.42 (με τα μαλακα)

και δεν προλαβαν να κανουν και πολλους γυρους, πχ ο στονερ μπηκε 9.30 λεπτα πριν να ληξει η fp1

μεχρι τα 30-20 λεπτα πριν ληξει, μονο 4-5 εκαναν γυρους, καπου στα 15' αρχιζαν και εμπαιναν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

97038088.jpg

Aπίστευτο αλλά ο Rossi χάνει μισό δευτερόλεπτο στο τελευταίο χρονομετρημένο κομμάτι! Αν το βελτίωνε αυτό θα ήταν σε χρόνους 3ης θέσης!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

97038088.jpg

Aπίστευτο αλλά ο Rossi χάνει μισό δευτερόλεπτο στο τελευταίο χρονομετρημένο κομμάτι! Αν το βελτίωνε αυτό θα ήταν σε χρόνους 3ης θέσης!

Λες να δουμε το φως το αληθινο?? :pray: :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υποψιάζομαι πως χάνει πολύ χρόνο στην τελευταία παρατεταμένη στροφή... εκεί που "πονάει" περισσότερο ο Rossi όπως έχει πει. Ότι δηλαδή στις γρήγορες παρατεταμένες στροφές δεν έχει καθόλου αίσθηση και φυσικά δεν μπορεί να ανοίξει το γκάζι περισσότερο!

Δεν γίνεται στα τρία πρώτα κομμάτια να υπολείπεται μόλις 4 δέκατα και στο τελευταίο να υπολείπεται 9 δέκατα+!!! Άρα εκείνη η παρατεταμένη στο τέλος είναι το πρόβλημά του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εκει χανουν πολλοι.αλλιως παρατηρουσα οτι στο υπολοιπο κομματι της πιστας ολοι ηταν πολυ κοντα.υποψιν αυτο γινοταν και στη μοτο3 :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρες.... πρώτο ποστ για σήμερα.

Ο Valentino Rossi ξεκίνησε το τριήμερο στο Estoril έχοντας το στήσιμο του Nicky Hayden. Ο Ιταλός ήταν γρήγορος το πρωί και το απόγευμα και το σημαντικότερο ήταν ότι αισθάνθηκε καλά στην είσοδο των στροφών. Αυτό που προβλημάτισε τον Rossi ήταν η απόδοση του κινητήρα στις εξόδους των στροφών που είναι πολύ απότομος και αναγκάζει το πίσω μέρος να ντριφτάρει ανεξέλεγκτα.

«Η πρώτη ημέρα δεν ήταν κακή διότι το πρωί με τις ανάμεικτες συνθήκες ήμασταν γρήγοροι, εγώ και ο Nicky. Το απόγευμα οι συνθήκες ήταν σχεδόν στεγνές παρότι τα 2/3 της πίστας είχαν σημεία με νερό. Οι δοκιμές δεν ήταν άσχημες τελικά ιδιαίτερα επειδή δεν είμαι πολύ μακριά από τους πρώτους και σε κάποια σημεία είμαι αρκετά γρήγορος και πολύ κοντά στους κορυφαίους», είπε ο Vale στο debrief του με τους δημοσιογράφους.

Σίγουρα οι χρόνοι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και σε πλήρη στεγνές συνθήκες θα πρέπει να βελτιωθούμε πολύ, ελπίζω λοιπόν να είμαστε πιο γρήγοροι. Είμαι καλός στο πρώτο κομμάτι και στο τρίτο κομμάτι διότι η μοτοσικλέτα είναι καλή στο φρενάρισμα και αρκετά σταθερή. Μπορώ να μπω στη στροφή με καλή ταχύτητα και σε αυτά τα σημεία είμαι κοντά στους κορυφαίους».

Με αυτό το στήσιμο πάντως ο Ιταλός έχει βρει τον τρόπο να φέρει τα ελαστικά πιο κοντά στο όριο. «Τώρα η GP12 υποστηρίζει το οδηγικό μου στυλ και μπορώ να βρεθώ πιο κοντά στο όριο. Είναι δυνατή στα φρένα και γρήγορη στην είσοδο των στροφών. Με μια λέξη, η μοτοσικλέτα είναι γλυκιά.

http://www.msfree.gr/ms.php?id=27176

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά πιστεύω ότι ο SPIES που αρχίζει σιγά σιγά να έχει καλό στήσιμο στην μηχανή θεωρώ ότι θα παίξει σοβαρά για την νίκη μιας και έχει μείνει πολύ πίσω και στο πρωτάθλημα.

LORENTZO, CRUCHLOW, PENTROZA πιστεύω ότι θα παίξουν σοβαρά για τις θέσεις στο βάθρο.

Όσο για τον STONER ε, δεν είναι κάθε μέρα Πάσχα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανορθωτή η χονδα του Πεδρόζα?

απο βενζινη δεν εμεινε ? παντως εχω πεσει μεσα στις πρωτες 5 θεσεις, μεχρι στιγμης. :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο βενζινη δεν εμεινε ? παντως εχω πεσει μεσα στις πρωτες 5 θεσεις, μεχρι στιγμης. :mB_kalo_e:

Ναι? Το βλέπω σε μια περίεργη γλώσσα και ΄χανω επεισόδια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

MotoGP

Free Practice Nr. 3

Time Remaining:

00:

00:

00

flag_c.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι? Το βλέπω σε μια περίεργη γλώσσα και ΄χανω επεισόδια

και εγω,χεχε. αλλα ακουσα "βενζινα", οταν την εβαζε στην ακρη την μοτο και αλλο αυτο θα ειναι

πως χωνεται ετσι ο φουστης ο στονερ στην τελευταια, με τερμα γκαζι και full drift :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πως χωνεται ετσι ο φουστης ο στονερ στην τελευταια, με τερμα γκαζι και full drift :shock:

Μην εκπλήσεσαι... Όλοι έτσι μπαίνουν... Ακόμα και οι μπετονιέρες :D

_0492_T02_Rossi_action.jpg

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην εκπλήσεσαι... Όλοι έτσι μπαίνουν... Ακόμα και οι μπετονιέρες :D

δε ενοοω μονο αυτο, αυτος ξυνει και ποδαρακι, αλλα και ριχνει οσο πιο μεσα το σωμα του για να λειτουργησει η φυγοκεντρος δυναμη

Τροποποιήθηκε από τον larisa-marios95

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κάποιο site για να δούμε τις κατατακτήριες;

οταν μπηκα για να δω fp3 δεν ειχε πολλα, και αυτα ηταν χαλια. λογικα θα "παιχτουν" και αλλα, με καλυτερη αναλυση.

θα ποσταρω σιγουρα πριν αρχισουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οταν μπηκα για να δω fp3 δεν ειχε πολλα, και αυτα ηταν χαλια. λογικα θα "παιχτουν" και αλλα, με καλυτερη αναλυση.

θα ποσταρω σιγουρα πριν αρχισουν.

Thanks!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...