Jump to content
Sign in to follow this  
johnanubis

BMW R1100GS

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα Χριστος Ανεστη!Θα ηθελα πληροφοριες-γνωμες-συμβουλες για το BMW R1100GS μοντελο 1998.Οποιαδηποτε πληροφορια δεκτη!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Χρόνια πολλά φίλε μου,

Πρόκειται για κλασσικό BMW GS. Ανήκει στη παλιά σχολή των BMW. Βαρύ, αργό και άσπαστο. Στην εποχή του ήταν πολύ μπροστά με ABS και ψεκασμό. Αν το βρεις σε καλή κατάσταση αξίζει πιστεύω. Γνωστός μου το έχει για καθημερινό μέσο και πίνει νερό στο όνομά του. Απροβλημάτιστο και υπεράνετο με ένα μικρό θέμα μόνο στην κάλυψη της ζελατίνας που δεν είναι και ότι πιο καλοσχεδιασμένο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειδα αυτο εδω. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1958449/ Το μονο που με "ανυσηχει" λιγο ειναι το 5ταχυτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειδα αυτο εδω. http://www.car.gr/cl...s/view/1958449/ Το μονο που με "ανυσηχει" λιγο ειναι το 5ταχυτο.

Σορρυ αλλα θα μου επιτρεψεις να ειμαι λιγο δυσπιστος οσο αφορα τα συγκεκριμενα μοτερ!!!!!

ειδικα με 85,000.............

Δλδ εσυ θες να παρεις Μπεμπε σονει και καλα η θες κατι στο ον-οφφ στυλακι???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω αρκετα στο μυαλο μου.Μαζευω πληροφοριες για το καθενα.Τα χιλιομετρα απο οσο ξερω για τα Bmw δεν ειναι καν θεμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω αρκετα στο μυαλο μου.Μαζευω πληροφοριες για το καθενα.Τα χιλιομετρα απο οσο ξερω για τα Bmw δεν ειναι καν θεμα.

Για ολα ειναι θεμα αδερφε!!!!!!!!

Για τι μπατζεμ μιλαμε???????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειναι συγκεκριμενο φιλε μου το μπατζετ.Δηλαδη τι εννοω.Μπορει να αποφασισω να παω στα 4.000 εαν βρω κατι που πραγματικα θα ειναι ευκαιρια σε αυτα τα χρηματα η να δωσω 1.000 ευρω και να παρω εναν Πηγασο μεχρι να βρω αυτο που θα μου "κατσει",που θα μου κανει κλικ.Θελω να εχει κατι αυτο που καβαλαω και συνηθως οι επιλογες μου ειναι ρομαντικες.Για να καταλαβεις τα μηχανακια που ειχα στα 13 χρονια που οδηγω ηταν Klr650,Tdr250,Gsxf Bandit 400,Tdr850 και τελευταια ειχα μια Vfr800Fi.Σχεδον καμμια σχεση το ενα μηχανακι με το αλλο.Ολα τα χαρηκα,κανενα δεν μου "εσπασε",με κανενα δεν επεσα(ποτε) και ολα θα τα ξανααγοραζα.Το μηχανακι μου θελω να ειναι κυριως απροβληματιστο.Να παω το πρωι,να το βαζω μπρος και να φευγω.Οι ταχυτητες που κινουμαι στα ταξιδια ειναι στα 130-160 και αυτο που θελω ειναι σιγουρια οτι θα φτασω(και οτι θα γυρισω!)Θελω ομως και το μηχανακι μου να εχει bollocks!Vstorm κτλπ δεν θα επαιρνα για παραδειγμα(δεν εχω κατι με το μηχανακι απλα δεν μου αρεσει).Θελω να εχει καποιο χαρακτηρα.Αυτα!Πολλα ειπα ε?Σορρυ για το σεντονακι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειναι συγκεκριμενο φιλε μου το μπατζετ.Δηλαδη τι εννοω.Μπορει να αποφασισω να παω στα 4.000 εαν βρω κατι που πραγματικα θα ειναι ευκαιρια σε αυτα τα χρηματα η να δωσω 1.000 ευρω και να παρω εναν Πηγασο μεχρι να βρω αυτο που θα μου "κατσει",που θα μου κανει κλικ.Θελω να εχει κατι αυτο που καβαλαω και συνηθως οι επιλογες μου ειναι ρομαντικες.Για να καταλαβεις τα μηχανακια που ειχα στα 13 χρονια που οδηγω ηταν Klr650,Tdr250,Gsxf Bandit 400,Tdr850 και τελευταια ειχα μια Vfr800Fi.Σχεδον καμμια σχεση το ενα μηχανακι με το αλλο.Ολα τα χαρηκα,κανενα δεν μου "εσπασε",με κανενα δεν επεσα(ποτε) και ολα θα τα ξανααγοραζα.Το μηχανακι μου θελω να ειναι κυριως απροβληματιστο.Να παω το πρωι,να το βαζω μπρος και να φευγω.Οι ταχυτητες που κινουμαι στα ταξιδια ειναι στα 130-160 και αυτο που θελω ειναι σιγουρια οτι θα φτασω(και οτι θα γυρισω!)Θελω ομως και το μηχανακι μου να εχει bollocks!Vstorm κτλπ δεν θα επαιρνα για παραδειγμα(δεν εχω κατι με το μηχανακι απλα δεν μου αρεσει).Θελω να εχει καποιο χαρακτηρα.Αυτα!Πολλα ειπα ε?Σορρυ για το σεντονακι!

Σαν πρωην κατοχος BMW R1100GS μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι BMW και απροβληματιστο δεν συναντιουνται! 20 χρονια με γιαπονεζικα μηχανακια δεν ειχα μεινει ποτε μου, και με την μπεμπα εμεινα 2 φορες σε 2 χρονια! Απαρετοιτη προηποθεση για την αγορα BMW ειναι να πιανουν τα χερια σου απο επισκευες και να εχεις καλη οδικη βοηθεια. Απο οδικη συμπεριφορα ομως ειναι οτι καλυτερο εχω οδηγησει. Ταξιδι στα 150-160 και μετα απο 800χλμ φτανεις ξεκουραστος. Στριβει με την σκεψη. Και περναει κυριολεκτικα απο παντου (περσι εκανα την νοτια Κρητη απο χωμα).

Τροποποιήθηκε από τον poderosa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα