Jaggerjack 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Ξυπνάω λοιπόν σήμερα το πρωί να παο για δουλειά και επειδή δουλεύω και ασπρόπυργο και την μηχανή την έχω σε κλειστό γκαράζ μετά από την μαλακια που μου κάνανε, 500 μετρα μακριά από το σπίτι το γκαράζ γιατί είναι και σκατό περιοχή σε θέμα parking ο πειραιάς, πάντα παρκάρω το παπί έξω από το σπίτι και το πρωί περνώ την μεγάλη και αφήνω το παπί στο parking, τέλος πάντων βγαίνω έξω να παο δουλειά πουθενά το παπί φρικάρω περνώ τηλέφωνο την αστυνομία κάνω δήλωση, μου λένε πήγαινε στο τμήμα για να μου πάρουνε τα στοιχεια καθώς πηγαίνω λοιπόν με τα πόδια προς το τμήμα ούτε 100 μετρα από το σπίτι βλέπω μέσα σε μια πιλότοι το παπί μπαίνω μέσα και βλέπω αυτό το πράμα: Τώρα λογικά αυτή θα τους είδε κανένας η θα πέρασε καμια αστυνομία θα χέστηκαν και το άφησαν εκεί άλλη λογική δεν υπάρχει γιατί το μηχανάκι το έπαιρνε οποιος ήθελε αρκεί να έβλεπε τα καλώδια να τα ένωνε και να τράβαγε μια μανιβελιά. Το μηχανάκι είχε και discklock Abus επάνω το οποιο εξαφανίστηκε, νταξή τι να πω πάλι καλά που το βρήκα βεβαια η ζημια πάει γύρο στα 200-250 Euro αλλα από το να μην το ξανά έβλεπα καλύτερα έχουμε φτάσει στο σημείο δυστυχώς που πλέον δεν μπορείς να είσαι ασφαλής πουθενά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiopap 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Πάλι καλά Άγιο είχες , μην το πείς ούτε του παπά ... Εγώ παρακαλάω να δω κανέναν να πάει να μου το φάει , θα τον πάω μέχρι το τμήμα που είναι 2 τετράγωνα από πάνω γ@μι ω ντ@ς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Παλι καλα που το βρηκες φιλε μου,κατι ακυρο πως στο καλο ανοιγουν τα disklock??Εχω χασει τα κλειδια απο το δικο μου και ειναι πανω στο μαρσπιε.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 με τρυπανι στο πυρο. disklock κουλουρα κλειδωμενο τιμονι και ο θεος βοηθος. σημειο που να βλεπεται κιολας. κουκουλα και συναγερμος για τους εχοντες, τα παραπερα μετρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos100nx 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 πειραια σε ποιο μερος αν επιτρεπεται?για να φυλαγομαστε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jaggerjack 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Παλι καλα που το βρηκες φιλε μου,κατι ακυρο πως στο καλο ανοιγουν τα disklock??Εχω χασει τα κλειδια απο το δικο μου και ειναι πανω στο μαρσπιε.. Καλά αυτό απορώ και εγώ να πεις ότι ήτανε και κάνα τις πλακας Αμπούς ήτανε δεν θυμάμαι και εγώ ποσα είχα δόση, και το είχανε βγάλει τόσο καλά που το δισκόφρενο δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά πειραια σε ποιο μερος αν επιτρεπεται?για να φυλαγομαστε Εγώ καλλίπολη μένω φιλε μου αλλα αυτή που τα βουτάνε δεν είναι από την περιοχή μας έρχονται από έξω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Πωπω.. Παλι καλα ρε φιλε , αγιο ειχες.. Εχουν στενεψει πολυ τα πραγματα.. Απορω τοσες κλοπες μοτο κανεις δεν βλεπει τιποτα? Ή βλεπουν και κανουν τα στραβα ματια.... Τα καθικια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Να το κλειδωνεις με μια κουλουρα σε μια κολωνα,η να το εχεις και αυτο στο παρκινγκ και να πηγαινεις εκει με τα ποδια. 500 μετρα δεν ειναι πολυ. 2η λυση: ποδηλατακι που το παιρνεις σπιτι σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jaggerjack 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πωπω.. Παλι καλα ρε φιλε , αγιο ειχες.. Εχουν στενεψει πολυ τα πραγματα.. Απορω τοσες κλοπες μοτο κανεις δεν βλεπει τιποτα? Ή βλεπουν και κανουν τα στραβα ματια.... Τα καθικια.. Τι να πω ρε φιλε πολύ δεν θέλουνε να μπλέξουνε είναι κότες δεν ξέρω εγώ προσωπικά άμα έβλεπα κανέναν να κλέβει μηχανάκι η και αυτοκίνητο θα τον βάραγα με ότι είχα πάνω μου Να το κλειδωνεις με μια κουλουρα σε μια κολωνα,η να το εχεις και αυτο στο παρκινγκ και να πηγαινεις εκει με τα ποδια. 500 μετρα δεν ειναι πολυ. 2η λυση: ποδηλατακι που το παιρνεις σπιτι σου Τώρα να το βάλω στο parking δεν ίππαρχοι νόημα το παπί το έχω για εξυπηρέτηση μέσα στην πόλη απλά θα του περάσω συναγερμό discklock και μια κουλούρα από εκεί και πέρα ο θεός να το φιλάει Τροποποιήθηκε Απρίλιος 27 , 2012 από τον Jaggerjack Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 βαλε και κανα γατι πανω να καθεται θα τους δει και θα νιαουριζει αν το βγαλουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Από τι έχω ακούσει οι Αλβανοί κλέβουν σωρηδόν τώρα. Πρέπει να φυλαγόμαστε όλοι. Κλέβουν τα πάντα και ότι βρουν, τα πουλάνε και με τα λεφτά γυρνάνε πίσω στην Αλβανία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Ησουν τυχερος που το βρηκες φιλε,και με σχετικα μικρες ζημιες....λαβε τα μετρα σου γιατι μπορει να ξαναπροσπαθησουν οι π@υσταραδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Οι κλοπές είναι στα πάνω τους! Το νου σας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
toratora 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Τι συναγερμο να βαλεις στο παπι μωρε? Εβαλα και 'γω με 120-110 ευρω -δε θυμαμαι- GEMINI ιταλικο. Για να χτυπησει θελει σεισμο 8 ριχτερ. Στην μεγιστη ευαισθησια. Και τοποθετημενος πανω στο πλαισιο για να ακουει καλυτερα τις δονησεις. Αν το σηκωσεις σιγα εφυγες και γω δε θα παρω χαμπαρι. Θες τουλαχιστον ενα 300ευρω να παρεις κατι που να λεγεται ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jaggerjack 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Τι συναγερμο να βαλεις στο παπι μωρε? Εβαλα και 'γω με 120-110 ευρω -δε θυμαμαι- GEMINI ιταλικο. Για να χτυπησει θελει σεισμο 8 ριχτερ. Στην μεγιστη ευαισθησια. Και τοποθετημενος πανω στο πλαισιο για να ακουει καλυτερα τις δονησεις. Αν το σηκωσεις σιγα εφυγες και γω δε θα παρω χαμπαρι. Θες τουλαχιστον ενα 300ευρω να παρεις κατι που να λεγεται ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. Εγώ φιλε μου αντίθετος δεν βάζο τον συναγερμό που έχω γιατί ένα αμάξι να περάσει που κάνει λίγο παραπάνω θόρυβο από το κανονικό αρχίζει και χτυπάει σαν διάολος άμα το κουνήσεις κιόλας άστα, e και είχα παράπονα από τους γείτονες και δεν τον έβαζα εδώ και 3 μήνες περίπου, αλλα από εδώ και πέρα δεν γίνετε αλλιώς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Από τι έχω ακούσει οι Αλβανοί κλέβουν σωρηδόν τώρα. Πρέπει να φυλαγόμαστε όλοι. Κλέβουν τα πάντα και ότι βρουν, τα πουλάνε και με τα λεφτά γυρνάνε πίσω στην Αλβανία. έγκυρες οι πηγές?? η να χαμέ να λέγαμε;; Στην TV λένε ότι οι πακιστανοι οικειοθελώς γυρνάνε πίσω στη πατρίδα τους.. παίζει να είναι και αυτοί... ισως αν βάλουμε σημαιάκια πάνω στης μοτος μας να νομίζουν οτι δεν είμαστε ελληνες και να τα γλυτοσουμε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 έγκυρες οι πηγές?? η να χαμέ να λέγαμε;; Κοίτα δεν μου το παν και οι ίδιοι!!!!!!! Μου το είπε φίλος που έχει αστυνομικό φίλο. Φίλος του φίλου δηλαδή, Δεν μου ακούγεται όμως παράλογο. Εδώ μας έκλεβαν όταν τα πράγματα ήταν καλά γιατί να μην το κάνουν τώρα που την κάνουν? Για να χαλάσουν το έθιμο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jaggerjack 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Κοίτα δεν μου το παν και οι ίδιοι!!!!!!! Μου το είπε φίλος που έχει αστυνομικό φίλο. Φίλος του φίλου δηλαδή, Δεν μου ακούγεται όμως παράλογο. Εδώ μας έκλεβαν όταν τα πράγματα ήταν καλά γιατί να μην το κάνουν τώρα που την κάνουν? Για να χαλάσουν το έθιμο? Παιδιά τι σημασία έχει από που είναι από όπου και να είναι όλη η κλεφτες για σκότωμα είναι. έχουμε μπόλικους και εμείς πάντως έχω ακούσει για πολλά περιστατικά αλλα τι σημασία έχει ότι χρώμα και να ήτανε άμα τον πετύχαινα το ίδιο ξύλο θα του έδινα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα ότι δεν μας φτάνουν τα δικά μας βλαστάρια έχουμε και τους εισαγόμενους! Εννοείτε ότι από όπου και να είναι αν τον πετύχεις τον κάνεις να φτύσει αίμα. Απλά είναι ότι δεν ηρεμούμε ποτέ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Δεν στο κλέψανε αλλά στο μαμίσανε...αυτοί δεν ήταν κλέφτες αλλά η καταστροφή....πρέπει να βρουν μια μέθοδο να κλέβουν χωρίς να τα καταστρέφουν...εκτός αν τα θέλουν για ανακύκλωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sls120 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 είμαι λίγο άκυρος αλλά και εγώ μένω Καλλίπολη και πριν λίγο καιρό μπήκαν στο σπίτι μέρα μεσημέρι (3 με 5 έγινε) ενώ ήμασταν μέσα και πήραν δύο ολοκαίνουργια ποδήλατα.παραβίασαν την εξώπορτα τα σήκωσαν και την έκαναν.(το σπίτι είναι μονοκατοικία) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2012 Τυχερός πάνω στην ατυχία σου λέγεται αυτό.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
toratora 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγώ φιλε μου αντίθετος δεν βάζο τον συναγερμό που έχω γιατί ένα αμάξι να περάσει που κάνει λίγο παραπάνω θόρυβο από το κανονικό αρχίζει και χτυπάει σαν διάολος άμα το κουνήσεις κιόλας άστα, e και είχα παράπονα από τους γείτονες και δεν τον έβαζα εδώ και 3 μήνες περίπου, αλλα από εδώ και πέρα δεν γίνετε αλλιώς. Χε, χε, χε! Στο αμαξι το δικο μου χτυπαγε ο συναγερμος καθε μεσημερι στης 3 με 3μιση. Γινοταν παρτυ. Μιγακι, ο ηλιος,μονος του..... Τον καταργησα κι εγω. Γνωμη μου παντα, δοκιμασε πρωτα ενα κινεζικο (30-50 ευρω) κι αν δε σε ικανοποιησει παρε ενα καλο. Και μη τολμησεις να να τον συνδεσεις στον εγκεφαλο. Μονο στα φλας, διακοπτη και μπαταρια. Και μη ξεχασεις να τον γεμησεις με ασφαλειες (στη μπαταρια, φλας κτλ.). Να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2012 από τον toratora Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2012 Είσαι τυχερός φίλε. Μήπως να την άφηνες εκεί και όταν πήγαιναν να την πάρουν,να τους έκανες έκπληξη με 2-3-5 φιλαράκια σου :knuppel2: ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2012 Είσαι τυχερός φίλε. Μήπως να την άφηνες εκεί και όταν πήγαιναν να την πάρουν,να τους έκανες έκπληξη με 2-3-5 φιλαράκια σου :knuppel2: ? Θέλουν προσοχή αυτού του είδους οι κινήσεις. Ξέρω ότι εαν ο κάθε ένας μας, δει να του πέρνουν την μηχανή θα γίνει θυρίο ανήμερο. Αλλά αυτοί ξέρουν και που μένει και δεν έχουν να φοβηθούν και τίποτα. Να δείτε πως σφάζονται εδώ στην Ομόνοια, για ψύλλου πήδημα. Μου έχουν πάρει το παπάκι τρείς φορές. Τις δύο το βρήκε η αστυνομία και την τρίτη ένας φίλος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες