gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Αυτό που σου προτείνει ο Ksino, το οποίο έχω και εγώ, είναι πιο διάτρητο από το άσπρο που σου αρέσει, άρα πιο καλοκαιρινό. Είναι δοκιμασμένο μπουφανάκι από πολλούς. Μην πας αλλού είναι η συμβουλή μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Λες ε;;; Άρα πάω για αυτό... Επανέρχομαι.. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μύρισε καλοκαιράκι και αρχίζει μάλλον το ψάξιμο! Με μια πρόχειρη ματιά έχω ξεχωρίσει(κυρίως λόγω αισθητικής)τα 1. macna fuego ,2. spyke mystraal ,3. Dainese air frame ,4. revit airwave 5. richa summer breeze Εκτός από την ποιότητα,θα παίξει ρόλο σίγουρα και η τιμή.Με ενδιαφέρουν τα κλασικά:δροσιά(όσο γίνεται) και προστασία!Τι λέτε;; Λάθος:το revit είναι εδώ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2013 από τον efkola Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FunkyBear 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ας ξεθάψω κι εγώ το θέμα. Έχουμε τα εξής δεδομένα:Τιμή έως ~130€Ανοιχτό χρώμα: λευκό, γκρι, μπεζ. Όχι μαύροΌμορφο εμφανισιακά (αχχ τα νιάτα :P )Προστασίες: όσο περισσότερες, τόσο καλύτερα. Προτιμάται η ύπαρξη προστασίας πλάτης, αλλά αν δεν υπάρχει, θα βάλω του χειμωνιάτικου.Τσέπες, τουλάχιστον 2 (λογικά στάνταρ σε όλα)Όχι αδιαβροχη επένδυση (για μείωση του κόστους)Αγορά από Ελλάδα, ψιλοάμεσα γιατί ψήνομαι καθημερινά με το υπάρχον 3seasons.... Έχω ξεχωρίσει τα:BERING AERO 110€http://www.spiliotis...y-788-dark-grey Πολύ όμορφο (σε ανθρακί), μπόλικες τσέπες αλλά δεν έχει προστασία πλάτης. Πιθανά να κάνει η πλάτη από το Spidi μου (Back Warrior).MACNA CHILI 138€http://www.stelpet.g...fan-macna-chili Ξεφεύγει λίγο σε τιμή αλλά είναι και αυτό πανέμορφο (σε λευκό-γκρί). Ανεπαρκής η μαλακή προστασία πλάτης και νομίζω δεν μπαίνει το Back Warrior...REVIT AIRWAVE 160€http://www.stelpet.g...s/revit-airwave Πολύ γνωστό και αρκετά εμφανίσιμο, ιδίως αυτό με τα κόκκινα μανίκια, αλλά το βρίσκω πολύ πιο αρκιβό σε σχέση με τα άλλα και σε σχέση με τις τιμές που αναφέροναι εδώ μεσα ότι έχει αγοραστεί. Πιθανά να χρειάζεται προστασία πλάτης. Αυτά έχω βει, ψάχνω για πληροφορίες για το καθένα. Σαν πρώτη επιλογή, λόγο εμφάνισης, θα έβαζα το Bering. Θα ήθελα, αν κάποιος το έχει, να μου πει πώς πιάνει η προστασία πλάτης (με velcro, μπαίνει σε ραμμένη "θήκη" κλπ.). Επίσης, για όλα, ψάχνω πληροφορίες για το πόσο δροσερά είναι. Χρήση: καθημερινά σπίτι - σχολή μέσα από την Αθήνα (fun times....) και μες το καλοκαίρι συχνές βόλτες σε επαρχιακό. Οποιαδήποτε άλλη πρόταση είναι ευπρόσδεκτη :) Να πω ότι τα colori, μπορεί να είναι πάρα πολύ καλά σαν μπουφάν, αλλά δεν με τρελαίνουν εμφανισιακά... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 13 , 2014 από τον FunkyBear Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
buffos 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2014 Από το Revit Airwave που έχω είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Σίγουρα θέλει προστασία πλάτης (όλα τα μπουφάν θέλουν αφού έρχονται με ενα χαζοαφρό). Το Seesoft Back Protector της Revit τα αξίζει τα λεφτά του (αλλά είναι εξτρά χρήματα σίγουρα). Αυτό που με χαλάει είναι το κούμπωμα στο λαιμό του, που στο δικό μου λαιμό με πνίγει στο καρύδι.... Φυσικά όλα αυτά τα διάτρητα δεν είναι για μεγάλες ταχύτητες (ή πολλά μποφορ) γιατί μπαίνει ο αέρας μέσα και από ενα σημείο και μετά σε αποσταθεροποιεί. Το δοκίμασα με 6bfr της προάλες και γύρω στα 80 άρχισες να άισθάνεσαι οτι κάτι παίζει Μέσα στην πόλη με σταμάτα ξεκίνα κλπ κλπ.. οκ και τίποτα να μην φοράς είναι το ίδιο. Ακόμη και με μικρές ταχύτητες εγώ προσωπικά δεν έχω κάποιο θέμα. Υπάρχει αρκετός αερισμός και ευχάριστη ροή αέρα. Όταν και αν βραχεί κάνει αρκετή ώρα να στεγνώσει. Το βράδυ είναι απόλαυση και γενικά όταν οδηγάς με πάνω από 60 δεν έχει θέμα αερισμού. Έχω την εντύπωση οτι πληρώνει και όνομα σε όλες τις εταιρείες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FunkyBear 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) Χμμμ, δηλαδή αρχίζει να πλέει το μπουφάν επειδή μπαίνει πολύς αέρας, εε; Και από σφίξιμο στη μέση; Κάνει καμια διαφορά στο πόσο πλέει και στο πόσο ενοχλητικό γίνεται; Κανείς για το Bering; Τροποποιήθηκε Ιούνιος 13 , 2014 από τον FunkyBear Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
buffos 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2014 Δεν πλέει , αλλά επειδή ο αέρας που μπαίνει μέσα είναι με μεγαλύτερη δύναμη και όχι πάντα την ίδια κατεύθυνση είναι λογικό να μην δέχεσαι συμμετρικές δυνάμεις, όσο καλά κατασκευασμένο και να είναι το μπουφάν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kkoletsis 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2015 Καλησπέρα σας, ψάχνω για καλοκαιρινό μπουφάν μέχρι το πολύ 100€ έχετε κάποιο να μου προτείνετε.. Για αυτό εδώ τι λέτε, είναι καλή η τιμή του, ή θα μπορούσα και από εδώ να βρω κάτι αξιόλογο; https://m.louis.de/artikel/held-sommer-angebotsjacke/212126?filter_article_number=21212704&ref=memo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες