Alex7777 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 ine kanis pou m protini na balo kana moter sto daytona dv......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NavySeal_ 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) 1ον γραφε ελληνικα κ οχι greeklish που απαγορευονται (κανονικα δν θα επρεπε να σ απανταω καν) 2ον πλακα μας κανεις μωρε? 3 posts που κ τα 3 μιλανε για μοτερ???? κ αντι να τα κανεις σε 1 προτιμησες να τα κανεις σε 3. ε δηλαδη τι να πω μην περιμενεις να σ απαντησουν μετα. 3ον εχεις σκεφτει να βαλεις τον daytona 125? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 7 , 2012 από τον NavySeal_ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex7777 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 κατα αρχας μιλα καλυτερα δεν με ξερεις και απο χθες.....και 2ον ειμαι καινουργιος και εψαχνα μια απαντηση γρηγορη για αυτο εκανα 3 ποστ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex7777 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 θα προτιμουσα να μου προτεινε καποιο κανενα μοτερ της honda... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 κατα αρχας μιλα καλυτερα δεν με ξερεις και απο χθες.....και 2ον ειμαι καινουργιος και εψαχνα μια απαντηση γρηγορη για αυτο εκανα 3 ποστ Καταρχας ΕΣΥ να μιλας καλυτερα γιατι ουτε εσυ τον ξερεις απο εχθες...... Το οτι εισαι καινουργιος δεν σημαινει κατι. Οφειλεις να σεβεσαι τον χωρο. Α και αν ψαχνεις γρηγορη απαντηση μην ανοιγεις 3 ιδια θεματα.... απαντηση δεν θα παρεις... θα παρεις στο ενα και οποτε βρεθει καποιος να γνωριζει να απαντησει. Τα αλλα 3 θεματα απλα πηγαν στον καδο ανακλυκλωσης. Καλως ηρθες και να γραφεις παντα ελληνικα απο εδω και στο εξης. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex7777 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2012 δεν εχω ορεξη να κανω συζητηση...απλα οπως μου μιλανε μιλαω....Συνεχιζω αμα υπαρχει καποιος γνωστης του θεματος ας μου πει... εχω ενα μοτερ αστρεα χωρις χαρτια....μπορω να βαλω τα καπακια απο δαυτονα ωστε να φενεται οτι ειναι της δαυτονα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex7777 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2012 βασικα αμα ξερει κανεις αμα θα μπορουσα να βαλω μοτερ χωρις χαρτια και να του τοποθετησω πανω τα καπακια απο το dy τα οποια εχουν χαρτια ετσι ωστε να ειμαι καλυμενος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jim Sprinter 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 ine kanis pou m protini na balo kana moter sto daytona dv......... Μπορείς να βάλεις Lifan 110cc μιζάτο-άμιζο, Lifan 125 με CDI, και Daytona 125 με τον οποίο και βγαίνουν τα dv και τα Sprinter 125... Να αλλάξεις απλά καπάκια ξέχασε το διότι πρέπει να κάνεις 2 μοτέρ "βίδες" και είναι μεγάλη σπατάλη χρόνου και χρήματος... δεν αξίζει... βάλει ένα από αυτά τα μοτέρ και μαζί με άδεια, δίπλωμα και ασφάλεια έχε μαζί σου το τιμολόγια από την αγορά...Όσο για την αστυνομία μην φοβάσαι... δεν πρόκειται να σε ψάξουν μέχρι εκεί και αν το κάνουν θα εκτιμήσουν το ότι σταμάτησες και πως έχεις το τιμολόγιο μαζί σου... Ελπίζω να βοήθησα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris.n 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 παιδια επειδη αγορασα ενα dv 50cc αλλα φοραει πανω ενα 110cc χορις χαρτια...θελω να αγορασω ενα moter 50cc daytona dv ξερει κανεις ποσο βγαινει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες