Jump to content
tzimaras

Καθαριστικο σπρει φρενων και αλυσιδας

Recommended Posts

Μια βοηθεια παιδια!

Πως το χρησιμοποιώ στα δισκόφρενα?

Θέλω να αλλάξω τακάκια και αφού βγάλω τα παλιά ψεκάζω την δαγκάνα και την αφήνω να στεγνώσει η την τρίβω με ενα πανί???

Και στην αλυσίδα? πως την καθαρίζοουμε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν ξέρω αν θα σε απογοητεύσω αλλά όσον αφορά την αλυσίδα σαν πινέλο και παραφινέλαιο δεν θα δεις πουθενά και με ΤΙΠΟΤΑ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε όλα τα σούπερ μάρκετ και στα μαγαζιά προιόντων για τα νεκροταφεία :pray: :pray: . Είναι αυτό. Μπορείς βέβαια και

αλλά για μένα μόνο το πινέλο με αρκετά περάσματα. Καθάρισμα με ένα πανί, πλύσιμο, σαπούνι και νομίζεις ότι πήρες καινούργια μετά..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To σπεϊ φρένων (brake cleaner) αν εννοείς αυτό, είναι υπό μεγάλη πίεση και είναι άκρως πτητικό. Δε χρειάζεται να σκουπιστεί. Η δουλειά του είναι να απομακρύνει οποιοδήποτε λιπαρό ή/και μη κατάλοιπο. Απλά σε σημεία που φαίνονται, για την οπτική τελειότητα, σκουπίζεις μια αχνή σκιά που αφήνει, αν αφήνει κιόλας γιατί πολλά δεν αφήνουν τίποτις. Αν καθαρίσεις με αυτό θυμήσου να έχεις κάποιο υπόστρωμα, ώστε όλη η βρώμα μαζί με το σπρεϊ να πέφτουν σε αυτό, ώστε να μη γίνει χάλια το σημείο.

Για τον καθαρισμό της αλυσίδας, έχει διάφορα καθαριστικά σπρεϊ είτε σε μορφή αφρού, είτε κανονικού σπρεϊ. Το καλύτερο είναι κηροζίνη και πινέλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε φαρμακεια και εκκλησιαστικα ειδη. Εναλλακτικα μπορεις να κανεις αυτο

http://www.vstromhel...t13677p75-topic

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To σπεϊ φρένων (brake cleaner) αν εννοείς αυτό, είναι υπό μεγάλη πίεση και είναι άκρως πτητικό. Δε χρειάζεται να σκουπιστεί. Η δουλειά του είναι να απομακρύνει οποιοδήποτε λιπαρό ή/και μη κατάλοιπο. Απλά σε σημεία που φαίνονται, για την οπτική τελειότητα, σκουπίζεις μια αχνή σκιά που αφήνει, αν αφήνει κιόλας γιατί πολλά δεν αφήνουν τίποτις. Αν καθαρίσεις με αυτό θυμήσου να έχεις κάποιο υπόστρωμα, ώστε όλη η βρώμα μαζί με το σπρεϊ να πέφτουν σε αυτό, ώστε να μη γίνει χάλια το σημείο.

Για τον καθαρισμό της αλυσίδας, έχει διάφορα καθαριστικά σπρεϊ είτε σε μορφή αφρού, είτε κανονικού σπρεϊ. Το καλύτερο είναι κηροζίνη και πινέλο

δηλαδη στην ουσια δεν θελει καθαρισμο... απλα ψεκαζω και το αφηνω να στεγνωσει ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δηλαδη στην ουσια δεν θελει καθαρισμο... απλα ψεκαζω και το αφηνω να στεγνωσει ε?

Να δες ένα βιντεάκι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω την αλυσιδα την καθαριζω με κηροζινη (καθαρο πετρελαιο) με πινελο και τα δυσκολα σημεια με οδοντοβουρτσα. Μετα με νερο καθαριζω τη βενζινιλα και μετα, αφου εχω πλυνει ολη τη μοτοσυκλετα, στεγνωνω με αερα (κομπρεσερακι η σεσουαρ στο κρυο). Οσον αφορα τα φρενα, καθαρισε τα μονο με προϊοντα που γραφουν Brake cleaner και οχι με τυπου wd 40!

Επισης, οπωσδηποτε γρασαρισμα την αλυσιδα αμεσως μετα το στεγνωμα

Τροποποιήθηκε από τον frankie_cbf

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω την αλυσιδα την καθαριζω με κηροζινη (καθαρο πετρελαιο) με πινελο και τα δυσκολα σημεια με οδοντοβουρτσα. Μετα με νερο καθαριζω τη βενζινιλα και μετα, αφου εχω πλυνει ολη τη μοτοσυκλετα, στεγνωνω με αερα (κομπρεσερακι η σεσουαρ στο κρυο). Οσον αφορα τα φρενα, καθαρισε τα μονο με προϊοντα που γραφουν Brake cleaner και οχι με τυπου wd 40!

δηλαδη τι θα παθει αν την αφησω λιγο να στεγνωσει αφου την πασαλειψω με κηροζινη και μετα ψεκασω το σπρει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν παθαινει τιποτα αν τοαφησεις να στεγνωσει. Απλα για πιο γρηγορη εφαρμογη του λιπαντικου.

Την αλυσιδα την πλενω με βενζινη και πινελο. Πλυσιμο με νερο και στεγνωμα με αερα. Μετα σπρει γρασσο, το πιο φτηνο που βρισκω. Φτηνο γιατι αν ειναι ακριβο (π.χ Μοτουλ) κολλαει σαν κολλα και μετα μαζευει ολη τη βρωμια και καταστρεφει την αλυσιδα (Αλλαζα 2 αλυσιδες καθε χρονο ΕΠΙ 2 μηχανακια... καντε το λογαριασμο).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρωτα μια βολτα να ζεσταθει η αλυσιδα και μετα περνας σπρευ για να μπορεσει να το αποροφησει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν το ηξερα αυτο. Ερωτηση: ποσο μεγαλη βολτα να παω? Δεν θα υπαρχει προβλημα αν η αλυσιδα ειναι αγρασαριστη? Μπορω να βαλω μια πρωτη και να τρεχει στο κεντρικο σταντ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολύ μικρή, 1 χλμ φτάνει. ισα ισα να ζεσταθεί λίγο

δεν θα παθει τίποτα αγρασάριστη για 1 χλμ.

κηροζίνη απο που πέρνουμε?

το έχω ξαναρωτήσει αλλα δεν νομίζω να πηρα απάντηση

Τροποποιήθηκε από τον Athan

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολύ μικρή, 1 χλμ φτάνει. ισα ισα να ζεσταθεί λίγο

δεν θα παθει τίποτα αγρασάριστη για 1 χλμ. τ

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα