Jump to content
Sign in to follow this  
Alex7777

daytona dv 50cc

Recommended Posts

1ον γραφε ελληνικα κ οχι greeklish που απαγορευονται (κανονικα δν θα επρεπε να σ απανταω καν) 2ον πλακα μας κανεις μωρε? 3 posts που κ τα 3 μιλανε για μοτερ???? κ αντι να τα κανεις σε 1 προτιμησες να τα κανεις σε 3. ε δηλαδη τι να πω μην περιμενεις να σ απαντησουν μετα. 3ον εχεις σκεφτει να βαλεις τον daytona 125?

Τροποποιήθηκε από τον NavySeal_

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

κατα αρχας μιλα καλυτερα δεν με ξερεις και απο χθες.....και 2ον ειμαι καινουργιος και εψαχνα μια απαντηση γρηγορη για αυτο εκανα 3 ποστ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κατα αρχας μιλα καλυτερα δεν με ξερεις και απο χθες.....και 2ον ειμαι καινουργιος και εψαχνα μια απαντηση γρηγορη για αυτο εκανα 3 ποστ

Καταρχας ΕΣΥ να μιλας καλυτερα γιατι ουτε εσυ τον ξερεις απο εχθες......

Το οτι εισαι καινουργιος δεν σημαινει κατι. Οφειλεις να σεβεσαι τον χωρο.

Α και αν ψαχνεις γρηγορη απαντηση μην ανοιγεις 3 ιδια θεματα.... απαντηση δεν θα παρεις... θα παρεις στο ενα και οποτε βρεθει καποιος να γνωριζει να απαντησει.

Τα αλλα 3 θεματα απλα πηγαν στον καδο ανακλυκλωσης.

Καλως ηρθες και να γραφεις παντα ελληνικα απο εδω και στο εξης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν εχω ορεξη να κανω συζητηση...απλα οπως μου μιλανε μιλαω....Συνεχιζω

αμα υπαρχει καποιος γνωστης του θεματος ας μου πει...

εχω ενα μοτερ αστρεα χωρις χαρτια....μπορω να βαλω τα καπακια απο δαυτονα ωστε να φενεται οτι ειναι της δαυτονα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βασικα αμα ξερει κανεις αμα θα μπορουσα να βαλω μοτερ χωρις χαρτια και να του τοποθετησω πανω τα καπακια απο το dy τα οποια εχουν χαρτια ετσι ωστε να ειμαι καλυμενος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ine kanis pou m protini na balo kana moter sto daytona dv.........

Μπορείς να βάλεις Lifan 110cc μιζάτο-άμιζο, Lifan 125 με CDI, και Daytona 125 με τον οποίο και βγαίνουν τα dv και τα Sprinter 125... Να αλλάξεις απλά καπάκια ξέχασε το διότι πρέπει να κάνεις 2 μοτέρ "βίδες" και είναι μεγάλη σπατάλη χρόνου και χρήματος... δεν αξίζει... βάλει ένα από αυτά τα μοτέρ και μαζί με άδεια, δίπλωμα και ασφάλεια έχε μαζί σου το τιμολόγια από την αγορά...Όσο για την αστυνομία μην φοβάσαι... δεν πρόκειται να σε ψάξουν μέχρι εκεί και αν το κάνουν θα εκτιμήσουν το ότι σταμάτησες και πως έχεις το τιμολόγιο μαζί σου... Ελπίζω να βοήθησα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια επειδη αγορασα ενα dv 50cc αλλα φοραει πανω ενα 110cc χορις χαρτια...θελω να αγορασω ενα moter 50cc daytona dv ξερει κανεις ποσο βγαινει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα