tzimaras 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2012 Μια βοηθεια παιδια! Πως το χρησιμοποιώ στα δισκόφρενα? Θέλω να αλλάξω τακάκια και αφού βγάλω τα παλιά ψεκάζω την δαγκάνα και την αφήνω να στεγνώσει η την τρίβω με ενα πανί??? Και στην αλυσίδα? πως την καθαρίζοουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2012 Δεν ξέρω αν θα σε απογοητεύσω αλλά όσον αφορά την αλυσίδα σαν πινέλο και παραφινέλαιο δεν θα δεις πουθενά και με ΤΙΠΟΤΑ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzimaras 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2012 οχι δεν με απογοητευεις... που το βρισκω το παραφιναινέλαιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2012 Σε όλα τα σούπερ μάρκετ και στα μαγαζιά προιόντων για τα νεκροταφεία :pray: . Είναι αυτό. Μπορείς βέβαια και αλλά για μένα μόνο το πινέλο με αρκετά περάσματα. Καθάρισμα με ένα πανί, πλύσιμο, σαπούνι και νομίζεις ότι πήρες καινούργια μετά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2012 To σπεϊ φρένων (brake cleaner) αν εννοείς αυτό, είναι υπό μεγάλη πίεση και είναι άκρως πτητικό. Δε χρειάζεται να σκουπιστεί. Η δουλειά του είναι να απομακρύνει οποιοδήποτε λιπαρό ή/και μη κατάλοιπο. Απλά σε σημεία που φαίνονται, για την οπτική τελειότητα, σκουπίζεις μια αχνή σκιά που αφήνει, αν αφήνει κιόλας γιατί πολλά δεν αφήνουν τίποτις. Αν καθαρίσεις με αυτό θυμήσου να έχεις κάποιο υπόστρωμα, ώστε όλη η βρώμα μαζί με το σπρεϊ να πέφτουν σε αυτό, ώστε να μη γίνει χάλια το σημείο. Για τον καθαρισμό της αλυσίδας, έχει διάφορα καθαριστικά σπρεϊ είτε σε μορφή αφρού, είτε κανονικού σπρεϊ. Το καλύτερο είναι κηροζίνη και πινέλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2012 Σε φαρμακεια και εκκλησιαστικα ειδη. Εναλλακτικα μπορεις να κανεις αυτο http://www.vstromhel...t13677p75-topic Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzimaras 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2012 To σπεϊ φρένων (brake cleaner) αν εννοείς αυτό, είναι υπό μεγάλη πίεση και είναι άκρως πτητικό. Δε χρειάζεται να σκουπιστεί. Η δουλειά του είναι να απομακρύνει οποιοδήποτε λιπαρό ή/και μη κατάλοιπο. Απλά σε σημεία που φαίνονται, για την οπτική τελειότητα, σκουπίζεις μια αχνή σκιά που αφήνει, αν αφήνει κιόλας γιατί πολλά δεν αφήνουν τίποτις. Αν καθαρίσεις με αυτό θυμήσου να έχεις κάποιο υπόστρωμα, ώστε όλη η βρώμα μαζί με το σπρεϊ να πέφτουν σε αυτό, ώστε να μη γίνει χάλια το σημείο. Για τον καθαρισμό της αλυσίδας, έχει διάφορα καθαριστικά σπρεϊ είτε σε μορφή αφρού, είτε κανονικού σπρεϊ. Το καλύτερο είναι κηροζίνη και πινέλο δηλαδη στην ουσια δεν θελει καθαρισμο... απλα ψεκαζω και το αφηνω να στεγνωσει ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2012 δηλαδη στην ουσια δεν θελει καθαρισμο... απλα ψεκαζω και το αφηνω να στεγνωσει ε? Να δες ένα βιντεάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγω την αλυσιδα την καθαριζω με κηροζινη (καθαρο πετρελαιο) με πινελο και τα δυσκολα σημεια με οδοντοβουρτσα. Μετα με νερο καθαριζω τη βενζινιλα και μετα, αφου εχω πλυνει ολη τη μοτοσυκλετα, στεγνωνω με αερα (κομπρεσερακι η σεσουαρ στο κρυο). Οσον αφορα τα φρενα, καθαρισε τα μονο με προϊοντα που γραφουν Brake cleaner και οχι με τυπου wd 40! Επισης, οπωσδηποτε γρασαρισμα την αλυσιδα αμεσως μετα το στεγνωμα Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2012 από τον frankie_cbf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzimaras 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2012 Εγω την αλυσιδα την καθαριζω με κηροζινη (καθαρο πετρελαιο) με πινελο και τα δυσκολα σημεια με οδοντοβουρτσα. Μετα με νερο καθαριζω τη βενζινιλα και μετα, αφου εχω πλυνει ολη τη μοτοσυκλετα, στεγνωνω με αερα (κομπρεσερακι η σεσουαρ στο κρυο). Οσον αφορα τα φρενα, καθαρισε τα μονο με προϊοντα που γραφουν Brake cleaner και οχι με τυπου wd 40! Επισης, οπωσδηποτε γρασαρισμα την αλυσιδα αμεσως μετα το στεγνωμα δηλαδη τι θα παθει αν την αφησω λιγο να στεγνωσει αφου την πασαλειψω με κηροζινη και μετα ψεκασω το σπρει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
toratora 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2012 Δεν παθαινει τιποτα αν τοαφησεις να στεγνωσει. Απλα για πιο γρηγορη εφαρμογη του λιπαντικου. Την αλυσιδα την πλενω με βενζινη και πινελο. Πλυσιμο με νερο και στεγνωμα με αερα. Μετα σπρει γρασσο, το πιο φτηνο που βρισκω. Φτηνο γιατι αν ειναι ακριβο (π.χ Μοτουλ) κολλαει σαν κολλα και μετα μαζευει ολη τη βρωμια και καταστρεφει την αλυσιδα (Αλλαζα 2 αλυσιδες καθε χρονο ΕΠΙ 2 μηχανακια... καντε το λογαριασμο). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2012 Εγω την αλυσιδα την καθαριζω με κηροζινη (καθαρο πετρελαιο) με πινελο και τα δυσκολα σημεια με οδοντοβουρτσα. Μετα με νερο καθαριζω τη βενζινιλα και μετα, αφου εχω πλυνει ολη τη μοτοσυκλετα, στεγνωνω με αερα (κομπρεσερακι η σεσουαρ στο κρυο). Οσον αφορα τα φρενα, καθαρισε τα μονο με προϊοντα που γραφουν Brake cleaner και οχι με τυπου wd 40! Επισης, οπωσδηποτε γρασαρισμα την αλυσιδα αμεσως μετα το στεγνωμα Εγω την αλυσιδα την καθαριζω με κηροζινη (καθαρο πετρελαιο) με πινελο και τα δυσκολα σημεια με οδοντοβουρτσα. Μετα με νερο καθαριζω τη βενζινιλα και μετα, αφου εχω πλυνει ολη τη μοτοσυκλετα, στεγνωνω με αερα (κομπρεσερακι η σεσουαρ στο κρυο). Οσον αφορα τα φρενα, καθαρισε τα μονο με προϊοντα που γραφουν Brake cleaner και οχι με τυπου wd 40! Επισης, οπωσδηποτε γρασαρισμα την αλυσιδα αμεσως μετα το στεγνωμα πρωτα μια βολτα να ζεσταθει η αλυσιδα και μετα περνας σπρευ για να μπορεσει να το αποροφησει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2012 Δεν το ηξερα αυτο. Ερωτηση: ποσο μεγαλη βολτα να παω? Δεν θα υπαρχει προβλημα αν η αλυσιδα ειναι αγρασαριστη? Μπορω να βαλω μια πρωτη και να τρεχει στο κεντρικο σταντ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) πολύ μικρή, 1 χλμ φτάνει. ισα ισα να ζεσταθεί λίγο δεν θα παθει τίποτα αγρασάριστη για 1 χλμ. κηροζίνη απο που πέρνουμε? το έχω ξαναρωτήσει αλλα δεν νομίζω να πηρα απάντηση Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2012 από τον Athan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2012 πολύ μικρή, 1 χλμ φτάνει. ισα ισα να ζεσταθεί λίγο δεν θα παθει τίποτα αγρασάριστη για 1 χλμ. τ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες