Jump to content
themata

MotoGP 2012 > Grande Prémio de Portugal Circuito Estoril

49 ψήφοι

1. 1. Ποιος πιστεύετε ότι θα πάρει την 1η θέση?

2. 2. Ποιος πιστεύετε ότι θα πάρει την 2η θέση?

3. 3. Ποιος πιστεύετε ότι θα πάρει την 3η θέση?

Recommended Posts

http://www.sportlemo...4/v-404580.html

dominic παει κατι λεπτα πισω

γυρω στα δυο λεπτα πισω ειναι.. αλλα σε σχεση με αλλα λιγο καθυστερηση δεν πειραζει ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μέχρι τώρα καλά τα πάει ο Rossi σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες αλλά τώρα που θα αρχίσει ο χορός των μαλακών ελαστικών τον φοβάμαι. Πάντα την νίλα εκεί την παθαίνει! Με τα μαλακά δεν μπορεί να κάνει χρόνους όπως οι άλλοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γυρω στα δυο λεπτα πισω ειναι.. αλλα σε σχεση με αλλα λιγο καθυστερηση δεν πειραζει ;)

μεχρι στιγμης παμε καλα απο θεαμα. Αντε να βαλουν και τα μαλακα , να κατεβουν λιγο ακομα οι χρονοι Τροποποιήθηκε από τον larisa-marios95

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τον λορενθο στο τελευταιο κομματι δεν το παιρνει κανεις!!

μονο η honda μπορει αλλα λογω chatter στην εξοδο της τελευταιας..... :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την πληρωσε ο Edwards! Πως εφυγε το ταγάρι έτσι? Πολύ άτυχος ! Ελπιζω να μην τραυματιστηκε κανενας σοβαρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο αρχιμηχανικος της tech 3 την "ελεγε" σε μηχανικό της εργοστασιακης γιαμαχας για τον καλ που "ηρθε" ψηλοτερα απο λορενθο και σπις

:rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Live Timing

MotoGP

Qualifying Practice

Finished

flag_f.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H κλασσική μάχη Rossi-Barbera. Έλεος. Το διαζύγιο το βλέπω πολύ κοντά... Άραγε το mugello το προλαβαίνει?

Μπράβο στον Crutchlow, είναι εξαιρετικός, κρίμα που το κατεστημένο του στέρησε την pole. Ελπίζω αύριο να πάει το ίδιο καλά σε όλο τον αγώνα, και ελπίζω βέβαια ο 4ος, ο φαντασμένος γιαλατζί σπαρτιάτης απ τη μαγιόρκα, να μην τον δει ανταγωνιστικά και τον ¨φάει¨, όπως μάλλον ¨έφαγε¨ τον τιμμεϊτ.

Ελπίζω αμφότεροι Edwards & DePuniet να είναι αγρατζούνιστοι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aς πεταξει αυτον το σπεις η γιαμαχα και να βαλει τον κρατσλοου στην θεση του. Ο τυπος ειναι γαμω τα ταλεντα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγαλη κατρακυλα αυτος ο σπις! Πολυ λιγος για την γιαμαχα!

Δεν νομίζω, απλά σιγά σιγά θα πάρει τα πάνω του.

Ο SPIES κατά την γνώμη μου έχει σοβαρή υποψηφιότητα για βάθρο σε αυτό τον αγώνα.

Ο CAL βέβαια όπως έχω ξαναπεί είναι υπερβολικά γρήγορος και ήταν αρκετά άτυχος γιατί θα μπορούσε να είχε την pole.

Άντε να δούμε αύριο στον αγώνα.

Κατά την άποψη μου αυτός που είναι "λίγος" για την YAMAHA παρόλο που δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα είναι ο DOVI.

Ίσως γιατί και προσωπικά δεν μου αρέσει το στύλ οδήγησης του.

Τροποποιήθηκε από τον FZMAN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O spies δε ξέχασε ξαφνικά να οδηγάει και μάλιστα την ίδια μηχανή. Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο... Μπορεί βέβαια να έχει και κάτι προσωπικό ο άνθρωπος και να ανακαμψεί σύντομα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν νομίζω, απλά σιγά σιγά θα πάρει τα πάνω του.

Ο SPIES κατά την γνώμη μου έχει σοβαρή υποψηφιότητα για βάθρο σε αυτό τον αγώνα.

Ο CAL βέβαια όπως έχω ξαναπεί είναι υπερβολικά γρήγορος και ήταν αρκετά άτυχος γιατί θα μπορούσε να είχε την pole.

Άντε να δούμε αύριο στον αγώνα.

Κατά την άποψη μου αυτός που είναι "λίγος" για την YAMAHA παρόλο που δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα είναι ο DOVI.

1η του χρονια του dovi στη γιαμαχα, περυσι τι εκανα ο καλ ? τιποτα ,σκατα . το πολυ να ειχε τερματισει 4ος-5ος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1η του χρονια του dovi στη γιαμαχα, περυσι τι εκανα ο καλ ? τιποτα ,σκατα . το πολυ να ειχε τερματισει 4ος-5ος

Δεν κατάλαβες δεν τον συγκρίνω έτσι, απλά και πέρσι που ήταν στην HONDA ο DOVI δεν μου γέμιζε το μάτι.

Εξάλου ο CAL πέρσι ήταν η πρώτη του χρονιά γενικά στα moto gp και λογικό ήταν να θέλει και χρόνο να προσαρμοστεί απ΄τα superbike.

Τροποποιήθηκε από τον FZMAN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν κατάλαβες δεν τον συγκρίνω έτσι, απλά και πέρσι που ήταν στην HONDA ο DOVI δεν μου γέμιζε το μάτι.

Περυσι ηρθε 3ος, αλλα με τον τραυματισμο του dani,αμα δεν ηταν αντε 4ος. ποσο πιο πανω θες? δυσκολα θα σπασει η τριαδα γιατι ειναι κορυφαια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι διαφορες παντως ειναι πιο "ανθρώπινες" αυτην την φορά, κάτι μαζεύεται με λίγη προσπάθεια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πράγματι πολύ αισιόδοξη η απόδοση του Crutchlow και η υποψηφιότητα που βάζει για βάθρο. Να σπάσει λίγο η μονοτονία στις 3 πρώτες θέσεις.

Περαστικά στον Edwards.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...